واقعاً؟؟؟؟
میشه هر چه سریعتر از صفحه ای که نشون میده دیتا پک 2 ریختی یه عکس بذاری؟
واقعاً؟؟؟؟
میشه هر چه سریعتر از صفحه ای که نشون میده دیتا پک 2 ریختی یه عکس بذاری؟
با سلام.
سایت زیر دو نوع DLC2.0 واسه دانلود گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید عزیز کدومشون رو دان کنیم؟
کامران جان سوالم از دوستمون معنی دار بود!
جناب ابلیس 2011 عزیز فرمودند که دی ال سی رو نصب کردن و دارن استفاده می کنن
قضیه اینه که دی ال سی خراب ریلیز شده و کونامی بیانیه داده و عذر خواهی کرده بابت این سوتی!!! و بزودی قراره دی ال سی اصلاحی بده بیرون!
با سرعت 128 از ظهر تا همین چند ساعت پیش گذاشتم 200 مگ دانلود شده حالا کونامی متوجه شده دی ال سی خرابه
من موندم واقعاً چرا باید احمق ترین بنی بشرهای اهل ژاپن جمع بشن توی استدیوی کونامی و PES
خیلی جالبه واقعا سوتی هایی که کونامی میده از آماتورترین بازی ساز ها هم سر نمی زنه یادمه واسه PES 2010 هم مشابه این قضیه اتفاق افتاده بود!
این متن عذر خواهی و سوتی نامه اساتید کونامی که همین مونده آپلو بفرستن هوا با این دی ال سی دادنشون واقعا خجالت آوره!
PES Announcement:
We have received reports that the game froze once the Data Pack 2.0 was applied to the game.
We are now investigating into this issue, but have stopped releasing the Data Pack 2.0 which seemed to be the cause of the issue.
It will be released again once the issue is solved.
Deep apologies for any troubles and inconveniences caused
با سلام
اتفاقاً سوال من هم معنی دار بود!! تو اون سایتی که بالا بهش اشاره کردم، لینک دومی unpacked version by jenkey1002 هستش که سایت مزبور دانلود اون رو پیشنهاد کرده. گذاشتم دان بشه امتحانش کنم ببینم بلکه جناب jenkey1002 تونسته باشه مشکل فریز رو حل کنه! تیم PES هم شعارشون این شده: "هر چه پیش آید، خوش آید!!" و با همین فکر و نیت دارن میرن جلو....
کامران جان من همینیو که دانلود کردی رو دانلود کردم هیچ تاثیری نداره حتی روی اکس باکس هم ریختم اصلا تاثیر نداشت
راستی گفتم ایکس باکس... تایتل آپدیت 1.01 هم اومده بودم دانلود کردم ریختم ورژن بازیم تو ایکس باکس شد 1.01
ولی واسه PC اصولا باید یه پچ نصبی بدن... تایتل آپدیتی که واسه ایکس باکس دانلود کردم 1.5 مگ بود
Last edited by Spaniuly; 12-10-2012 at 01:52.
من ریختم اما به شماره ای که اول ورود به بازی میده توجه نکرده بودم ... میگم چرا در بازی تغییر خاصی ایجاد نشد ...... از همینجا از همه بخاطر این اشتباهم عذر میخوام ..... عمدی نبود ...
فدای سرت جیگر این چه حرفیه...از همینجا از همه بخاطر این اشتباهم عذر میخوام ..... عمدی نبود ...
حالا باس بشینیم ببینیم کونامی می خواد چی کار کنه!
بدبختی اینجاست یه سری سایت برداشتن آپلود کردن بدون اینکه تست کنن!
دوست بزرگوارم با کمال احترامی که واسه خودتون و آواتارتون قائلم لطفا زین پس دقت رو فدای تعجیل نکنید...
مرسی
بدون کوچکترین شکی مطمئنم کونامی این اشتباه عمدی رو انجام داده واسه مانور دادن روی تاثیرات روانشناسی و ادامه تبلیغات...و نسخه های اصلی
چون الان اینترنت یه شبه پر میشه از این نسخه های dlc فیک
عمرا نمیشه قبول کرد که خود کونامی این dlc2 خراب رو خودش یه بار تست نکرده!
عطش و تشنه تر کردن فن هایی که با این مشکل dlc خراب مواجه خواهند شد,برای بدست آوردن dlc سالم و یه همچین آپگریدایی فقط یه برنده در دارز مدت خواهد داشت که اونم "کونامی" خواهد بود
بازی pes هر سال داره بیشتر شبیه مسابقات دو میدانی میشه....
هر بازیکنی سرعت بالایی داشته باشه میشه باهاش خوب بازی کرد....
مسی و رونالدو و روبن و ریبری شدن مثله موتور...توپو برسون بهشون گل بزن....خیلی مسخرست خیلی خیلی مسخرست....گیم پلی این بازی واقعا مسخرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)