خوب از کجا آورده بودی یادت نیست ؟ ای پی کم لگ بده سیوی که توش این دستگاه هه هست تو تحویل بگیر![]()
خوب از کجا آورده بودی یادت نیست ؟ ای پی کم لگ بده سیوی که توش این دستگاه هه هست تو تحویل بگیر![]()
hoooooooooooooooooooooooy
این آپدیت ه که هیچیش کار نمیکنه
سر کاریم ؟![]()
والا نمیدونم بره منم خراب شده این prosny ریخت برای اون درست بود
شانسه ما بده![]()
من بازی رو از ---------.com دانلود کردم انگار ادیت یه گروهیه به اسم extremeteam سرورشون خیلی خوبه انصافا مپ هم عالیه با ده ها نفر بازیکن. نمیدونم حالا شما اونجا بازی کردین یا نه اما اگه اونجا بازی نکردین امتحان کنبن یکم لگ که هست اما خب بازم خوبه... هرکی ندیده حتما بره امتحان کنه
ورژن بازی من: 1.2.4
آدرس سرور :
TeamExtremeMC.com
TeamExtreme.no-ip.org
الان داشتم صحبت ها رو میخوندم... درضمن اونجا دزدی و این بحث ها هم نیست. تنها این مود نیست کلی مود و پلاگین باحال دیگه روش گذاشتن
اونجا ایرانی خیلی کمه فکر کنم اصلا نیست فقط منم
خلاصه خیییییلی خوب میشه زیاد میشیم میترکونیم![]()
داداش ما خودمون سرور داریمجواد درست کنه ردیفه تازه 10 نفر هم بیشتر Player داره
![]()
باشه داوش گفتم اونجا ببین ایده بگیر شما که سرور میسازین.اصلا همین که صندوق ها و در ها قفل دارن و میشه تو مپ واسه خودت منطقه ی خودت رو داشته باشی و کسی نتونه توش چیزی کم و زیاد کنه خیلی حرکت بدرد بخوریه حالا مسابقه ها و خرید و فروش ها و چیزای دیگش بکنار. منم گفتم هم واسه اینکه بعضی از دوستان سرور میسازن هم واسه بقیه که دنبال سرور خارجی بودن. در کل بنظرم خوب کار کردن.
اگه سرور باشه که منه ایرانی هم از خدامه با سرعت خوب بشینم با هم زبونام بازی کنموالاه
سرور ردیف شد منم بازی... همه جوره پایم
توی سرور جواد هم خرید فروش هست هم هرکسی یک قسمتی از مپو داره که بقیه نمیتونن دست کاری کنن هم صندوق ها و در ها قفل داره
پس عالیه
آخه خوندم دیاموندای یکیو پیچونده بودن خوfaction هم هست؟ گروه بندی کنیم بازیکنارو؟
چندجا دیدم این چیزا رو نداشت همه میپیچیدن بهم
خب پس داش جواااااااد بدووووو بیااااااااااا ...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)