تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 130 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

داره خودمونی میشه *aidin*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من رفتم جلد 4 کتاب آقای بخت آورو خریدم که این مدار بود

ودر ضمن اگه میشه منظورتونو از سوئيچينگ نیست و آنالوگ هستند ، سوئيچينگ یعنی چه ؟
    باتشکر از همه ی کسانی که منو در این مطلب راهنمایی کردن
    Last edited by *aidin*; 24-01-2014 at 20:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من رفتم جلد 4 کتاب آقای بخت آورو خریدم که این مدار بود

ودر ضمن اگه میشه منظورتونو از سوئيچينگ نیست و آنالوگ هستند ، سوئيچينگ یعنی چه ؟
    باتشکر از همه ی کسانی که منو در این مطلب راهنمایی کردن
    بحث توضيحش بسيار مفصله ولي سرچ بفرماييد اطلاعات زيادي دربارش هست، مختصر اينكه در منابع به روش سوئيچينگ برخلاف اين روش ها، ترانزيستورهاي قدرت خروجي دائم روشن نيستند و تلفات بشدت كمتر وطول عمر ترانزيستورها بيشتر است . برخلاف اين مدل ها آنالوگ ، با روش هايي مانند pwm با فركانس بالايي كار ميكنند كه بطبع اين هم باعث افزايش راندمان و كوچك شدن سايز در جريان و توان هاي بالا ميشود. در حالي كه ترانس آهني 50 هرتز تلفات و ابعاد و قيمت بسيار بالايي در توان هاي بالا دارند، اما در مدل هاي سوئيچينگ از هسته فريت كه سايز بسيار كمتر و ابعاد كوچكتر دارند بهره برده مي شود.
    اما بهرحال اشكالاتي هم دارند مثل پيچيدگي بيشتر ساخت، افزايش نويز و EMI هم در خروجي و هم براي ورودي (خط برق) و...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي محدوديت ابعاد نداريم و توان خروجي كم مورد نياز است بهتر است از همين روش كه شماتيك اش گذاشتيد بهره گرفته شود
    مداري كه گذاشتيد فكر كنم برگرفته از مجله الكترونيك مال حداقل سال 64-65 باشه كه ايشون لطف كردند اشكالاتشو گرفتند وكاملا تست شده است و فيبرشم حتي آماده شده بصورت كيت دراختيار گذاشتند . و خيلي ها همين نقشه رو دارند بصورت تجاري تحت عنوان منابع آزمايشگاهي! با قيمت بالايي بفروش ميرسونند!

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من یه مدار اینورتور بدون چک و ترانس میخاستم که 12 ولت رو به 220 ولت تبدیل کنه و وات هش هم هر قدر بیشتر باشه خوبه

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من یه مدار ولم دیجیتالی با ترانزیستور می خاستم چون من چند تا تو اینترنت پیدا کردم همش با آیسی بود و هیچ یک از آسی ها تو ایران پیدا نمیشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم. یک چشم ماشین بگیر خروجش مستقیم یابارله میتونی استفاده کنی هم ارزون هم مطئن چون تنظیمش مشکله واسه اینکه حتما دوتا سنسورت باهم مچ باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم یه ایسی که پیدامیشه -DS160- توی خیلی سیستمی جدیددیده میشه نقشه م تو نت زیاده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم مداری اقای بخت توکتابش اوره ازقدیمی وازیک سایت معتبره ای من کیت خودساختم پایداری ش بهتره از پاورسپلای چندهزارتومانی که دارم وسوچینگه اگه دچارمشکل بشه قابل تعمیرنییست ولی مداری گسسته هم ارزون وقابل تعمیر- پاورکه صحبتشو کردم حتی باگذشت چندین سالب حتی فیوزش نسوخته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم اخرکتاب 300کیت یه مداری داره کاملاعملی- اگه دستگاه امادشو بخواهی هم وطنی وهم خارجیش هست قیمت شون مقبوله.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم ایسی که گفتی همون--LM317_ هرشرکتی یه پسوندی میزنه تو نت یک سرچ کوچک یرن خیلی زیاده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم زمان حدس وگمان گذشته یک ره ساده اونم دیتاشیت ایسی باگرفتن ولتاژ پایه ها عیب یابی ساده ومطمئن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •