تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 232 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

داره خودمونی میشه SHinoB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟
    من رفتم دنبال اصل خبر و شایعه ببینم از کجا پیدا شده . خبر آنلاین از سه تا سایت نقل قول کرده که هر سه سایت هم گفتن که توی فروم xda این خبر گفته شده . حالا شما یه سر به تاپیک این خبر در xda بزن : همه اون هایی که نظر دادن دچار این مشکل نشدن بلکه فقط دو سه نفر یه مشکلی با گلکسی اس 3 داشتن و بقیه هم نظرات کارشناسی فوق العاده خودشون رو راجع بهش گفتن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چیزی که توی کل وب فقط یه تاپیک 70 صفحه ای تاییدش بکنه و با 4 دستگاه خراب شده رو نمیشه خبر واقعی یا قابل توجهی دونست . کاربرای دیگه ای توی همون تاپیک و تاپیک خودمون هم گفتن که چندین ماه که از خرید اس 3 میگذره ولی مشکلی باهاش نداشتن.
    (یه توصیه : حتما اندروید 4.1.2 رو نصب کنید . کاری نداره .
    1فقط دو فایل باید دان کنید با حجم کلی 900 مگ و در عرض کمتر از 7 دقیقه برا من نصب شد
    2 multi window و گالریش خیلی جالبه و افکت های قشنگی هم هنگام باز و بسته شدن تب ها و پنجره ها بهش اضافه شده
    3 رم هم خیلی بهتر شده ( قبلا رم کل رو برام میزد 798 و آزاد رو تا 430 ولی الان رم کل رو زده 832 و آزاد تا 390 هم بعضی وقتا میزنه )
    4 تمام نرم افزارهای قبلیم بدون هیچ مشکلی روی گوشی به جا موندن و کار میکنن و با cf-root 6.4 با حجم 7 مگ روت میشه
    5 آیکون های notification area قابل تنظیم هست)

3. 3 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان گل

اقا من دیشب با رفیقم رفتیم یه موبایلی که برای برادرش یه گوشی بخره و ما چشممون خورد به S3 و یکم باهاش کار کردم و انگار عاشقش شدم خلاصه این دله لامروت میگه برو بخر ولی ارزش داره 1 میلیون 600 برای این گوشی داد ؟؟ مردونه سره تعصب نگیدااا ..فقط از روی تجربه کار با این گوشی و امکاناتی که داره. چون من الان نوکیا C6-01 دارم ولی خب دنبال یه گوشی با سیستم عامل اندروید و امکانات بالا و برنامه های زیاد.

فقط اینجا برام سوال هست :

1.دوستان من گاهی وقتو اشاره می کنند که گوشی های سامسونگ اشغال هستند ، ایا درست هست؟

2. اینکه S3 گاهی وقتو هنگ میکنه و داغ میکنه ، این حرف صحت داره؟

3. اینکه گوشی های سامسونگ بعد از چند ماه کار کردن کیفیت خودشون را از دست می دهند ، این درسته؟

4. خبری شنیدم که گوشی های S3 به مرگ ناگهانی میروند ایا درست هست یا نه ؟ همین خبری که دوستمون گذاشتن!

5.کیفیت صدا و دوربین این گوشی در حد عالی هست یا نه؟ چون خودم از امکاناتی که داره باخبر هستم و فقط سره دوربین و صدا سوال کردم.

و در اخر این سوال که چند ساعت یا چند روز شارژ باطری را نگه میداره ؟

منونم بابت پاسخ شما

مخلصیم
    Last edited by Hidden-Hunter; 23-12-2012 at 08:54.

5. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیداش کردم settings ------> Application Settings ---> defaul messaging application رو بزن بعد برای اس ام اس و ام ام اس به عنوان پیش فرض انخابش کن

سلام مصطفی جان .... برای این برنامه Handcent sms یه سوالی برام پیش اوومده .... همونطور که گفتی پیش فرضش کردم ، اما از اوونجایی که جلد گوشیم لپ تاپیه تا حالا دقت نکرده بودم ک زمانیکه اس میاد و متوجه نشم اوون نشانگر آبی رنگ که هر چند ثانیه یه بار چشمک میزد از وقتی که این برنامه رو پیش فرض گوشی کردم ثابت روشن میمونه تا دیده بشه و این یعنی مصرف بیشتر باطری ...
    آیا راهی هست که این LED چشمک بزنه نه اینکه ثابت بمونه ؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه SHinoB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من رفتم دنبال اصل خبر و شایعه ببینم از کجا پیدا شده . خبر آنلاین از سه تا سایت نقل قول کرده که هر سه سایت هم گفتن که توی فروم xda این خبر گفته شده . حالا شما یه سر به تاپیک این خبر در xda بزن : همه اون هایی که نظر دادن دچار این مشکل نشدن بلکه فقط دو سه نفر یه مشکلی با گلکسی اس 3 داشتن و بقیه هم نظرات کارشناسی فوق العاده خودشون رو راجع بهش گفتن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چیزی که توی کل وب فقط یه تاپیک 70 صفحه ای تاییدش بکنه و با 4 دستگاه خراب شده رو نمیشه خبر واقعی یا قابل توجهی دونست . کاربرای دیگه ای توی همون تاپیک و تاپیک خودمون هم گفتن که چندین ماه که از خرید اس 3 میگذره ولی مشکلی باهاش نداشتن.
    (یه توصیه : حتما اندروید 4.1.2 رو نصب کنید . کاری نداره .
    1فقط دو فایل باید دان کنید با حجم کلی 900 مگ و در عرض کمتر از 7 دقیقه برا من نصب شد
    2 multi window و گالریش خیلی جالبه و افکت های قشنگی هم هنگام باز و بسته شدن تب ها و پنجره ها بهش اضافه شده
    3 رم هم خیلی بهتر شده ( قبلا رم کل رو برام میزد 798 و آزاد رو تا 430 ولی الان رم کل رو زده 832 و آزاد تا 390 هم بعضی وقتا میزنه )
    4 تمام نرم افزارهای قبلیم بدون هیچ مشکلی روی گوشی به جا موندن و کار میکنن و با cf-root 6.4 با حجم 7 مگ روت میشه
    5 آیکون های notification area قابل تنظیم هست)
    مرسی مصطفی

8. این کاربر از SHinoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام مصطفی جان .... برای این برنامه Handcent sms یه سوالی برام پیش اوومده .... همونطور که گفتی پیش فرضش کردم ، اما از اوونجایی که جلد گوشیم لپ تاپیه تا حالا دقت نکرده بودم ک زمانیکه اس میاد و متوجه نشم اوون نشانگر آبی رنگ که هر چند ثانیه یه بار چشمک میزد از وقتی که این برنامه رو پیش فرض گوشی کردم ثابت روشن میمونه تا دیده بشه و این یعنی مصرف بیشتر باطری ...
    آیا راهی هست که این LED چشمک بزنه نه اینکه ثابت بمونه ؟؟؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز . نه . توی تنظیماتش فقط این هست که LED روشن بمونه یا نه و چیزی در مورد چشمک زدن نداشت ( هر چند توی settings ---> notification settings ----> notification settings ---> LED setttings زده blink و این یعنی چشمک زدن ولی چشمک نمیزنه و مدام روشن میمونه . میگردم اگه راهی بود تا شب همین جا میگم و گرنه که هیچ .

10. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان گل
    اقا من دیشب با رفیقم رفتیم یه موبایلی که برای برادرش یه گوشی بخره و ما چشممون خورد به S3 و یکم باهاش کار کردم و انگار عاشقش شدم خلاصه این دله لامروت میگه برو بخر ولی ارزش داره 1 میلیون 600 برای این گوشی داد ؟؟ مردونه سره تعصب نگیدااا ..فقط از روی تجربه کار با این گوشی و امکاناتی که داره. چون من الان نوکیا C6-01 دارم ولی خب دنبال یه گوشی با سیستم عامل اندروید و امکانات بالا و برنامه های زیاد.
    فقط اینجا برام سوال هست :
    1.دوستان من گاهی وقتو اشاره می کنند که گوشی های سامسونگ اشغال هستند ، ایا درست هست؟
    2. اینکه S3 گاهی وقتو هنگ میکنه و داغ میکنه ، این حرف صحت داره؟
    3. اینکه گوشی های سامسونگ بعد از چند ماه کار کردن کیفیت خودشون را از دست می دهند ، این درسته؟
    4. خبری شنیدم که گوشی های S3 به مرگ ناگهانی میروند ایا درست هست یا نه ؟ همین خبری که دوستمون گذاشتن!
    5.کیفیت صدا و دوربین این گوشی در حد عالی هست یا نه؟ چون خودم از امکاناتی که داره باخبر هستم و فقط سره دوربین و صدا سوال کردم.
    و در اخر این سوال که چند ساعت یا چند روز شارژ باطری را نگه میداره ؟
    منونم بابت پاسخ شما
    مخلصیم
    سلام دوست عزیز . اگه سوالات رو توی یه سوال خلاصه می کردی و چندتا از پست های تاپیک رو هم یه نگاه مینداختی بد نبود
    اما نظر من بدون تعصب : 1 و 2 و 3 و 4 - نه (گوشی آشغال رو 1.5 میلیون میفروشن ؟ هر گوشی باشه یه بازی با کیفیت بالا و data بالای 1 گیگ بخوای بازی کنی باید گرم بشه و 4 رو هم چندتا پست قبل جواب دادم
    5 - بله ( ولی امتحان کنید تا نظرتون کامل جلب بشه ) 5 - بستگی داره ( روزی چندساعت بازی میکنی - صفحه ات روشنه - پیامک میفرستی - wifi روشن میذاری و ... )
    در کل من ازش خیلی راضی هستم . از نظر نرم افزار و سخت افزار ازش مطمئن باش . توی هیچ کدوم ناامیدت نمیکنه. دوربین رو هم از یکی که داره بگیر و تست کن ( اگه امکانش برات هست ولی توی همین موضوع هم به نظر شخصی من عالیه )
    Last edited by مصطفی; 23-12-2012 at 17:51.

12. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز . اگه سوالات رو توی یه سوال خلاصه می کردی و چندتا از پست های تاپیک رو هم یه نگاه مینداختی بد نبود
    اما نظر من بدون تعصب : 1 و 2 و 3 و 4 - نه (گوشی آشغال رو 1.5 میلیون میفروشن ؟ هر گوشی باشه یه بازی با کیفیت بالا و data بالای 1 گیگ بخوای بازی کنی باید گرم بشه و 4 رو هم چندتا پست قبل جواب دادم
    5 - بله ( ولی امتحان کنید تا نظرتون کامل جلب بشه ) 5 - بستگی داره ( روزی چندساعت بازی میکنی - صفحه ات روشنه - پیامک میفرستی - wifi روشن میذاری و ... )
    در کل من ازش خیلی راضی هستم . از نظر نرم افزار و سخت افزار ازش مطمئن باش . توی هیچ کدوم ناامیدت نمیکنه. دوربین رو هم از یکی که داره بگیر و تست کن ( اگه امکانش برات هست ولی توی همین موضوع هم به نظر شخصی من عالیه )
    سلام مصطفی جان

ممنون داداش
    فقط موقع خرید باید ساخت حتما کره باشه ؟ چون یک جا خوندم انگار ساخت چین هم امده .
    پس میرم برای خریدش .

مخلصم عزیز
    Last edited by Hidden-Hunter; 23-12-2012 at 20:14.

14. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام مصطفی جان

ممنون داداش
    فقط موقع خرید باید ساخت حتما کره باشه ؟ چون یک جا خوندم انگار ساخت چین هم امده .
    پس میرم برای خریدش .

مخلصم عزیز
    امیر جان شما پولت کجا بود؟نکنه بانک زدی؟اقا بیار این قرض مارو بده اگر داری 3ماه عقب افتاده

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

خواستم بپرسم که این گوشی را با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟ اگر با گارانتی با مایکروتل یا صام تل؟

و گرچه گارانتی و پشتیبانی در ایران فقط پول در اوردن هست و عملا بی معنیه .

ممنون بابت پاسه شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •