سلام . کرک بازی رو عوض کن . با تعویض کرک و امتحان کرکی که با نسخه شما سازگاره باعث میشه بازی به راحتی اجرا بشه![]()
سلام . کرک بازی رو عوض کن . با تعویض کرک و امتحان کرکی که با نسخه شما سازگاره باعث میشه بازی به راحتی اجرا بشه![]()
شما بازی رو فرش نصب کن بدون هیچ ک رکی و .... بعدش از این کرک استفاده کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم و وقتی اجراش میکنم و همون اول که میگه Enter بزنید، من Enter میزنم و توی لودینگش گیر میکنه دیگه. جلوتر نمیره...
چه کنم؟![]()
به جای اون خط ها بنویس d o wnloadha
تا حالا برای اجرای هیچ بازی ای اینقدر زحمت نکشیدم.آخرشم نفهمیدم با کدوم کرک اومد بالا!!![]()
برای اپدیت حتما باید اپدیت ها رو جدا دانلود کنم؟
چون الان بیشتر لینک های صفحه اول خراب شدن
پ.ن:جایی نیست همه اپدیت ها رو باهم داشته باشه؟
Last edited by bleu2u4u; 02-03-2013 at 03:00.
بله، لینک ها خراب شدن
اگه یک سری لینک پایدارتر بذارید خیلی خوبه
سلام من بازی نصب کردم اجرا هم میشه ولی وقتی وارد مراحل میشم بعضی وقتا حرکت مکس پین کند میشه مثلا وقتی میخوام یه اسلحه از روی زمین بردارم ! و یه موضوع دیگه که تا آپدیت نکنه اجرا نیمشه.
تو chapter VIII اون نامردی که با قمه میزنه تو گردن من چرا disarm ( خلع سلاح ) نمیشه هرچی کلیک میکنم؟؟؟
بیش از شونصد بار امتحان کردم. به نظر دوستان مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
وقتی بازیو اجرا میکنم بعد از زدن اینتر تو حالت لود باقی میمونه و وقتی هم میخوام یه اکانت جدید درست کنم وسطش ارور میده نمیشه آفلاین بازی کرد؟
وقتی بازیو اجرا میکنم بعد از زدن اینتر تو حالت لود باقی میمونه و وقتی هم میخوام یه اکانت جدید درست کنم وسطش ارور میده نمیشه آفلاین بازی کرد؟[/QUOTE]
کرک کپی کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)