سلام
من رفتم جلد 4 کتاب آقای بخت آورو خریدم که این مدار بود
ودر ضمن اگه میشه منظورتونو از سوئيچينگ نیست و آنالوگ هستند ، سوئيچينگ یعنی چه ؟
باتشکر از همه ی کسانی که منو در این مطلب راهنمایی کردن
سلام
من رفتم جلد 4 کتاب آقای بخت آورو خریدم که این مدار بود
ودر ضمن اگه میشه منظورتونو از سوئيچينگ نیست و آنالوگ هستند ، سوئيچينگ یعنی چه ؟
باتشکر از همه ی کسانی که منو در این مطلب راهنمایی کردن
Last edited by *aidin*; 24-01-2014 at 20:59.
بحث توضيحش بسيار مفصله ولي سرچ بفرماييد اطلاعات زيادي دربارش هست، مختصر اينكه در منابع به روش سوئيچينگ برخلاف اين روش ها، ترانزيستورهاي قدرت خروجي دائم روشن نيستند و تلفات بشدت كمتر وطول عمر ترانزيستورها بيشتر است . برخلاف اين مدل ها آنالوگ ، با روش هايي مانند pwm با فركانس بالايي كار ميكنند كه بطبع اين هم باعث افزايش راندمان و كوچك شدن سايز در جريان و توان هاي بالا ميشود. در حالي كه ترانس آهني 50 هرتز تلفات و ابعاد و قيمت بسيار بالايي در توان هاي بالا دارند، اما در مدل هاي سوئيچينگ از هسته فريت كه سايز بسيار كمتر و ابعاد كوچكتر دارند بهره برده مي شود.
اما بهرحال اشكالاتي هم دارند مثل پيچيدگي بيشتر ساخت، افزايش نويز و EMI هم در خروجي و هم براي ورودي (خط برق) و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي محدوديت ابعاد نداريم و توان خروجي كم مورد نياز است بهتر است از همين روش كه شماتيك اش گذاشتيد بهره گرفته شود
مداري كه گذاشتيد فكر كنم برگرفته از مجله الكترونيك مال حداقل سال 64-65 باشه كه ايشون لطف كردند اشكالاتشو گرفتند وكاملا تست شده است و فيبرشم حتي آماده شده بصورت كيت دراختيار گذاشتند . و خيلي ها همين نقشه رو دارند بصورت تجاري تحت عنوان منابع آزمايشگاهي! با قيمت بالايي بفروش ميرسونند!
سلام
من یه مدار اینورتور بدون چک و ترانس میخاستم که 12 ولت رو به 220 ولت تبدیل کنه و وات هش هم هر قدر بیشتر باشه خوبه![]()
سلام
من یه مدار ولم دیجیتالی با ترانزیستور می خاستم چون من چند تا تو اینترنت پیدا کردم همش با آیسی بود و هیچ یک از آسی ها تو ایران پیدا نمیشن![]()
سلام دوست گلم. یک چشم ماشین بگیر خروجش مستقیم یابارله میتونی استفاده کنی هم ارزون هم مطئن چون تنظیمش مشکله واسه اینکه حتما دوتا سنسورت باهم مچ باشه
سلام دوست گلم یه ایسی که پیدامیشه -DS160- توی خیلی سیستمی جدیددیده میشه نقشه م تو نت زیاده.
سلام دوست گلم مداری اقای بخت توکتابش اوره ازقدیمی وازیک سایت معتبره ای من کیت خودساختم پایداری ش بهتره از پاورسپلای چندهزارتومانی که دارم وسوچینگه اگه دچارمشکل بشه قابل تعمیرنییست ولی مداری گسسته هم ارزون وقابل تعمیر- پاورکه صحبتشو کردم حتی باگذشت چندین سالب حتی فیوزش نسوخته.
سلام دوست گلم اخرکتاب 300کیت یه مداری داره کاملاعملی- اگه دستگاه امادشو بخواهی هم وطنی وهم خارجیش هست قیمت شون مقبوله.
سلام دوست گلم ایسی که گفتی همون--LM317_ هرشرکتی یه پسوندی میزنه تو نت یک سرچ کوچک یرن خیلی زیاده
سلام دوست گلم زمان حدس وگمان گذشته یک ره ساده اونم دیتاشیت ایسی باگرفتن ولتاژ پایه ها عیب یابی ساده ومطمئن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)