تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك براتون مفيد بوده؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ميشه گفت مفيد بوده

38 35.85%
  • سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست

11 10.38%
  • بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)

57 53.77%
صفحه 123 از 475 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 4747

نام تاپيک: اصفهاني ها

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اووه ه ه ... ببخشید وقتی داشتم می نوشتم درست بود

64 ماهیانه 13600 تومان ( شامل عوارض هم میشه ) با 2گیگ ترافیک

128 ماهیانه 24200 تومان با 4 گیگ ترافیک

256 ماهیانه 50700 تومان با 15 گیگ ترافیک

این ها که شما نوشتی ترافیک داره...... که نسبت به بدون ترافیکش گرون هست مثلا سرویس 64 را jahanonline بدون ترافیک 17000 میده.......

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام بسیار ممنون
    منزل خیابان حکیم نظامی است که چندان فاصله ای هم با نظر نداره
    می گم این قیمتهاش که خیلی خوبه....

سلام.خواهش میکنم.قیمت هاش نسبت به ندا گستر کمی گرون هست ولی خوبیش این هست که سرعت رضایت بخشی داره..........

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

بازی نجات بندر می گن قشنگه و خوش ساخت / اما من هنوز بازی نکردم / هر کی داره به زاره برای دانلود ماهم بازی کنیم
    سلام
    سی دی های اون توی بازار هستش ، بهتره که بخری
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

دوست عزیز سخت در اشتباهی.اتفاقا این موضوع که منزل به isp نزدیکتر باشه در مورد adsl بیشتر محسوس هست دلیلش هم این هست:

چون در تکنولوژی adsl بر روی خطوط تلفن هست.بر روی این خطوط قسمت دیتا و صوت تفکیک میشوند.هر چه محل کانکت شدن از isp دور باشه امکان تداخل این دو قسمت زیاد میشه و بنابر این نویز به وجود می اید.این نویز هم یکی از عوامل اصلی کاهش سرعت میباشد..........

حرف شما کاملا درسته در مورد اینکه فاصله توی کیفیت تاثیر میزاره . اما این موضوع در مورد فاصله بین خانه و مرکز مخابراتی هست و در واقع شما هنگامی که به اینترنت وصل می شوید به مرکز مخابراتیتون وصل می شوید . هر شرکتی در هر مرکز مخابراتی تجهیزاتی را نصب کرده که به طور مستقیم از همونجا به اینترنت وصل می شوید و شما در adsl هیچ ارتباطی با isp پیدا نمی کنید . البته این موضوع فقط در مورد adsl هست و در مورد dial up حرف شما صدق می کنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

سلام
    سی دی های اون توی بازار هستش ، بهتره که بخری
    بای
    قیمت این بازی چقدر هست ؟ میارزه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

این ها که شما نوشتی ترافیک داره...... که نسبت به بدون ترافیکش گرون هست مثلا سرویس 64 را jahanonline بدون ترافیک 17000 میده.......
    موقع دانلود سرعتش چقدره ؟ در مورد سرویس 64 .

اگه خوبه ما هم از جهان بگیریم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

شما در adsl هیچ ارتباطی با isp پیدا نمی کنید .

دوست عزیز این حرف را جای دیگه نزن که......... شما حتی اگه به یکی از این isp ها زنگ بزنی واسه مشاوره در مورد این موضوع خودشون هم این مساله را عنوان میکنند و این دو سوال را حتما ازتون میپرسند:1-محل زندگی (به همون دلیل که قبلا گفتم) 2-شماره تلفنی که میخواهید این سرویس روش باشه.برای اینکه ببینند امکان سرویس بدون ترافیک را دارید یا نه و.....

من توی jahanonline آشنا دارم.در واقع یکی از دوستانم اونجا در قسمت خدماتش مشغول به کار هستاین اطلاعات را هم از اون میگیرم و اینجا مینویسم..........

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

موقع دانلود سرعتش چقدره ؟ در مورد سرویس 64 .

اگه خوبه ما هم از جهان بگیریم

با این سرویس نهایت سرعت دان میشه 14 کیلو.........ولی بازهم چون بدون ترافیک هست خوبه.......من هم قبلا از jahanonline میگرفتم.این ماه را از ندا گستر گرفتم.چون تعریفش را شنیده بودم.........که از نظر سرعت یکمی از jahanonline پایین تر هست ولی یکمی گرون هست..........

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

دوست عزیز این حرف را جای دیگه نزن که......... شما حتی اگه به یکی از این isp ها زنگ بزنی واسه مشاوره در مورد این موضوع خودشون هم این مساله را عنوان میکنند و این دو سوال را حتما ازتون میپرسند:1-محل زندگی (به همون دلیل که قبلا گفتم) 2-شماره تلفنی که میخواهید این سرویس روش باشه.برای اینکه ببینند امکان سرویس بدون ترافیک را دارید یا نه و.....

من توی jahanonline آشنا دارم.در واقع یکی از دوستانم اونجا در قسمت خدماتش مشغول به کار هستاین اطلاعات را هم از اون میگیرم و اینجا مینویسم..........
    آقا من همین الان زیگ زدم پشتیبانی جلفا اونم گفت که نباید فاصله مرکز مخابراتیتون ازتون زیاد باشه یکی از دلایلی که موقع ثبت نام ازتون محل را می پرسند هم همینه و دلیل دیگر اینکه ممکنه اون مرکز مخابراتی اصلا امکان نصب adsl نداشته باسه به دلیل اینکه خطوط دیجیتال دارند

و دلیل دیگه اینکه ممکنه پورت هاشون پر باشه . می تونی تو هم زنگ بزنی

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

آقا من همین الان زیگ زدم پشتیبانی جلفا اونم گفت که نباید فاصله مرکز مخابراتیتون ازتون زیاد باشه یکی از دلایلی که موقع ثبت نام ازتون محل را می پرسند هم همینه و دلیل دیگر اینکه ممکنه اون مرکز مخابراتی اصلا امکان نصب adsl نداشته باسه به دلیل اینکه خطوط دیجیتال دارند

و دلیل دیگه اینکه ممکنه پورت هاشون پر باشه . می تونی تو هم زنگ بزنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •