تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 602 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

[QUOTE=rave-87;7250330]

راجع به سری های مورد نظرتون،
    من سری از جنس فوم تو ایران ندیدم (البته من کلاً خیلی وقته توی بازار نچرخیدم) یک مغازه ایی توی جمهوری بود که قرار بود هدفون های شور وارد کنه، اگر وارد می کرد حتماً میبایست سری فوم هست میآورد

توی جعبۀ هدفونتون سری فوم هستش؟ شما سری فوم رو امتحان کردین؟ معمولاً سری های سیلیکونی راحت ترن آخه و صد البته بادوام تر هستن

حالا اگر جایی پیدا کردید به من هم خبر بدین من به سری فوم از برند شور نیازمندم
    من یک هدفون شور با سری فوم امتحان کردم. متعلق به یکی از دوستان دور بود. از کانادا خرید کرده بود. فوم ها را جداگانه خریده بود و مارک مانستر بودند.
    تفاوت خیلی فاحشی بین سیلیکون و فوم در دو فاکتور حس کردم.
    1- ایزوله کردن فوم های خیلی خیلی بهتر از سری های سیلیکونی بود. این کاملا محسوس استو حتی وقتی هدفون بدون پخش موسیقی توی گوش قرار می گیره صدای محیط به میزان خیلی بالایی حذف میشه.
    2- به بیس هم کمک زیادی میکنه. بیس با فوم سیلیکون خیلی بهتر میشه.
    به نظر من راحت بودند. گوشم اذیت نمیشد. فقط به نظرم تمیز کردنشون خیلی سخت تر بود. و حس من بهم میگفت که نمیشه به مدت زیادی ازشون استفاده کرد و به خاطر مسایل بهداشتی بهتره زودتر از سری های سیلیکونی تعویض بشوند.
    من دنبالشون می گردم. اگر جایی پیدا کردم حتما اطلاع می دهم.

با تشكر
    بله فكر كنم اين مطلب كه دوره دوره اي هدفونهاي گم نام هست از rave-87 داره واقعيت پيدا ميكنه.
    لطفا محلي كه اين هدفون رو ديدين رو اعلام كنين و اينكه ايا مدلهاي ديگه اي از اين برند هم موجود داشتن؟
    هدفون ها را از خیابان ولیعصر پاساژ ایران تهیه کردم.
    اگر اشتباه نکنم 3 مدل دیگه هم از این برند داشت. وارد کنندشون شرکت فونیران است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    در همون انجمنی که rave-87 عزیز معرفی کرده مدل دیگری از همین برند معرفی شده که کیفیت صدای بهتری داره.
    قیمتشون هم نزدیکه. مدل E-30
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن هرکس تهیه کرد بهش پیشنهاد می کنم دنبال سری های سیلیکون بهتر بگرده. روی خودش 7 جفت سری سیلیکونی هست. ولی به نظر من هیچ کدوم خوب نیستند.
    کیفیت بدی دارند.
    در حال حاضر سری های سیلیکون هدفون k-370 AKG روش گذاشتم. خیلی بهتر شده.
    Last edited by amirz2ir; 06-10-2012 at 00:07.

2. این کاربر از amirz2ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=amirz2ir;7253098]

من یک هدفون شور با سری فوم امتحان کردم. متعلق به یکی از دوستان دور بود. از کانادا خرید کرده بود. فوم ها را جداگانه خریده بود و مارک مانستر بودند.
    تفاوت خیلی فاحشی بین سیلیکون و فوم در دو فاکتور حس کردم.
    1- ایزوله کردن فوم های خیلی خیلی بهتر از سری های سیلیکونی بود. این کاملا محسوس استو حتی وقتی هدفون بدون پخش موسیقی توی گوش قرار می گیره صدای محیط به میزان خیلی بالایی حذف میشه.
    2- به بیس هم کمک زیادی میکنه. بیس با فوم سیلیکون خیلی بهتر میشه.
    به نظر من راحت بودند. گوشم اذیت نمیشد. فقط به نظرم تمیز کردنشون خیلی سخت تر بود. و حس من بهم میگفت که نمیشه به مدت زیادی ازشون استفاده کرد و به خاطر مسایل بهداشتی بهتره زودتر از سری های سیلیکونی تعویض بشوند.
    من دنبالشون می گردم. اگر جایی پیدا کردم حتما اطلاع می دهم.

هدفون ها را از خیابان ولیعصر پاساژ ایران تهیه کردم.
    اگر اشتباه نکنم 3 مدل دیگه هم از این برند داشت. وارد کنندشون شرکت فونیران است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    در همون انجمنی که rave-87 عزیز معرفی کرده مدل دیگری از همین برند معرفی شده که کیفیت صدای بهتری داره.
    قیمتشون هم نزدیکه. مدل E-30
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن هرکس تهیه کرد بهش پیشنهاد می کنم دنبال سری های سیلیکون بهتر بگرده. روی خودش 7 جفت سری سیلیکونی هست. ولی به نظر من هیچ کدوم خوب نیستند.
    کیفیت بدی دارند.
    در حال حاضر سری های سیلیکون هدفون k-370 AKG روش گذاشتم. خیلی بهتر شده.
    راستش اینکه کدومشون ایزوله کردن بهتری دارن، یک مقداری به هدفونتون هم وابستست
    ولی استفاده از سیلیکونی ها کلاً راحت تره، فوم ها رو باید فشار بدین بعد داخل گوش بزارین بعد از اونور فوم ها خیلی زودتر کثیف میشن و خاصیت جمع شوندگیشون رو از دست میدن ولی توی بعضی هدفون ها بهترین صدا رو از فوم ها میشه گرفت (بنابر سلیقه)
    حالا اگر پیدا کردین من دنبال shure olive سایز بزرگ هستم؛ ممنون

فردا احتمالاً یک سر به اون مغازه میزنم

4. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سالار جان آقا میتونی بگی RP-DJ1210E-S چطوره؟

ارزش خریدن رو داره یا نه سنهایزر و akg بهتر هستند و یه سوال دیگه akg99 بهتره یا k514 ؟ شرمنده زیاد سوال میپرسم بابت جوابات هم ممنون

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام به اساتید محترم پیج مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که بنده رو راهنمایی کردند
    من تو 6 ماه گذشته 3 تا هدفون با کمک دوستان تهیه کردم
    klipsch s 4
    jvc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Akg k330
    و فقط Akg تا حدودی رازی کننده بود و klipsch رو فروختم و jvc هم داره خاک میخوره
    و میخوام برای آخرین بار یک هدفون حرفه ای بگیرم و قصد تهیه از خارج رو دارم و تا 350$ دلار حاظرم هزینه کنم
    خودم این دو مدل رو مد نظر دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Akg k370
    از دوستان خواهش میکنم اگه مدل بهتری میشناسند معرفی کنند و خواهشا مدل هایی که تست نکردید معرفی نکنید چون نمیخوام این یکی بی استفاده بمونه.
    با تشکر
    موفق و پیروز باشید

7. این کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به اساتید محترم پیج مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که بنده رو راهنمایی کردند
    من تو 6 ماه گذشته 3 تا هدفون با کمک دوستان تهیه کردم
    klipsch s 4
    jvc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Akg k330
    و فقط Akg تا حدودی رازی کننده بود و klipsch رو فروختم و jvc هم داره خاک میخوره
    و میخوام برای آخرین بار یک هدفون حرفه ای بگیرم و قصد تهیه از خارج رو دارم و تا 350$ دلار حاظرم هزینه کنم
    خودم این دو مدل رو مد نظر دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Akg k370
    از دوستان خواهش میکنم اگه مدل بهتری میشناسند معرفی کنند و خواهشا مدل هایی که تست نکردید معرفی نکنید چون نمیخوام این یکی بی استفاده بمونه.
    با تشکر
    موفق و پیروز باشید
    سلام آقا، مدتی نبودی؛ ایشالله از این به بعد بیشتر بیایی

شما ببین دنبال چجور صدایی هستی؟ از چیه s4 و ha-fx300 خوشت نیومده؟ ایزولیشن برات مهمه؟

راستی، اگر قرار باشه از هدفون هایی که خودم تست کردم توصیه کنم گزینه هات خیلی محدود میشن ها

9. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام ؛ ممنون
    من از بمی بیش از حد s4 و صدای باز و کمی تیز ha-fx300 و ایزولیشن هم برام مهمه چون همین k330 با وجود صدای خوبش صدای محیط رو فقط 70 % فیلتر میکنه

گزینه های محدود بهتره چون من معمولا از تجربه دیگران استفاده میکنم و تجربه خودم رو در اختیار دیگران قرار میدم تا کمتر دچار اشتباه بشن.

Ultimate Ears TripleFi 10 Noise Isolating Earphones

Atrio Future Sonic 010-045 Earphone with MG7 Pro technology

این دو مدل امتیاز بالایی تو Amazon گرفتند ولی شاید مثل s4 برای من رازی کننده نباشند.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

گزینه های محدود بهتره چون من معمولا از تجربه دیگران استفاده میکنم و تجربه خودم رو در اختیار دیگران قرار میدم تا کمتر دچار اشتباه بشن.

شند.
    شرمنده، من اینطوری نمیتونم کمکی بکنم

12. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان پس لطف کنید چند مدل تو این رنج قیمت که کیفت صدای بالاتری نسبت به هدفونای قبلی من دارند رو معرفی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان پس لطف کنید چند مدل تو این رنج قیمت که کیفت صدای بالاتری نسبت به هدفونای قبلی من دارند رو معرفی کنید ممنون میشم
    من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم و دستم اومد که تعریف شما از s4 و ha-fx300 از کجا آب می خوره

Ultimate Ears TripleFi 10 هدفونیه که صداش V شکل هست برای همین ممکنه خیلی ایده آل نباشه، از اونور future sonic mg7 بیس قوی ایی داره، نه اینکه بومی باشه ولی مقدارش خیلی زیاده و کلاً به بیس دوستان پیشنهاد میشه

شما نگفتی چه سبکی گوش میدی ولی براساس توصیفت از صدای اون دو هدفون، westone 4 میتونه گزینۀ خوبی برات باشه این به این مفهومه که به نظرم westone3 یا um3x یا earsonic sm3 یا ie8 یا ex1000 یا vsonic gr07 یا fischer audio dba-02 رو برات مناسب ندیدم (براساس یا تجربۀ خودم یا نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    ولی گزینۀ دیگت میتونه hifiman re272 باشه
    وستون 4 توی آمازون تا 340 دلار هم اومده بود ولی الأن میتونی از ebay نزدیک 355 $ پیدا کنین، صدای وستون در نگاه اول یک مقداری گرفتست و توی تریبل مقداری کمبود داره، اگر به سبک های راک و متال گوش میدی، مشکلی نیست، چونکه خیلیاشون توی تریبل هارشی میشن و سوت می کشن، به هر حال گزینۀ دیگت re272 هست. که تریبل به نسبت بیشتری داره (البته نه به اندازۀ ex1000 , ex600 و احتمالاً vsonic gr07 )

راستی میتونی مقایسۀ من بین Westone 4R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنی.
    Last edited by rave-87; 06-10-2012 at 19:25.

15. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هندزفری jabra clipper دارم و گوشیم هم گالکسی نوته
    تا قبل از اینکه upgrade کنم یه ICS داشتم باهاش کار میکردم اما الان به گوشیم کانکت نمیشه
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •