فنایی تغییر موضع داد بعد از دربی و تموم خطاهای تنه به تنه رو میبینه !!! و خطا میدونه !
شاهکار سردار هم باعث شرمساریه : اینهم مث کفاشیان چون فوتبالی نیست شاید ندونه معنی اشعاری که گفته چیه
فنایی تغییر موضع داد بعد از دربی و تموم خطاهای تنه به تنه رو میبینه !!! و خطا میدونه !
شاهکار سردار هم باعث شرمساریه : اینهم مث کفاشیان چون فوتبالی نیست شاید ندونه معنی اشعاری که گفته چیه
دیشبنیلسون
مهمان نود بود. هرکی ندیده از لینک زیر میتونه ببینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیروز روزنامه "استقلال جوان" یکی از تیترای روی صفحه اولش در مورد برد پرسپولیس از سپاهان این بود:
!!
من زیادی حساسم یا این تیتره یه جوریه؟!!
تیترهای روزنامه های ورزشی رو یه نگاهی میندازم اکثرا، اما تا حالا همچین تیتری ندیده بودم شخصا !
به نظرم تند و توهین آمیزه !
حتی اگه در چارچوب ِ همین قوانین انجمن پی سی هم قرارش بدیم، فکر میکنم نگنجه!
.
قصدم از این پست فقط این بود که خواستم نظر بقیۀ دوستان رو هم بدونم : )
و یا اصلا یه سوال توی همین زمینه..
- بهترین تیتری که هنوز توی ذهنتون مونده (در مورد پرسپولیس) چی بوده؟
- بدترین و گزنده ترین چی بوده واسه تون ؟ (برای من همین بالایی گزنده بود!)
دوستان اگه مایل بودن جواب بدن : )
ممنون : )
.
درسته دوسته عزیز ولی این جواب تیتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره یه نگاهی بندازید الانم که جناب شیرینی فرمودن استقلال قهرمان بشه مدیونه ماست الان نمیدونم برد شما چه ارتباطی به ما داشت... شما نمیبردید ما خودمون یه بازی رو در رو باهاشون داریم و احتیاجی به کمک دیگران نداریم این دیگران هستن که دارن واسه خودشو ن بازی میکنن یکی واسه قهرمانی یکی واسه سهمیه یکی هم واسه بقا... حالا این وسط بعضی نتایج تو روند بعضی از تیما بی تاثیر نیست...
Last edited by ESTEGHLAL 67; 19-02-2013 at 11:59.
نیلسون ؛ با کوه نمک درون و عابدزاده ای در صورت / کاش ایرانی نشود!
نیلسون از آن دست برزیلی های نمکین است که دیشب در برنامه نود حتی عادل فردوسی پور که کلا سخت تحت تاثیر قرار می گیرد و بیشتر نکات منفی مخاطبش را بولد می کند،تحت تاثیر قرار داد
سایت گل – روزی که خبر حضور نیلسون در دروازه پرسپولیس به عنوان دروازه بان دوم بعد از به خدمت گرفتن شهاب گردان به سایت های خبری رسید حتی طرفداران دو آتشه پرسپولیس هم برای این خبر تره خرد نکردند.
بعضی از آنها معتقد بودند باید آسمیر آودوکیچ را حتی با قیمت بالاتر نگه می داشتند و.گروهی دیگر اعتقاد داشتند با جذب گردان دیگر نیازی به جذب یک دروازه بان خارجی و خرج اضافه نیست.
نیلسون حتی در روزهای ابتدایی حضورش در پرسپولیس و چند بازی اول هم چهره جذابی برای هوادران پرسپولیس نبود اما کم کم جای ویژه ای در قلب آنها باز کرد تا در هر بازی حتی با واکنش هایی ساده و نه چندان فوق العاده سکوها به صورت خودجوش نامش را فریاد بزنند. ا
ین دروازه بان 37 ساله که قد و قامت فوق العاده ای هم ندارد و شمایلش به ستاره ها نزدیک نیست ابتدا با مهارت فنی و سیو های جالبش کم کم به قلب هواداران کانال زده بود اما بعدتر با رفتارش در زمین مسابقه به میزان این محبوبیت افزود.
نوع فریاد زدن او بر سر مدافعان،تهییج کردن بازیکنان هم تیمی و حرکات منحصر به فرد کوریا درون دروازه برخی دوستداران پرسپولیس را یاد احمدرضا عابدزاده گلر استثنایی پرسپولیس می انداخت.
انگار نیلسون یک مدل برزیلیزه شده از احمدرضا بود؛با همان نوع جذبه و قدرت تهییج برای بازیکنان خودی و حریف که البته به لحاظ فنی هم حرف های زیادی برای گفتن داشتو واکنش هایش یاد احمدرضا را زنده می کرد .
حتی دغل بازی دوست داشتنی او در برابر خواسته سیدجلال در دربی یا آنچه بنگر در بازی با سپاهان از او خواست و انجامش نداد هم در همین راستا تداعی کننده حضور یک عابدزاده برزیلی درون دروازه پرسپولیس بود.
