تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 159 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان گرامی پرسش من پیش‌تر این بود:

با درود

دوستان برای خرید خودروی دسته دوم با نزدیک به 25 میلیون پول چه خودرویی رو پیشنهاد می کنید؟

خب مصرف کم و جا دار بودن و البته شیک بودن و هرچه ارزون تر بودن قطعات از گزینه های مهم هست. پژو و پراید و سمند هم که خودروهایی هستند که نمی خوام بخرم

به من پیشنهاد ال 90 رو دادن
    امروز توی خیابون خودروی ریو رو دیدم. نمی دونم این خوردو در مقایسه با ال 90 چجوری هست؟ ظاهر ریو که خیلی بهتر بود از دید من. توی مصرف و قیمت و .. چجوری هستند این دو تا خودرو؟

با سپاس
    که در پاسخ دوست گرامی ما چنین نوشتند:

ریو و L90 هردو خودروی کم مصرفی هستند و هردو با کمبود و گرانی قطعات مواجه اند ، L90 جادار تر هست و کاملا برتر از ریو میباشد ، بین این دو L90 پیشنهاد میشود .
    پیشنهاد ویژه :
    پژو 405 SLX کم مصرف ، بی صدا ، جادار ، قطعات ارزان و فرآوان .
    امروز یک گزینه‌ی دیگه به من پیشنهاد شد که خودروی "تیبا" بود. آیا بهای این خودرو با پولی که من می‌توم بزاره می‌خوره؟ آیا توی بازار هست؟ آیا با ویژگی‌هایی که بالا گفتم می‌خونه و برتر از خودروهای بالایی هست یا خیر؟

تیبا یا ریو یا ال 90 ؟ آیا گزینه‌ی بهتری به جز پژو 405 وجود داره؟

با سپاس

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوستان گرامی پرسش من پیش‌تر این بود:

که در پاسخ دوست گرامی ما چنین نوشتند:

امروز یک گزینه‌ی دیگه به من پیشنهاد شد که خودروی "تیبا" بود. آیا بهای این خودرو با پولی که من می‌توم بزاره می‌خوره؟ آیا توی بازار هست؟ آیا با ویژگی‌هایی که بالا گفتم می‌خونه و برتر از خودروهای بالایی هست یا خیر؟

تیبا یا ریو یا ال 90 ؟ آیا گزینه‌ی بهتری به جز پژو 405 وجود داره؟

با سپاس
    نیاز نیست 2جا پست بذارین دوست عزیز
    توقسمت مشاوره خرید نظرمو گفتم

3. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان زانتیا بهتره یا مگان 1600 ؟؟!
    رنج قیمتشون تقریبا یکیه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟ تو این رنج از اینا بهتر هست .این چینی ها رو که اصلا نمیشه ماشین حساب کرد.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان زانتیا بهتره یا مگان 1600 ؟؟!
    رنج قیمتشون تقریبا یکیه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟ تو این رنج از اینا بهتر هست .این چینی ها رو که اصلا نمیشه ماشین حساب کرد.

اصلا این دو خودرو با هم قابل قیاس نیستند ، زانتیا خودروی بسیار قدیمی و ناامن با 30 امتیاز ایمنی از 100 ( 1.5 ستاره ) یک تابوت متحرک به تمام معناست .
    در مقابل مگان با 4 ستاره کامل ، خودروی ایمنی به حساب میاد ، فضای داخلی و بیرونی بسیار زیباتر از زانتیا است ، مصرف سوخت و ... کاملا برتر از زانتیا است .
    تنها برتری زانتیا شتاب اولیه عالی هست و همینطور تنظیم ارتفاع و قابلیت حرکت به صورت سه پاچه !!!
    موفق باشید .

6. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Josep Guardiola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان به نظر شما بنده پاس مدل 91 بگیرم بهتره یا EF7 مدل 93 و صفر ؟ از همه لحاظ مانند ظاهر و کارایی و غیره بررسی کنیدرنگ مشکی تو فروش مشکل داره ؟
    من هميشه با پارس مشكل داشتم و دارم! پارس نهايتا ميتونه 1 تومن گرونتر از 405 و سمند باشه نه بيشتر. من اگه در شرايط شما باشم سمند ال ايكس XU7 ميگيرم. امكانات و آپشن هاى خوب سوارى بهتر از پارس و 405 به خصوص توى جاده فراوانى قطعات ظاهرش هم فاصله زيادى با پرشيا نداره. البته موتور كم صدا و پرشتاب اى اف سون هم آدمو وسوسه ميكنه اما خب خرابيش زياده و بايد خوش شانس باشى تا يه دونه خوبش گيرت بياد. يكى از دوستان مدل 91 داره هميشه از خرابيش ميناله. حتى يه بار تعمير اساسى شده! ولى سالمش پيدا بشه خيلى خوبه. به هر حال سمند توصيه ميشه چه ef7 چه xu7!

