دنیا فقط مجردی خلاص
دنیا فقط مجردی خلاص
ازدواج کنم 1 2 نفرد دیگه (زن+بچه) رو هم عین خودم بدبخت کنم ؟!![]()
چند صفحه ای رو که خوندم جالب بود . نه اینکه قبول داشته باشم فقط اینکه شنیدنشون خالی از لطف نبود .
مدتی هست که حرف یکی از دوستانم بد جوری دغدغه ذهنی ام شده . با اینکه تلاش می کنم قبولش نکنم ولی حرف بی راهی نیست .
این رو گفته :
تو چیکار داری خوشبخت میشه یا نه تو کارت رو بکن خدا تصمیم می گیره .
- در واقع این شبیه چیزی هست که خودم هم بهش اعتقاد داشتم . اینکه با زیباترین شخص ازدواج کنی و چند سال بعد هم آتیش بگیره یا آب جوش بریزه روی صورتش . ( هرگز نمی تونه کسی ادعا کنه برای من نشدنی هست . امکان نداره بتونی به طور قطع بگی نه برای من نمیشه )
کل مشکل ازدواج مالی نیست به فرهنگ هم مربوطه.ما ایرانیا واقعا" فرهنگ سخیف و پیش پا افتاده ای داریم که بخش عمده ای از عقب موندگی و حقارتی که امروزه این ملت بهش دچارن بخاطر همین فرهنگه.هیچ کشوری نیست که فرهنگ سطح پایینی داشته باشه ولی مردم عادیش در رفاه باشن و بتونن زندگی کنن.فرهنگ امروز ایران فرهنگی نیست که در قرن بیست و یکم جوابگوی زندگی باشه و به همین علت اکثر مردم ایران فقط زنده ن و زندگی نمیکنن.
این نکته خیلی مهم ؛ چون شما به هرحال با سیرت طرف زندگی میکنید نه صورتش !
اشتباهترین و غلطترین نظر هست این نظر
بهمون اندازه ظاهر امکان تغییر داره باطن هم قابلیت تغییر داره
چه افراد بزرگی که تا سالیان گمراه بودن و بعد دهها سال تبدیل به انسانهای بزرگی شدم ، و برعکسش
پس به همون اندازه ظاهر انسان مهم هست باطن هم مهم هست
به همون اندازه ظاهر قابل تغییر باطن هم قابل تغییر هست
ولی متاسفانه با همین رای های اشتباه خیلی از افراد در چاه میفتن و ظربه های جبران ناپذیری بهشون میخوره
هرکسی به بک نوع ازدواج اعتقاد داره. یکی سنتی و دیگری نه.
تجربه هر دونوع ازدواج هم ثابت کرده که در هر دو مورد شکست وجود داره و نمیشه گفت چون من با کسی که چند سال باهاش دوست بودم ازدواج کردم شناخت کاملی از داشتم و موفق بودم یا نبودم.
در صفحه قبل دوستی گفتن که خانواده ها خودشون رو در جامعه موجه نشون میدن و نمیشه از طریق غیر مستقیم شناخت پیدا کرد. حالا من سوالم اینه مگه در دوستی های قبل از ازدواج کدوم پسر و دختری رو دیدید که خودشو رو فراتر از اون چیزی که هست نشون نده؟
یه خالی پسره میبنده یه خالی دختره و الکی واسه همدیگه قمپز در میکنن.![]()
پس دلیل شکست این ازدواجها چیزی فراتر از مسایل مالی و ازدواج سنتی یا دوستی های قبل از ازدواج هست.
اکثر پسر و دخترها فقط از نظر جسمی و جنسی زود رشد میکنن و فاصله بلوغ جسمی و بلوغ فکری خیلی زیاد شده.
به نظر من دلیل اصلی سخت شدن ازدواج و مشکلات بعد از اون افول اخلاق در جامعه هست.
همین باعث شده هزاران مشکل قبل و بعد ازدواج پیش بیاد و هرکی هم هوس کنه زن بگیره پشت دستشو گاز بگیره تا از این کارا نکنه!!!
به قول یارو گفتنی اگه ۱۲۴هزار تا پیغمبر رو جمع کنی توی یک اتاق هیچکدومشون با هم اختلاف پیدا نمیکنن.
به همون نسبت که اخلاقیات در جامعه افت میکنه به همون اندازه فعالیتهای اجتماعی از جمله ازدواج سختتر میشه... خودتون میتونید یه حساب سرانگشتی کنید طی صد سال گذشته روابط اجتماعی ایرانیا چقدر دگرگون شده.
