این ها که شما نوشتی ترافیک داره...... که نسبت به بدون ترافیکش گرون هست مثلا سرویس 64 را jahanonline بدون ترافیک 17000 میده.......
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
این ها که شما نوشتی ترافیک داره...... که نسبت به بدون ترافیکش گرون هست مثلا سرویس 64 را jahanonline بدون ترافیک 17000 میده.......
سلام.خواهش میکنم.قیمت هاش نسبت به ندا گستر کمی گرون هست ولی خوبیش این هست که سرعت رضایت بخشی داره..........
سلام
سی دی های اون توی بازار هستش ، بهتره که بخری
بای
حرف شما کاملا درسته در مورد اینکه فاصله توی کیفیت تاثیر میزاره . اما این موضوع در مورد فاصله بین خانه و مرکز مخابراتی هست و در واقع شما هنگامی که به اینترنت وصل می شوید به مرکز مخابراتیتون وصل می شوید . هر شرکتی در هر مرکز مخابراتی تجهیزاتی را نصب کرده که به طور مستقیم از همونجا به اینترنت وصل می شوید و شما در adsl هیچ ارتباطی با isp پیدا نمی کنید . البته این موضوع فقط در مورد adsl هست و در مورد dial up حرف شما صدق می کنه
قیمت این بازی چقدر هست ؟ میارزه یا نه ؟![]()
موقع دانلود سرعتش چقدره ؟ در مورد سرویس 64 .
اگه خوبه ما هم از جهان بگیریم![]()
دوست عزیز این حرف را جای دیگه نزن که......... شما حتی اگه به یکی از این isp ها زنگ بزنی واسه مشاوره در مورد این موضوع خودشون هم این مساله را عنوان میکنند و این دو سوال را حتما ازتون میپرسند:1-محل زندگی (به همون دلیل که قبلا گفتم) 2-شماره تلفنی که میخواهید این سرویس روش باشه.برای اینکه ببینند امکان سرویس بدون ترافیک را دارید یا نه و.....
من توی jahanonline آشنا دارم.در واقع یکی از دوستانم اونجا در قسمت خدماتش مشغول به کار هستاین اطلاعات را هم از اون میگیرم و اینجا مینویسم..........
با این سرویس نهایت سرعت دان میشه 14 کیلو.........ولی بازهم چون بدون ترافیک هست خوبه.......من هم قبلا از jahanonline میگرفتم.این ماه را از ندا گستر گرفتم.چون تعریفش را شنیده بودم.........که از نظر سرعت یکمی از jahanonline پایین تر هست ولی یکمی گرون هست..........
آقا من همین الان زیگ زدم پشتیبانی جلفا اونم گفت که نباید فاصله مرکز مخابراتیتون ازتون زیاد باشه یکی از دلایلی که موقع ثبت نام ازتون محل را می پرسند هم همینه و دلیل دیگر اینکه ممکنه اون مرکز مخابراتی اصلا امکان نصب adsl نداشته باسه به دلیل اینکه خطوط دیجیتال دارند
و دلیل دیگه اینکه ممکنه پورت هاشون پر باشه . می تونی تو هم زنگ بزنی
![]()
آقا من همین الان زیگ زدم پشتیبانی جلفا اونم گفت که نباید فاصله مرکز مخابراتیتون ازتون زیاد باشه یکی از دلایلی که موقع ثبت نام ازتون محل را می پرسند هم همینه و دلیل دیگر اینکه ممکنه اون مرکز مخابراتی اصلا امکان نصب adsl نداشته باسه به دلیل اینکه خطوط دیجیتال دارند
و دلیل دیگه اینکه ممکنه پورت هاشون پر باشه . می تونی تو هم زنگ بزنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)