8. 3 کاربر از Josep Guardiola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Amir_Amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان بین 2تا انتخاب گیرکردم !
    خودم 206 v8 دارم که بنا به دلایلی باید ردش کنم بره ( مدل 90 ، یه گلگیر رنگ )
    2تا ماشین هست که نظرمو جلب کرده به خودش
    یدونه 206 v8 مدل 92 ، با کارکرد 3000 تا که اگه اونو بخوام باید ماشینمو بدم + 4 میلیون پول
    یکی دیگه هم هست که 206 v2 مدل 90 با کارکرد 30000 تا و بسیار تمیز که حدودا باید 2 میلیون سر بدم
    ( البته یدونه 207 اتومات هم داره که مدل 89 و یک گلگیر رنگ ، اونم میتونم با 5 میلیون سر دادن بخرم )

به نظرتون کدوم رو بخرم بهتره ؟
    اگه ماشین دیگه ای توی این رنج قیمتی هست که به ملاک هام بخوره ممنون میشم پیشنهاد بدید ( نسبتا کم مصرف ، قیافه مناسب ، پرشیا هم نباشه ، امکانات خوب ، مثلا v8 ، سقف بودجه 34)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توی رنج قیمت مگان بهتر از مگان پیدا میشه؟؟ از لحاض نرمی و کیفیت .شتاب مهم نیست .

فرق مگان 1600 با 2000 فقط توی شتاب موتر هست ؟؟؟ توی اتاق فرقی داند با هم ؟؟!

داره خودمونی میشه Vahab60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

توی رنج قیمت مگان بهتر از مگان پیدا میشه؟؟ از لحاض نرمی و کیفیت .شتاب مهم نیست .

فرق مگان 1600 با 2000 فقط توی شتاب موتر هست ؟؟؟ توی اتاق فرقی داند با هم ؟؟!

آوانته انتخاب دیگرتون هست که میتونید روش مانور بدید . من خودم سوار نشدم اما هر کس رو که دیدم داشته راضی بوده . نسبت به مگان ماشین کم خرج و بی دردسرتری هست شتابش هم قابل قبوله . در مورد نرمیش اطلاعات زیادی ندارم اما در کل تعریفش رو زیاد شنیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آوانته انتخاب دیگرتون هست که میتونید روش مانور بدید . من خودم سوار نشدم اما هر کس رو که دیدم داشته راضی بوده . نسبت به مگان ماشین کم خرج و بی دردسرتری هست شتابش هم قابل قبوله . در مورد نرمیش اطلاعات زیادی ندارم اما در کل تعریفش رو زیاد شنیدم.
    من خودم سوار شدم.شتابش خوبه .اما داخلش که سوار میشی حس میکنی یکی از ماشینای داخلیه .خیلی توی اتاق و بیرونش سادست.فرمونش هم زیاد جالب نیست.
    یه جوریه ماشین خابیده و خستست فکر کنم ساسی مگان بالاتر باشه بخاطر همین خشم نمیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Amir_Amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان بین 2تا انتخاب گیرکردم !
    خودم 206 v8 دارم که بنا به دلایلی باید ردش کنم بره ( مدل 90 ، یه گلگیر رنگ )
    2تا ماشین هست که نظرمو جلب کرده به خودش
    یدونه 206 v8 مدل 92 ، با کارکرد 3000 تا که اگه اونو بخوام باید ماشینمو بدم + 4 میلیون پول
    یکی دیگه هم هست که 206 v2 مدل 90 با کارکرد 30000 تا و بسیار تمیز که حدودا باید 2 میلیون سر بدم
    ( البته یدونه 207 اتومات هم داره که مدل 89 و یک گلگیر رنگ ، اونم میتونم با 5 میلیون سر دادن بخرم )

به نظرتون کدوم رو بخرم بهتره ؟
    اگه ماشین دیگه ای توی این رنج قیمتی هست که به ملاک هام بخوره ممنون میشم پیشنهاد بدید ( نسبتا کم مصرف ، قیافه مناسب ، پرشیا هم نباشه ، امکانات خوب ، مثلا v8 ، سقف بودجه 34)

کسی نظری نداشت ؟؟؟

ماشین اتومات بی آزار با 35 چیزی میشه خرید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •