تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 129 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    چند روزی است که سایت bitdefender.com با isp های مختلف مانند شاتل و پارس انلاین و مخابرات و آسیا تک و ... که چک کردم باز نمیشه (احتمالا مشکل نصاب انلاین هم همینه).
    تا جایی که بررسی شد مشکل از ایران نیست (یعنب چیلتر نیست)
    احتمالا مشکل از خود بیت است، البته بنده نسخه BIS 2016 را که از قبل نصب شده دارم هنوز اپدیت می شود اما سایت باز نمی شود.
    با چیلتر شکن چک شد سایت باز شد یک تیکت هم برای پشتیبانی شرکت فرستادم حالا معلوم نیست که دقیقا داره چه رویدادی رخ میده!!!!!!!
    از دوستان و اساتید محترم اگر کسی خبری در این مورد دارد لطفا بقیه افراد را نیز در جریان قرار دهد.
    با تشکر

2. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سلام دوستان،
    دو تا مشکل جدّي با يا اين بيت ديفندر هست :

مشکل اوّل مربوط به فايروالش وقتي روي حالت دستي (پارانويد) قرار مي‌گيره و براي ي برنامه، قانون Deny ايجاد مي‌کنيم و
    پروتوکل هم Any ميذاريم، باز هم هر بار که برنامه اجرا ميشه، بيت ديفندر سؤال مي‌کنه که اجازه دسترسي به اينترنت بده يا نه!!!!

مثلا من ديروز Winamp نصبيدم و گذاشتمش توي فايروال ولي هربار که ي فايل صوتي باز مي‌کنم سؤال مي‌پرسه! ديگه ميره روي اعصاب، واقعاً اين مشکل غير قابل تحمّله،

کاربران متعدّدي هم ديدم با اين مشکل مواجه شده‌اند و جوابي هم نگرفته‌اند:

من Total Security 2014 رو دارم و حالت Paranoid رو برای فایروال فعال کردم، ام به یه سری برنامه ها وقتی Allow یا Block میدم باز هم تو دفعات بعدی سوال میکنه ، حتی یه رول براش تعریف کردم و کلا تمامی قسمت ها رو رو ی Any گذاشتم اما بازم جواب نداد
    نمونه برنامه ای که این حالت رو داره Internet Explorer هست که هر دفعه برای وصل شدنش ازم سوال میپرسه اما Web Browser های دیگه اینطور نیست!!
    بنده هم همین مشکل رو داشتم .من فعلا پاک کردمش.دنبال یک فایروال مجزا هستم که این مشکل رو نداشته باشه
    من هر وقت برنامه ای مثل IE یا ... رو انتخاب می کنم که به اینترنت نیاز داره؛ فایروال توتال سکیوریتی 2013 از من در مورد دسترسی به اینترنت سوال می کنه!
    در صورتی که من قبلاً براش مشخص کردم ولی این کارو هر بار تکرار می کنه! چه کار کنم که فقط همون اول در مورد برنامه ای سوال کنه، نه بیشتر؟
    فایروال رو چطوری تنظیم کنم که برای اتصال هرچی به اینترنت اجازه بخواد؟
    paranoid mode رو که فعال کردم برای اتصال هر فایل چند بار اجازه میخواد که اعصاب خرد کنه، راه بهتری نیس؟
    من با فايروال‌هاي زيادي کار کردم ولي به نظرم مزخرف‌ترين فايروال مال همين بيت‌ديفندره،
    بهترين فايروال هم مال نورتون بوده انصافا،

مشکل دوّمش هم مربوط ميشه به ايجاد مشکل در تغيير تنظيمات Folder Options که در قسمت View ديگه نميشه Show hidden files رو تغييرش داد!!
    ديروز متوجه اين مسأله شدم و خيلي توي سايتهاي داخل و خارج جستجو کردم چيزي دستگيرم نشد، اوّل فکر کردم که ويروس افتاده،
    مثل اين دوستمون:
    دوستان من هم یک مشکل دارم باBitdefender Internet Security 2015 از وقتی اینو نصب کردم دیگه گزینه show hiden برای فایلهای سیستمی
    در کنترل پنل درست کار نمیکنه و هر چی گزینه فوق رو تو کنترل پنل تیک میزنم دوباره به حالت اول بر میگرده ،

4. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

موبایل سکوریتی و آنتی ویروس بیت دیفندر اندروید
    لایسنس 6 ماهه رایگان قانونی
    Free Bitdefender Mobile Security & Antivirus
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با کلیک روی قسمت
    click here to go to the registration page به صفحه ای وارد میشوید (احتمالا صفحه هیت لر است) و بعد از پر کردن فرم لایسنس برای شما ایمیل میشود.بعد از بالای صفحه ای که لینک داده شده آنتی ویروس را دانلود و فعال کنید.
    توجه : باید در 7 روز بعد از دریافت سریال فعالسازی انجام شود وگرنه از کار خواهد افتاد.
    Last edited by aylar6888; 23-02-2016 at 17:31.

6. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

سلام دوستان
    بیت دیفندر بارها فایل هایی را در قسمت temp ویندوز پیدا میکنه که نمیتونه قرنطینشون کنه. من حتی آدرس فایل را هم در قسمت temp نمیتونم پیدا کنم. به نظرتون راه حل اش چی میتونه باشه؟
    حتی خواستم کل فایل temp را حذف کنم که خب ترسبدم ویندوز به مشکل بخوره...

ممنون از راهنماییتون
    Last edited by Amir-Persian; 24-02-2016 at 21:51.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بیت دیفندر بارها فایل هایی را در قسمت temp ویندوز پیدا میکنه که نمیتونه قرنطینشون کنه. من حتی آدرس فایل را هم در قسمت temp نمیتونم پیدا کنم. به نظرتون راه حل اش چی میتونه باشه؟
    حتی خواستم کل فایل temp را حذف کنم که خب ترسبدم ویندوز به مشکل بخوره...

ممنون از راهنماییتون
    درود بر شما با حذف پوشه temp هیچ آسیبی متوجه رایانه شما نمی شه.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با درود و شادباش نوروز
    من چطور می تونیم در بیت دیفندر اینترنت سیکیوریتی 2016 تعیین کنم که هر برنامه ای که به اینترنت دسترسی پیدا می کنه اول اجازه بگیره؟ با سپاس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با درود و شادباش نوروز
    من چطور می تونیم در بیت دیفندر اینترنت سیکیوریتی 2016 تعیین کنم که هر برنامه ای که به اینترنت دسترسی پیدا می کنه اول اجازه بگیره؟ با سپاس.
    گزینه paranoid mode رو باید فعال کنید تو صفحه اصلی رو تصویر آدمک کلیک کنید و به قسمت general setting برید گزینه آخر paranoid mode هست.
    نکته اگه برای نصب برنامه ای موقتا bitdefender رو غیر فعال کنید ممکنه paranoid mode خاموش بشه و باید اونو دوباره فعال کنید.

برای بالا ترین تنظیمات به قسمت modules پایین دست چپ برید:
    antivirus قسمت on access scanning و Active threat control رو در حالت aggressive بزارید مواظب باشید فایل هاتون مثل کرک رو اتومات پاک نکنه تو همین قسمت رو custom کلیک کنید و به سربرگ action برید و برخورد دلخواه رو انتخاب کنید, فکر کنم move files to quarantine مناسب باشه.
    تو web protection نگاه کنید همه گزینه ها تیک خورده باشن.
    intrusion detection رو حالت aggressive قرار بدید.
    ransomware protection رو چک کنید هر دو گزینه فعال باشه.

تو این حالات bitdefender بیشتر بهتون گیر میده!

11. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

گزینه paranoid mode رو باید فعال کنید تو صفحه اصلی رو تصویر آدمک کلیک کنید و به قسمت general setting برید گزینه آخر paranoid mode هست.
    نکته اگه برای نصب برنامه ای موقتا bitdefender رو غیر فعال کنید ممکنه paranoid mode خاموش بشه و باید اونو دوباره فعال کنید.

برای بالا ترین تنظیمات به قسمت modules پایین دست چپ برید:
    antivirus قسمت on access scanning و Active threat control رو در حالت aggressive بزارید مواظب باشید فایل هاتون مثل کرک رو اتومات پاک نکنه تو همین قسمت رو custom کلیک کنید و به سربرگ action برید و برخورد دلخواه رو انتخاب کنید, فکر کنم move files to quarantine مناسب باشه.
    تو web protection نگاه کنید همه گزینه ها تیک خورده باشن.
    intrusion detection رو حالت aggressive قرار بدید.
    ransomware protection رو چک کنید هر دو گزینه فعال باشه.

تو این حالات bitdefender بیشتر بهتون گیر میده!
    با سپاس
    باز هم اجازه نمی خواهد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

احتمالا قبلا به طور اتوماتیک برای برنامه هاتون تصمیم گرفته شده و به تشخیص bitdefender اجازه دسترسی داده شده allow و یا اجازه نداده deny برای دسترسی رو Modules کلیک کنید و به قسمت firewall برید(دقت کنید هر دو گزینه تو این صفحه روشن باشه) و رو rules کلیک کنید اینجا میتونید برای دیدن process های بیشتر و اکثرا سیستمی کنار show general rules تیک بزنید و بر حسب نیاز عمل کنید:
    add rule قانون جدید رو دستی میتونید تعیین کنید مثل جلوگیری از وصل شدن برنامه ای خاص به اینترنت.
    remove rule قانون موجود رو میتونید حذف کنید.
    reset rule تمام قانون های موجود رو پاک میکنه.

14. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    من یک کد فعال سازی Bitdefender Internet Security 2016 تک کاربره ۱۵ ماهه از نمایندگی رسمی bitdefender به ادرس ibitdefender.ir خریداری کردم.
    اما هنوز کد فعال سازی را برای دریافت لایسنس وارد سایت نکردم (یعنی هنوز به اسم هیچ کس رجیستر نشده و هنوز ۱۵ ماه اعتبار دارد)
    چند روز پیش یک سیستم خریداری کردم که می خواهم برای ان هم لایسنس bitdefender از همین سایت خریداری کنم اما دیدم ۳ کاربره مقرون به صرفه تره.
    حالا می خواستم این لایسنس را بفروشم. اگر کسی از دوستان نیاز داره تا 50000 تومان حاضر هستم بفروشم.
    ---
    دلایل اصل بودن نمایندگی این شرکت :
    ۱- دارا بودن ای نماد اکترونیک از وزارت صنعت و معدن کشور
    ۲- کد فعال سازی حتما باید در سایت اصلی bitdefender به ادرس bitdefender.com و در اکانتی که خود می سازید فعال سازی شود که هیچ شکی در ان نیست.
    ۳- این شرکت در تلاش است تا در چند روز اینده نام خود را در پارتنر های سایت اصلی bitdfender قرار دهد (چون قبلا اسم پارتنر های ایران اصلا نبود و تازه داره اضافه می شود این طور که من گفته شده این نمایندگی درخواست داده و کمی زمان می برد تا انجام شود)
    با تشکر از دوستان

16. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •