تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 405 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه rebwar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مشخصات رادیاتور پانلی آ.ج.ا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پنلی استاندارد

• طراحی زیبا با بازدهی بالا
    • رادیاتورهای پنلی ECA تا فشار 13bar مورد آزمایش قرار می‌گیرند.
    • تمام رادیاتورها دارای پوشش رنگ الکترواستاتیکی سفید (RAL9010) بوده و برای تیراژهای بالا، سفارش رنگ‌های خاص نیز پذیرفته می‌شود.
    • سطح رادیاتورهای ECA با لایه‌ای از پلی‌استر–اپوکسی، جهت بالا بردن مقاومت در برابر پوسیدگی، پوشانده شده است.
    • نوع ورق‌های به‌کاررفته در رادیاتورها از جنس فولاد آلیاژی با ضخامت 1.15 میلیمتر و دارای:
    • استاندارد کیفیت ISO9001:2000
    • سیستم مدیریت زیست محیطی ISO14001
    • سیستم مدیریت ایمنی استاندارد EN442 و DIN 10130 DC01 می‌باشند.
    • رادیاتورها مجهز به کنوکتوری بوده که به صورت کروگیتی شکل طراحی و ساخته شده‌اند که این عمل باعث بالا بردن راندمان گرمایشی رادیاتورها می‌شود.
    • از مهمترین ویژگی‌های این رادیاتورها می‌توان به سازگاری بالا با انواع پکیج‌های دیواری اشاره نمود.
    • لوازم و متعلقات نصب رایگان (شامل پایه‌های نصب دیواری 2 عدد، شیر هواگیری، پیچ و رول پلاک)
    • تمام رادیاتورها به مدت 10 سال در مقابل هرگونه پوسیدگی ضمانت می‌شوند.
    • رادیاتورها دارای شیر رفت و برگشت با کیفیت بالا ساخت کارخانه ECA بوده که به صورت جداگانه قابل ارائه می‌باشد.
    • در طول‌های 400 تا 1500 میلیمتر و در ارتفاع 550 میلیمتر در تیپ 22 قابل ارائه می‌باشد.
    • طول‌های فوق با ارتفاع 300 تا 900 میلیمتر در تیپ 21 و 33 نیز قابل تولید بوده که امکان ارائه سفارش برای تیراژ بالا میسر می‌باشد.

من ازشون استفاده کردم واقعا در مقابل مارکهای دیگه عالی هستند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینم از خصوصیات پرقدرتمند ترین پکیج جهان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکسکلوسیو 3531
    این دستگاه یکی از پر قدرت ترین پکیج های دیواری موجود در دنیا بوده و فقط در مدل فن دار تولید شده و با توجه توان خروجی 35 کیلو وات پاسخگوی بسیاری از مصرف کنندگانی میباشد که نیاز به گرمایش در متراژهای بالا دارند.
    • دارای استاندارد سه ستاره اروپا(EN 13203)
    • مجهز به دکمه اقتصادی 0 (Economic) برای عملکرد دستگاه
    • مجهز به صفحه نمایشگر چند منظوره
    • سیستم مدولار الکتریکی برای کنترل درجه حرارت آب گرم شوفاژ و آب گرم مصرفی به وسیله سنسور های NTC
    • دارای سیستم بای پس اتوماتیک
    • قابلیت نصب به سیستم های کنترل جانبی ترموستات اتاقی - محیطی تایمر (RAM)
    • مجهز به دکمه قفل کودک
    • مجهز به دکمه تعطیلات جهت تنظیم و زمان بندی عملکرد دستگاه
    • دارای پمپ سیرکولاسیون گراندفوس با سه قدرت دور کاری با شیر هواگیری اتوماتیک
    • مجهز به فن دو سرعته
    • سیستم آیونایز روشن شدن اتوماتیک مشعل
    • کنترل دقیق و مطمئن دستگاه با استفاده از سیستم کنترلی (PLC) بر دو سنسورهای (NTC)
    • سیستم حفاظتی ضد گیرپاژ و سیستم ضد یخ زدگی
    • مجهز به شیر کنترل گاز Sit 845 ایتالیا
    • صدا دهی فوق العاده پایین حتی در شرایط خروجی 35 کیلو وات
    • دارای فیلترهای آب و گاز ورودی جهت حفاظت و افزایش طول عمر دستگاه
    • امکان نصب سریع و آسان دستگاه در حداقل فضای ممکن
    • قابلیت تامین آب گرم مصرفی 2 شیر به طور همزمان
    • دارای مشعل اتمسفریک ضد زنگ
    Last edited by rebwar1; 02-09-2013 at 10:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در ضمن باید اضافه کنم که شرکت بوش از معدود شرکتهای است که برد پکیج رو هم گارانتی میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در ضمن باید اضافه کنم که شرکت بوش از معدود شرکتهای است که برد پکیج رو هم گارانتی میکنه
    اكثر شركت ها برد را گارانتي ميكنن ، مثل بوتان،فرولي ،ايساتيس ، آريستون،ايران رادياتور،...
    در ضمن خواهشا اين تاپيك رو تبليغاتيش. نكنين،فقط كسايي بيان تو كه مباحث فني دارن،در غير اين صورت ممكنه فردي بعنوان خريدار گمراه بشه

