نه دیگه ایندفعه مثل این که چون بچه دومش داشته به دنیا میومده تو لیست نیستظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!
نه دیگه ایندفعه مثل این که چون بچه دومش داشته به دنیا میومده تو لیست نیستظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!
یک نفر توضیح بده بازی چی شده!!!!چه خبر بوده؟؟![]()
عجب بازی بوده آخرین بازی!!
من بازی رو ندیدم ولی نتیجه رو که پیگیری میکردم الان دقیقه 90 بازی 5-5![]()
فکر کنم بعد اینکه منچستر بازی 2-5 از حریفش جلو افتاد بچه ها بازی دیگه تموم شده دونستن واسه همین حریف دست کم گرفتن که بازی 5-5 شد -با 11 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی فصل به پایان بردیم![]()
Last edited by clau; 19-05-2013 at 20:38.
با بعضی از قسمت های صحبتتون موافقم، مثلا این تعداد قهرمانی قطعا ثبات یونایتد رو می رسونه ولی در کنارش خواه ناخواه تک قطبی بودن رو هم می رسونه، منظور من از تک قطبی یا دو قطبی صرفا با نگاه به نتایج یا محصول نهایی هست در حالی که معمولا وقتی این صحبت ها پیش میاد خود به خود بحث ها میره به سمت "جذابیت" و "کورس قهرمانی" که تفاوت پیدا می کنه، مثلا امسال رو که مثال زدید، تیم هایی مثل چلسی، سیتی، آرسنال یا تاتنهام توی این فصل هیچ کدوم شخصیت قهرمانی و ثبات رو از خودشون نشون ندادند، اگه بخوایم توی یه بازه زمانی بزرگتر مثال بزنیم بهترین مثال آرسنال هست، تیمی که معمولا خوب نتیجه می گیره و همیشه از یه سطح قابل قبولی بالاتر هست ولی توی این سال ها هیچ وقت اون "برش نهایی" که مهم ترین فاکتور یه تیم با شخصیت قهرمانی هست رو نداشته یا چلسی به عنوان جدی ترین رقیب یونایتد در لیگ برتر در 10 سال اخیر گاهی خیلی خوب عملکرده و گاهی بسیار بد و در کل بالا و پایین های زیادی داشته، در حالی که در لالیگا اون استاندارد یا حداقلی که رئال و بارسا در هر فصل به عنوان رقیب برای سایر تیم ها به نمایش می گذارند به مراتب بالاتر هست و ثبات بیشتری داشته. همین مسئله رو به شکل دیگه در نظر بگیریم، توی یک شرایط فرضی اگه توی سال های اخیر یک یونایتد دیگه در لیگ برتر داشتیم وضعیت چه شکلی میشد؟ مسلما قهرمانی ها تقسیم میشد، سهم قهرمانی های بقیه تیم ها از این هم کمتر میشد و لیگ تبدیل به دو قطبی میشد، مسئله اصلی روی ارزش گذاری سطح بیگ 3+1() و سطح دو اسبه ی اسپانیاست که محل اختلافه و بهتره توی این قسمت اجازه بدیم افراد مختلف فضاوت های خودشون رو داشته باشند.
قدرتا در لیگ برتر خیلی به هم نزدیکه . مخصوصا الان که بیگ 4 تبدیل شده به بیگ 6.
چیزی که لیگ جزیره رو از بقیه ی لیگ ها متمایز میکنه اینه که تیمی که از لیگ برتر سقوط کرده، قهرمان حذفی شده.
رکورد هایی که تو لا لیگا داره هر روز بیشتر میشه خودش حکایت از یک لیگ کاملا یک طرفه داره، امتیاز قهرمان های چند سال اخیر لا لیگا، گل زده،و...این جوریه که تازه وقتی میان چمپیونز لیگ می فهمیم چقدر قدرت دارن.
سال دیگه قهرمان لا لیگا بدون شک یا رئاله یا بارسا (تازه من میگم صد در صد رئال). اما سال دیگه تو لیگ جزیره یونایتد به اندازه ی بقیه ی پنج تا تیم دیگه شانس داره .
گرت بیل در SKYSPORTS :
من از منچستر یونایتد و رئال مادرید پیشنهاد دارم ولی اگر بخواهم تاتنهام را ترک کنم دوست دارم در انگلستان بمانم!
مویس امروز برای اولین بار به کرینگتون کمپ تمرینی یونایتد رفته تا با امکانات باشگاه و خدمه اشنا بشه
اگرچه قرارداد مویس به طور رسمی از یک جولای آغاز می شه اما گویا فرگوسن مایله زودتر سکان هدایتو به دست مویس بده تا تیم بیشتر باهاش هماهنگ بشه
اورتون هم گویا موافقت کرده که مویس زودتر از پایان قراردادش سر تمرین یونایتد بره البته خود مویس هم گفته اورتون رو به حال خودش رها نمی کنه و اونجا هم سر می زنه تا زمانی که مربی جدیدشون معرفی بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! تک قطبی بودن یا نبودن لیگ، برای علاقه مندان لیگ برتر اهمیتی نداره.
لیگ اسپانیا از منظر طرفداران لیگ برتر خلاصه می شه در دو بازی: رئال - بارسا در برنابئو و در نیوکمپ.
بقیه بازی ها - هر چقدر مهیج و پرگل - برای طرفداران لیگ برتر هیچ اهمیتی ندارند و برای دیدنشون لحظه شماری نمی کنند.
در لیگ برتر از اون طرف خیلی بیش تر از دو بازی هیجان انگیز وجود داره که علاقه مندان لیگ برتر حتما می خوان تماشاش کنند:
یونایتد - چلسی
یونایتد - سیتی
یونایتد - آرسنال
یونایتد - تاتنهام
یونایتد - لیورپول
یونایتد - اورتون
چلسی - سیتی
چلسی - آرسنال
چلسی - تاتنهام
چلسی - اورتون
چلسی - لیورپول
سیتی - آرسنال
سیتی - تاتنهام
سیتی - لیورپول
آرسنال - تاتنهام
آرسنال - لیورپول
تاتنهام - لیورپول
لیورپول - اورتون
چیزی حدود 40 بازی! ( رفت و برگشت )
قهرمانی در لیگ که مبنای بحث در مورد تک قطبی بودن یا نبودن یک لیگه ، تمام ماجرا نیست.
لیگ برتر، نبردهای تن به تن مهیج بیشتری داره. نبردهایی که در اون ها قهرمانی یا صعود به اروپا مطرح نیست. بلکه بردن یا باختن مسئله اصلی اند.
این فصل هم تموم شد و ما باز هم مثل همیشه در صدریم ...
به امید خدا همینجایی که هستیم هم میمونیم و پایین نمیایم
زنده باد یونایتد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)