با این حال حضور نیلسون در برنامه نود وجه دیگری از درهای محبوبیت را به روی او گشود.خنده های جالب و حضور بی غل و غش این دروازه بان برزیلی در استودیو با عرق بیش از حد روی پیشانی اش در دقایق ابتدایی حضورش در استودیو که ناشی از خجالتش می شد به علاوه حرف هایی که زد نیلسون را علاوه بر اینکه یکی از خوب های این فصل پرسپولیس بوده در لیست بازیکنان محبوب این تیم قرار می دهد و بعید نیست از این به بعد تعداد بیشتری از تماشاگران نام او را در ورزشگاه ها فریاد بزنند.
نیلسون از آن دست برزیلی های نمکین است که دیشب در برنامه نود حتی عادل فردوسی پور که کلا سخت تحت تاثیر قرار می گیرد و بیشتر نکات منفی مخاطبش را بولد می کند،تحت تاثیر قرار داد تا او دو سه بار به خصوصیات جالب اخلاقی نیلسون اشاره کند و البته همین حس باعث شود گفت و گوی او با کوریا یکی از بهترین گفت و گوهای نودی در ذهن علاقه مندان به این برنامه و پرسپولیسی ها باشد.
نکته جالب صداقت این دروازه بان برزیلی در جواب دادن به سئوالات بود؛و البته اشاره فردوسی پور به اینکه او هنوز مانده تا غل ئ غش های طبیعی فوتبالیست ایرانی جماعت را یاد بگیرد!
سوء تفاهم شده دوست من ، توی پروفایلتون جواب دادم که تاپیک منحرف نشه : )
ممنون![]()
یکی از چرت ترین روزنامه در ایران روزنامه های ورزشی هستند.از چاپ مصاحبه های خیالی و تیترهای جنجالی تا چاپ عکسهای فوتوشاپی و تیتر تند سیاسی...
توی این مورد خاص اگر هر کدوم از روزنامه ها موضعی که الان گرفته اند رو نمیگرفتند بعد از چاپ روزنامه رقیب پشیمون میشدن و احساس میکردن در کری خونی غقب افتادن.
من اگر الان حساب کنم فکر نکنم در طول عمرم بیش از 3-4 تا روزنامه ورزش خریده باشم.اونم به خاطر مورد خاص یا ویژه نامه ای که ممکنه داشته
در مورد بهترین تیتر ، تیتر یکی از روزنامه ها بعد از بازی 3-2 پرسپولیس استقلال بود.که چون ممکنه ایجاد اغتشاش کنه نمیتونم قرارش بدم![]()
Last edited by aluminum; 19-02-2013 at 14:02.
در مورد روزنامه ها قبلا بحث کردیم
که هم مورد لطف برخی دوستان پرسپولیسی قرار گرفتیم هم دوستان استقلالی
اما من هنوز هم فکر میکنم این روزنامه ها اصلا براشون مهم نیست چی رو با چه لحنی مینویسن و این تیترها چه تاثیری رو ذهن تماشاگر فوتبال داره
اکثر این روزنامه ها رو بارها مطالعه کردم و واقعا بیسوادی درونشون موج میزنه
یک مشت روزنامه زرد پوپولیست که صرفا به سود بیشتر فکر میکنن
در مورد فنایی
کلا شخصیتش نود به نود جالبتر میشه
میگه دروازبان فجر خیلی بااخلاقه خودشم گفت برخورد بوده پس کاملا مشخصه که پنالتی بوده
در صورتی که دروازبان فجر گفت برخورد بوده اما مهاجم قبل از رسیدن به من خودشو رو زمین انداخت
چیزی که توی تصویر هم مشخص بود دایو مهاجم قبل از رسیدن به دروازبان بود
یعنی به راحتی بخشی از حرفای دروازبان فجر رو گرفت و به نقع نظر خودش استفاده کرد
کلا توی این چند هفته پرسپولیسیها فنایی رو به خوبی شناختن
من دیگه حتی وقتی به نفع پرسپولیس هم نظر بده برام مهم نیست ترجیح میدم به چشمای خودم اعتماد کنم تا نظر این کارشناسای کار نشناس
در مورد هند نوروزی
به نظر من نوروزی داشت درست میگفت
نوروزی صحنه رو به طور کلی اینجوری شرح داد که اول با سر به توپ ضربه زدم و چون پای بازیکن گهر هم بالا بود دستام برای دفاع از صورتم بالا اومدن
این دقیقا چیزی بود که توی صحنه هم مشخص بود اما در اینکه بعد زدن توپ با سر توپ به دستش خورد شکی نیست
من نمیدونم در این موقاع قوانین داوری چی میگه اما به نظرم چون روی مسیر توپ تاثیر گذاشت باید هند گرفته میشد
اما چیزی که برای من جالبه رفتار سایر تیمها با اشتباهات داوریه
چنان دور داور رو میگیرن و فریاد وامصیبتا سر میدن که گلوی آدم هوس میکنه در مظلومیتشون یک دقیقه بغض کنه
کسی نیست به این گهریها بگه اگر داور در بازی رفت اون پنالتی رو زمانی که بازی یک صف ر بود میگرفت شاید یک تیم دیگه هم به لیست 6 تاییها اضافه میشد
و کار اصلا به شوت پروین نمیکشید
اما نکته ای که باید بهش توجه کرد
جنس اشتباهات داوری به سود پرسپولیسه که کاملا از چشم داور دور و تشخیصش واقعا سخته
نمونش همین هند نوروزی یا شوت پروین که با اون سرعت به زمین میخوره و بیرون میاد
تفاوت این جور اشتباهات با اشتباهی که جلوی چشم داور و در چند متریش اتفاق میفته خیلی زیاده
شبکه مستند یه تاریخچه دیگه از دربی رو داره میده که تداعی خاطراته : مهرزاد و گلش به رحمتی ...