6. این کاربر از Palmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درسته اما گارانتی داریم تا گارانتی
    این شرکتهای که گفتید موقعی که برد بسوزه هزار تا بهانه میارن تا ازتون پول بگیرن اما بوش اینطوری نیست

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من هم خودم دارم با چند تا شرکت کار میکنم و همه شرکتها برد را گارانتی میکنن .من خودم قبول دارم که بوش پکیج های خیلی خوبی داره ولی شرکت بوش در ایران خیلی بد خدمات میده و در ارسال قطعات همخیلی بد عمل میکنه. شما هم خواهشن این تایپیک را تبلیغاتی نکینید.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من خیلی راحت و بدون هیچ هزینه ای بردهای که مشکل داشته باشه تعویض میکنم تا حالا هم مشکلی نداشتم . و همه مشتر ها هم راضی هستند.
    درسته اما گارانتی داریم تا گارانتی
    این شرکتهای که گفتید موقعی که برد بسوزه هزار تا بهانه میارن تا ازتون پول بگیرن اما بوش اینطوری نیست

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مبحث هفدهم مقررات ملي ساختمان دودكش 15 رو براي دستگاه گازسوز با محفظه احتراق باز الزام كرده،از طرفي در دستگاههاي با محفظه احتراق بسته ( داراي فن ) مطابق استاندارد ملي ايران واستاندارEN 483 اروپا دو نوع دودكش براي اين نوع دستگاهها مشخص شده،١- دوجداره ٢- دو دودكش مجزا
    دودكش دوجداره از دو لوله هم مركز به قطر ٦٠/١٠٠ ساخته شده و در شرايط استفاده از دو لوله مجزا ،قطر هر لوله بايد حداقل ٨٠ ميليمتر باشه
    حالا يكي بگه چرا در برخي نقاط تهران و يا در شهري مثل همدان كه بوتان هم زياد بسته ميشه چرا اصرار به نصب دودكش با قطر ٦٠ ميليمتر هست وكسي به اين نوع نصب اعتراضي نميكنه !! ؟
    Last edited by Palmo; 03-09-2013 at 22:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من در مشهد در يك اپارتمان سه طبقه شش واحدي با موتورخانه مركزي كه قصد جمع اوري ان را دارم زندگي مي كنم
    تاسيسات فعلي ساختمان شامل ٢ ديگ و مشعل و ٦ منبع دو جداره براي فصل سرما و ٢ ابگرمكن براي فصل گرما مي باشد
    قصد جمع اوري تاسيسات و نصب ٦ پكيج را دارم
    متراژ هر واحد ١٧٠ متر مي باشد و ميخواهم با توجه به عدم امكان نصب پكيج در هر واحد تمامي پكيج ها را در موتورخانه مركزي مذكور نصب كنم
    بين پكيج ايران رادياتور ٢٨٠٠٠ و بوتان ٢٨٠٠٠ موندم كدوم در طولاني مدت بهتر جوابگو است لطفا راهنمايي بفرماييد
    الان يك ماهه به هر مغازه اي مراجعه مي كنم يكي ميگه ايران يكي ميگه بوتان يكي ميگه باكسي يكي ميگه تاچي البته پولم به فرولي نميرسه و تو رنج ايران و بوتان ميتونم هزينه كنم
    ممنون ميشم كمكم كنيد كه كدومو انتخاب كنم
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •