سلام دوستان تلسکوپ تال روسی بازتابي نیوتونی با قطر آینه ایمعادل 4،7 اینچ . دارای سه پايه ای با استقرار استوائی دارم برای فروش نیاز مالی دارم دوستان اگر کسی خواست pmبده؟
سلام دوستان تلسکوپ تال روسی بازتابي نیوتونی با قطر آینه ایمعادل 4،7 اینچ . دارای سه پايه ای با استقرار استوائی دارم برای فروش نیاز مالی دارم دوستان اگر کسی خواست pmبده؟
سلام اقا بابک من یه تلسکوپ شکستی 120 دارم میخواستم یه فیلتر مارک orion برای خطای رنگیش بگیرم بنظر شما تاثیری روی کیفیتش داره شما گفته بودی تو بزرگنمایی بالا خطای رنگیش خیلی زیاد میشه با این فیلتر اگه از بارلو استفاده کنم واسه بزرگنمایی زیاد ایا تاثیری داره؟Orion #5595 - V-Block Anti-Fringing Filter 1.25
سلام بر همگی . از تلسکوپ آینه ای میشه برای دیدن مناظر روی زمین استفاده کرد مثل دوربین ؟
سلام
من یه دوربین می خوام بخرم دوچشمی با حدود 400 تومن چی می تونم بخرم به نظرتون برای رصد آسمون؟
سلام اینجا کسی نیست جوابتونو بده ولی من راهنماییتون میکنم واسه مناظر زمینی اگه تلسکوپ نیوتونی بخوای بخری که اصلا به کارت نمیاد چون تصویرش وارونست و فقط میشه باهاش اسمونو نگاه کرد ولی تلسکوپهایی مثل ماکستوف رو میتونی بخری که اونم ایینه ای هستش ولی تصویرش رو با یک چپقی 45 درجه میتونی مستقیم کنی
شما هم واسه رصد تو این قیمت میتونی دوربین 70*15 رو بخری که واسه رصد بد نیست
یه سری به سایت اسمان شب بزن انواع مدلهای دو چشمی موجوده
اره می دونم هست می خواستم بدونم کدومش بهتره![]()
نه متاسفانه نمیشه
یه چیز تار میبینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ملاحظه کنید شاید بکارتون بیا
ممنون دیدم این صفحه را ولی نمی دانم کدام را انتخاب کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)