ارتباط مستقیم برای آشنایی قبل از ازدواج یه ارتباط 2ساعته یا2 روزه یا 2 هفته ای یا 2 ماهه نیست که کسی بتونه نقش بازی کنه. فرضا دو طرف خودشون رو اوایل
آشنایی چیزی متفاوت از شخصیت اصلیشون نشون بدن ارتباط مستقیم بین دو طرف که در زمان کافی شکل میگیره باعث می شه شخص تو موقعیت های مختلفِ
عصبانیت، خوشحالی، رفتارهای مربوط به آداب معاشرت، نشست و برخاست با خانواده ودوستان و برخورد های واقعی تو جامعه خودش رو نشون بده این که طرفین
تو ارتباط مستقیـم و با ارزیـابی های خودشـون تو این موقعیـت ها، شخص مقابـل رو آزمایـش کنن خیـلی عاقلانه تر و به صرفـه تره تا اینـکه برداشـت های شخصی
همسایه و همکار و بقال ملاک انتخاب قرار بگیره..
شاید بشه پیش همسـایه و همکار و بقال کسی خودش رو فراتر از چیزی که هست نشـون بده ولی وقتی شخـص تو موقعیـت هایی قرار می گیره و مجبـور میشه
عکس العمل هایی نشون بده که به شخصیت اصلیش مربوط میشه نمی تونه نقشی بازی کنه ..
ساده ترین مثال: فرض کنید یه نفر تو رفتار های معاشرتی مشکل داره ... اینکه شخص زمان خندیـدن یا صحبـت کردن یا عصبانیـت یا حتی نحوه غذا خوردن خـارج از
جمع چه نـوع رفتار هایی داره یا تو رفتار های شخصـی فرد احساسش رو چه طور بیان می کنه، چه طور با طرف مقابلش هم صحبت می شه و همراهیش می کنه
یا زمانی که هر کدوم از طرفین غمگین یا خوشحال هستن طرف مقابلش چه نوع رفتاری داره، زمان عصبانیت چه نوع برخوردی داره، به نظافت شخصی و بهداشتش
چقدر اهمیت میده ... این نوع برخورد ها رو ازهمسایه و دوست و بقال و همکار نمیشه متوجه شد از روی خانواده و با 2-3 بار مهمونی رفتن هم نمیشه فهمید..
این رفتار ها فقط با ارتباط مستقیم تو موقعیت های خاص مشخص می شه ..
ظاهر آدم به مرور زمان دچار تغییر میشه و بعد از چند سال ممکنه برای آدم حتی تکراری بشه و اون ذات آدمی که یه عمر تقریبا غیرقابل تغییر میمونه ! بحث سر استثنائات نیست!
همچنین بحث تبدیل شدن به انسان های بزرگ و ... نیست !
ظاهر مهمه اما ، شاید شما کسی رو انتخاب کنی که ظاهر بسیار زیبا و هیکل و قد بسیار عالی داشته باشه اما باطن و ذات خرابی داشته باشه ، شما با ظاهرش زندگی نمیکنی و اون اخلاق و روحیات و رفتارشه که تو زندگی نمایان میشه ! ذات خراب و کلک باز هیچ وقت درست نمیشه !
معنای این عکس چیزی فراتر از اون چیزی که شما تو ذهنت داری.
کسی که ذات خوبی داره اما ظاهر چندان زیبایی نداره خیلی بهتر و ارزشمندتر از کسی که فقط چهره ی زیبا و ذات خراب و بدی داره !
یه جورایی میشه گفت : دل بستن به کلاغی که دل دارد، بهتر از دل بستن به طاووسی است که فقط زیبایی دارد!
این حرف های شاعرانه با اینکه قشنگ هستن ولی ارزشی در دنیای واقعی ندارن، باید رجوع کرد به مطالعات و تحقیقات روانشناسی در این زمینه که قضیه رو علمی بررسی می کنن و همه حاکی از اون هستن که علاقه ظاهری بین دو شخص شرط 100 درصد لازم (نه کافی) برای ازدواج موفق است. حرف شما هم درسته که ظاهر خوب و زیبا هم می تونه تکراری بشه و هم می تونه از بین بره (که قطعا همه این ظاهر رو تا آخر عمرشون ندارن)، ولی ظاهری که مورد علاقه شخص مقابل نباشه هیچ وقت قدیمی و تکراری نمیشه.
کلا علاقه ظاهری و باطن متناسب هر دو شرط لازم برای زندگی موفق هستن و قرار نیست خوب بودن یکی حتما با بد بودن اون یکی همراه باشه و اینطوری بررسی بشه. به علاوه در این مسائل ما ظاهر و باطن خوب یا بد اصلا نداریم، مهم تشابه و هماهنگی و علاقه دو طرفه است. انسان ها جنس و کالا نیستن که یکی از دیگری بهتر و ارزشمند تر باشه، یک نفر برای یک شخص می تونه گزینه بسیار مناسبی برای ازدواج باشه و برای شخص دیگه گزینه بسیار نامناسب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)