دوستان لیست کامل شهرهایی که راه افتاده رو ندارن؟فقط تهرانه؟ شیراز راه نیفتاده؟
دوستان لیست کامل شهرهایی که راه افتاده رو ندارن؟فقط تهرانه؟ شیراز راه نیفتاده؟
جديدترين وضعيت مشكلات Firmware ستاپ باكس t-7
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن وضبط برنامه هادرساعاتی مقرردرطول هفته(فريمورقبلي وقتي كه دستگاه روشن بودمي شدولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspect رو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
9.زير نويس رو هم امتحان كردم با فونت فارسي مشكل داره وحروف نامفهوم!
10.عدم توانستن در شفاف كردن تلتكست.
11.وقتي از تلتكست بيرون ميايم ,تصوير تلويزيون ميره ودوباره مياد , يا به اصطلاحreload ميشه!
12.وقتي كه مثلا كانال سه رونگاه ميكنيم ,دوباره ميزنيم كانال سه ,تصوير reload ميشه!در صورتي كه نبايد تصوير reload بشه!
13.عدم توانستن فريز كردن موقت تصوير بوسيله كاربر
14.عدم داشتن TIME SHIFT
وووو.................
Last edited by regedit021; 20-04-2010 at 13:54.
مي خواستم ببينم مدل پرويژن گیرنده تلویزیون دیجیتال مدل : T-9 ش بهتر از مدل T-7 آن نيست ؟ و بهتر نيست اونو بگيريم ؟ و آخر نفهميديم ايكس ويژن خوبه يا بد ؟ خلاصه سر دوراهي مونديم ...![]()
سلام
فكر كنم متوجه نشديد. احتمالاً يك تخفيف ويژه براي اعضاي اين سايت درنظر گرفته شده است كه قيمت صد هزار تومان مي شود. اگر بخواهيد از نمايندگي ها بخريد بايد صد و ده هزار تومان بدهيد.
سلام.من هم عضو اين سايت هستم و به قيمت صد هزار تومان درخواست خريد داده بودم.
من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !
اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.
دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !
اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!
در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts
ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها
آقایون پرو ویژن بجای حاشا کردن نقوص دستگاه که هنگام آپدیت دستگاه پیش می آید جوابی درست در مورد این موضوعات اراِئه دهید . خیلی ببخشید وقت تعریف و تمجید که می شه مطلب می نویسید که این دستگاه امکانات داره و و و و.... وقت مشکلات دستگاه می رسه می گید زنگ بزنید نمایندگی ما نمی دونیم و و و .... اصلا شما آقایون چیکاره هستید که بیش تر از فولاد رایانه در سایتش راجع به خصوصیات دستگاه مطلب دارید و کمتر از فولاد رایانه حاضر به پاسخگویی هستید
نمونه ای از جوابیه آقایون :
(((من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !
اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.
دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟)))
بلافاصله بعد از این مطلب:
(((پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !
اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!
در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts
ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها)))
اگر توجه كرده باشي هر دفعه چند مورد اضافه ميشه!
پس تكرار حساب نميشه پسر خوب!
من قصدم اطلاع رساني به دوستان اين تايپيك هست!
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
قبلا تخفيف داشت ولي حالا نداره!سلام
فكر كنم متوجه نشديد. احتمالاً يك تخفيف ويژه براي اعضاي اين سايت درنظر گرفته شده است كه قيمت صد هزار تومان مي شود. اگر بخواهيد از نمايندگي ها بخريد بايد صد و ده هزار تومان بدهيد.
Last edited by regedit021; 20-04-2010 at 20:13.
دستگاه پروویژن
ساخت شينزن چين است
منبع
://کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behrouz2; 20-04-2010 at 20:43.
ممنون از اين اطلاع رساني ، اما چرا اين اطلاع رساني را روي پروويژن متمركز كردين ؟ هر دستگاهي در ابتداي توليد ، مشكلاتي داره و به نظر من كه فروشنده هستم ، در حال حاضر كمترين مشكلات را پروويژن داره و تاييديه تكتا هم نشون از كيفيت مطلوبش داره و اگر تيم پشتياني شركت ، قوي تر عمل كنن ، مطمئنا حرفي براي بقيه برندها باقي نمي ذارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)