بعد نیاز به د-ی-ش و... هست؟اين يعني اينكه با خودش ر-س-ي-و-ر م-ا-ه-و-ا-ر-ه داره
بعد نیاز به د-ی-ش و... هست؟اين يعني اينكه با خودش ر-س-ي-و-ر م-ا-ه-و-ا-ر-ه داره
صد در صد د-ي-ش و ا-ل-ن-ب-ي رو ميخواد فقط از ر-س-ي-و-ر جداگانه بي نياز ميشيد
مگه اساتيد نگفتند پلاسما مشگل پيكسل سوخته ندارد؟ پس اين دوست عزيز چي ميگه؟![]()
دوستان اگر کسی فروشگاهی میشناسه که مدلی که تیونر داره را میفروشه لطفا ادرس وشماره تلفنش را برای من پیغام خصوصی کنه
سلام تا اینجا که هرچی خوندم اکثرا تعریف و تمجید بودولی در مقایسه با lcd,led سونی مخصوصا سری EX بارم همینv20 بهتره؟
کی همچین چیزی گفته ؟! همچین چیزی امکان نداره همه ی display ها ممکنه پیکسل معیوب داشته باشند .مگه اساتيد نگفتند پلاسما مشگل پيكسل سوخته ندارد؟ پس اين دوست عزيز چي ميگه؟
در صورتي كه چنين فروشگاهي رو ميشناسيد براي من هم پ خ كنيد لطفا
دوستان
من هم از دیشب به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم. با گارانتی گرفتم از تهران، با جایزه اش 1600 پام در اومد. ظاهرا همه چیزش مرتبه؛ غیر از یک عدد پیکسل سوخته که البته فقط تو رنگ آبی صفحات تست تک رنگ خودش رو نشون می ده و تو رنگای دیگه نیست. فقط چیزی که خیلی بهم فشار آورد این بود که تاریخ شروع گارانتی تی وی که دیشب به من تحویل دادن، سپتامبر 2010 هست. یعنی دستی دستی 4 ماه از 15 ماه گارانتی کذایی این بانیان کلاه بردار گذشته. به فروشنده که اعتراض کردم گفت: گارانتی 1 ساله است از تاریخ فاکتور. گفتم بقیه دو سال گارانتی می کنند مثل سونی. گفت: اونا گارانتی رو از زمان تولید تو مبدا حساب می کنند. ولی باز هم با این حساب سونی حد اقل 18 ماه گارانتی از زمان خرید داره، پانی 1 سال به زور. مادیران هم که شارپ رو دو سال فول گارانتی می کنه، بدون ادا و اطوار. می خواستم ببینم فروشنده منو پیچونده و جنس انباری بهم انداخته یا این که واقعا راست می گه و همه تی وی های پانی گارانتی هاشون همین جوریه....
(دیشب SIN CITY رو با حداقل تنظیم ممکن تماشا کردم - یعنی همه چی مینیمم - بسیار افسوس خوردم که چرا 50 اینچ نخریدم).
دوستان لطفا جواب سوال منو هم بدید....
Last edited by Schahab; 19-01-2011 at 13:55. دليل: تاکید بر سوال
تکرار پست 642
نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.
1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.
الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.
اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.
از crt قبلی پاناسونیک ما که 29p800 بود بالاتره.
من فکر نکنم پیکسل سوخته واسه پلاسما طبیعی باشه به شرکت یه زنگ بزن سوال کن.دوستان
من هم از دیشب به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم. با گارانتی گرفتم از تهران، با جایزه اش 1600 پام در اومد. ظاهرا همه چیزش مرتبه؛ غیر از یک عدد پیکسل سوخته که البته فقط تو رنگ آبی صفحات تست تک رنگ خودش رو نشون می ده و تو رنگای دیگه نیست. فقط چیزی که خیلی بهم فشار آورد این بود که تاریخ شروع گارانتی تی وی که دیشب به من تحویل دادن، سپتامبر 2010 هست. یعنی دستی دستی 4 ماه از 15 ماه گارانتی کذایی این بانیان کلاه بردار گذشته. به فروشنده که اعتراض کردم گفت: گارانتی 1 ساله است از تاریخ فاکتور. گفتم بقیه دو سال گارانتی می کنند مثل سونی. گفت: اونا گارانتی رو از زمان تولید تو مبدا حساب می کنند. ولی باز هم با این حساب سونی حد اقل 18 ماه گارانتی از زمان خرید داره، پانی 1 سال به زور. مادیران هم که شارپ رو دو سال فول گارانتی می کنه، بدون ادا و اطوار. می خواستم ببینم فروشنده منو پیچونده و جنس انباری بهم انداخته یا این که واقعا راست می گه و همه تی وی های پانی گارانتی هاشون همین جوریه....
(دیشب SIN CITY رو با حداقل تنظیم ممکن تماشا کردم - یعنی همه چی مینیمم - بسیار افسوس خوردم که چرا 50 اینچ نخریدم).
دوستان لطفا جواب سوال منو هم بدید....
Last edited by die my darling; 19-01-2011 at 12:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)