چرا یک انجمن جدا برای پاکت پی سی وجود نداره ؟ اگه در زیر مجموعه کلوپ گوشی ها یک انجمن جدا برای پاکت پی سی در نظر گرفته بشه خیلی بهتره .
چرا یک انجمن جدا برای پاکت پی سی وجود نداره ؟ اگه در زیر مجموعه کلوپ گوشی ها یک انجمن جدا برای پاکت پی سی در نظر گرفته بشه خیلی بهتره .
متاسفانه باید خیلی زودتر از اینا این فکر رو میکردن که نکردن.
شماها که جواب ندادین، ولی تو فروم های خارجی جوابمو پیدا کردم.
ظاهرا در ویندوز موبایل نمیشه DNS رو تنظیم کرد ولی احتمالا برنامه هایی هستد که این کارو انجام بدن. حالا اگه زحمتی نیست، بفرمایید کجا میتونم این برنامه ها رو گیر بیارم؟ چیزی مثل WiFi manager یا یه همچین چیزی.
سلام . آیا میشه Windows Mobile 2005 را از طریق شبیه سازی روی pc نصب کرد ؟ مثل کاری که با VMware-workstation انجام میدیم و سیستم عامل های دیگر را روی ویندوز اصلی نصب میکنیم .
اگه منم تو کلوپ P990 اینجوری جواب میدادم، باید در کلوپ رو گل میگرفتن. بعد از 700 تا پست، برای اولین بار یه سوال پرسیدم و ازتون کمک خواستم؛ پاسختون رو هم دیدم. کسی که تاپیک میزنه، مسول جواب دادن به سوالاست. حداقل یکی میگفت نمیدونم تا یه فکر دیگه ای بکنم. باز هم معرفت خارجی ها، حداقل اونا که بیگانه هستن یه جوابی دادن...
دوست عزیز شما بگو با wi-fi میخوای چی کار کنی شاید بتونم کمکت کنم.اگه میخوای به اینترنت وصلشی قبلا توضیح دادن.اگه میخوای با پی سی فایل رد بدل کنی بازم توضیح دادن دیگه چیکار می خوای بکنی ؟
تازه کامپوتر رو میتونی کنترول کنی دیگه چی؟
![]()
چه عجب یکی جواب داد!
دوست من، من میخوام به اینترنت وصل بشم و تنظیمات و نحوه کار رو هم بلدم. حتی بعد از تنظیمات، اتصال برقرار میشه، ولی چون DNS رو وارد نکردم، ارتباط اینترنت وجود نداره، فقط به شبکه وصله. من لپ تاپم هم به همین ترتیب وصل میشه. برای پاکت پیسی یه برنامه هست به نام Hitchhiker که تنظیمات رو به صورت کامل میشه باهاش انجام داد، فقط ورژنی که به S710 بخوره رو پیدا نکردم. راهش هم فقط استفاده از یه برنامه است. من باید IP و SUbnet و Default Gateway و DNS رو وارد کنم، ولی ویندوز موبایل جایی برای DNS نداره. بدون اون هم ارتباط برقرار نمیشه. صورت مسئله روشنه؟ حالا بفرمایید یه راه حل ارائه بدید.
Last edited by metapex; 15-09-2007 at 10:28.
بله، ویندوز موبایل شبیه ساز داره... یه سر به سایت مایکروسافت بزن پیداش میکنی.. توی همین تاپیکم شاید توی پستهای قبلی دربارش صحبت کرده باشن، جستجو کن!!
دوست عزیز ما که اینترنت بیسیم نداریم(کل ایران البته بجزء چند فرودگاه که اونم پولی باسرعت افتضاح)اگه میخوای به کامپیوتر وصلشی بعد بواسطه کامپیوتر بری اینترنت باید تو ppc بعد از وصل شدن از طریق wi-fi می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی البته باید vpn ساخته باشی که تو تنظیمات ppc connctions\task\vpn ای پی کامپیوتر وارد کنی .
*هیچ احتیاجی نیست تنظیمات پیش فرض رو تغیر بدی
** فایر وال باید خاموش باشه یا این ای پی رو تعریف کنی که بهش اجازه استفاده از شبکه رو بده
اگه نشد په برنامه هست به نام config free که برای پاکت پیسی توشیبا هست البته تو همه پاکت پیسی ها نصب میشه کار با اون خیلی راحت تر. برو سایت توشیبا پیدا کن و نصب کن اگه پیدا نکردی بگو من آپ کنم. 313 کیلو بایت.
فکر کنم توضیح بیشتری لازمه: من تو خونه ADSL دارم و اونو از طریق اکسس پوینت، Share کردم. پس میبینید که من اینترنت بیسیم دارم. اصلا شما چرا اینقدر قضیه رو میپیچونی؟ من فقط یه برنامه میخوام که بشه DNS رو باهاش تعیین کرد. آیا این configfree چنین کاری انجام میده؟ و آیا روی smartphone edition نصب میشه؟ اگه جواب هردو مثبته، لطفا آپ کنید چون پیداش نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)