دربی پخش شده مربوط به دربی شصت و یکم بود که با برد سرورشون تموم شد . چند نکته جالب بود : طالب لو رو به خاطر دروازبان کنونی تیمشون نشوندن رو نیمکت که اگر بود اون اشتاباهات رو مرتکب نمیشد و توی بردمون رحمتی دستش درد نکنه که کمک زیادی بهمون کرد . پشتک واروهای اولادی هم بعد چیپ فوق العادش و گیر کردن امیر آبادی توی تور دروازشون هم صحنه های خاص بازی بود . اونطرف علی انصاریان که با حدود 21 بخیه روی سر ( زمانی عشق سر جلو توپ و پای بازیکنا رو داشت ) و بعد از سالیان سال پرسپولیسی بودن به استقلال رفته بود و به گفته خودش نیم ساعت اول گیج بود که به کدوم دروازه باید حمله کنه و کدوم دفاع ! بعد سه سال نبردن استقلال اینبار با دنیزلی یه برد شیرین و به یاد ماندنی رو خلق کرد . بادامکی به جز حضور قطبی توی تیم توی اکثر فصولی که توی پرسپولیس بود پر اشتباه نشون داده و این بازی هم به راحتی بالای 3 موقعیت تاپ رو از دست داد .
..................................
واکنش مدافع ملی پوش پرسپولیس به شایعه جدایی اشمهرداد پولادی مدافع چپ پای پرسپولیس امیدوار است که این تیم در 8 بازی پایانی حداکثر امتیاز را گرفته و در بین 4 تیم اول جدول قرار بگیرد.
خبرآنلاین ، پولادی در مورد برد با ارزش پرسپولیس مقابل سپاهان حرف هایش را اینگونه آغاز می کند: «بازی کردن مقابل سپاهان و شکست دادن این تیم اصلا کار آسانی نبود ولی ما نشان دادیم که پرسپولیس تیم بزرگی است. با این که چند بازیکن خود را در اختیار نداشتیم ولی بازی خوبی انجام دادیم و شکست دادن سپاهان آن هم با گل ثانیه های پایانی بسیار شیرین بود. ما امتیازهای خوبی گرفتیم و اگر در نیم فصل اول هم مشکل نداشتیم الان در جدول اول یا دوم بودیم.»
پولادی در پاسخ به این سوال که فکر می کنی پرسپولیس در پایان لیگ چه جایگاهی را به دست می آورد خاطرنشان می کند:« نمی توان با قاطعیت پیش بینی کرد ولی باید از 8 بازی باقیمانده حداکثر امتیازها را بگیریم تا بتوانیم در بین سه، چهار تیم اول باشیم. متاسفانه در نیم فصل اول امتیازهای زیادی از دست دادیم ولی با این حال دنبال این هستیم که بتوانیم در پایان لیگ جایگاه خوبی داشته باشیم و البته در جام حذفی دنبال قهرمانی هستیم تا جواب محبت هواداران را بدهیم.»
برد پرسپولیس مقابل سپاهان شاید بیشتر از همه استقلال را خوشحال کرد و استقلالی ها از برد پرسپولیس خوشحال شدند. پولادی اما در این خصوص می گوید: « شرایط استقلال ربطی به ما ندارد. ما فقط به خاطر حیثیت پرسپولیس بازی کردیم و می خواستیم شخصیت بالای تیم خودمان را نشان دهیم. برای ما مهم نیست که دیگران چه نتایجی می گیرند و مهم این است که به فکر نتایج خودمان باشیم.»
این روزها شایعه شده که پولادی در پایان فصل از پرسپولیس جدا خواهد شد. او اما در این مورد می گوید:« هنوز زمان زیادی تا پایان لیگ باقی مانده و هنوز هیچ تصمیمی برای فصل بعد نگرفته ام. تا پایان فصل با پرسپولیس قرارداد دارم و از الان نمی توان آینده را پیش بینی کرد. این مسائل که در رسانه ها عنوان می شود در حد حدس و گمان و شایعه است.»
.................................
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)