تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 3017 اولاول ... 23731131191201211221231241251261271331732236231123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوشته های من رو با دقت بخون.

سوسک هم سیستمش یکم فرق می کنه و نسل جدیدی محسوب میشه

سوسک از روشی که بالا گفتم استفاده نمی کنه و برای همین مقدار حجم مصرفی شما رو زیاد نمی کنه و در عوض سرعت رو هم بهبود می بخشه
    والله من که یه عمره از سوسک و wpn استفاده میکنم تا حالا نه مصرف اضافی داشتم نه از کسی همچین چیزی شنیده بودم!
    در ضمن نگفتی اون مشکل محدودیت پهنای باند چطور با فرضیت جور در میاد
    در ضمن سعی کنید بلافاصله در مقابل طرف مقابلتون جبهه نگیرید و بخاید نشون بدید طرف مقابل هیچی حالیش نیست

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

علی جان با چه نوع کانکشنی وصل میشی ؟؟ هر دو pc و لبتاپ یکی هستن نوع کانکشنشون ؟؟؟
    یعنی چی چ نوع کانکشن؟ا توی قسمت network اول هوم نتورک بود الان هم نتورک هم برودباند کانکشن هردو رو گذاشتم پابلیک.اینجوری وصل میشه؟مودمم معولیه وایرلس نیست.ولی قبلا وصل میشد

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

داداش یه قسمت از حرفات درسته و قبول دارم
    ولی اینطور نیست که دو برابر مصرف کنه
    شما وقتی با idm دانلود میکنی خود برنامه ------ ***فایر هم سرعتو میزنه میتونی مقایسه کنی مفدار رسیو از هر کانکشنم میزنه
    بعدم من هر شب با سوسک دانلود میکنم ولی وقتی از سامانه خود مخابرات نگاه میکنم حجم مصرفی رو کمتر زده که بیشتر نزده

بعدم اینطور که شما استنباط کردی یه مشکلی هست
    وقتی ما پنای باندمون مثلا رو 1024 قفله و سرعت دانلود از 120 بیشتر نمیشه اینطور که نظر شماست باید وقتی از سوسک استفاده میکنیم سرعت 240 بگیریم که عملا پهنای باندمون همچین اجازه ای رو نمیده پس وقتی دانلود منیجر سرعت 120 رو با سوسک نشون میده این چطور با فرضیه شما جور در میاد؟

والله من که یه عمره از سوسک و wpn استفاده میکنم تا حالا نه مصرف اضافی داشتم نه از کسی همچین چیزی شنیده بودم!
    در ضمن نگفتی اون مشکل محدودیت پهنای باند چطور با فرضیت جور در میاد
    در ضمن سعی کنید بلافاصله در مقابل طرف مقابلتون جبهه نگیرید و بخاید نشون بدید طرف مقابل هیچی حالیش نیست
    پهنای باند هم همون پهنای باند شماست و حداکثر می تونید همون سرعت اسمی تون رو دانلود کنید این مربوط به زمانی هست که شما به دلایل مختلف و محدودیت های ایجاد شده افت سرعت دارید. با این برنامه های ------ می تونید سرعت خودتون رو بهبود بدید.

اگه توی تبلیغات ساکس هم ببیندید نوشته که سرعت رو برای شما بهبود میده چون ارتباط بین شما و مقصد تون رو رون تر میکنه
    باز هم میگم که بحث ساکس با WPN فرق می کنه

اگه شما هم برنامه مانیتورینگ تون رو درست تنظیم کنید بهتون نشون میده

الان سرویس من 512 هست که روی 1.5 مگ فیکس شده و میانگین دانلود من حداکثر 190 کیلوبایت هست

می تونید تفاوت سرعتی رو که با IDM و مانیتورینگ هست رو ببینید ولی مقدار دانلود شده اخر یکی هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من، اصلا چنین قصدی نداشتم. هیچکس نیست که همه چیز رو بدونه و مطلبی رو که شما بلدید ممکنه من ندونم و برعکس ولی شما بدون تحقیق و یه سرچ حتی فارسی همه چیز رو غیر قابل باور می دونید.

میشه بگید کی همچین حرفی زده
    به حق چیزای نشنیده
    بازم میگم یه جستجوی معمولی در مورد این نوع سرویس ها انجام بدید تا مطلب بیشتر دستتون بیاد.
    Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 11:31.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

یعنی چی چ نوع کانکشن؟ا توی قسمت network اول هوم نتورک بود الان هم نتورک هم برودباند کانکشن هردو رو گذاشتم پابلیک.اینجوری وصل میشه؟مودمم معولیه وایرلس نیست.ولی قبلا وصل میشد
    کانکشن هر دو دستگات یکی هست ؟؟؟ چون ممکنه با تنظیمات مودمت ست نباشه !

pppoe یا bridge

5. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

پهنای باند هم همون پهنای باند شماست و حداکثر می تونید همون سرعت اسمی تون رو دانلود کنید این مربوط به زمانی هست که شما به دلایل مختلف و محدودیت های ایجاد شده افت سرعت دارید. با این برنامه های ------ می تونید سرعت خودتون رو بهبود بدید.

اگه توی تبلیغات ساکس هم ببیندید نوشته که سرعت رو برای شما بهبود میده چون ارتباط بین شما و مقصد تون رو رون تر میکنه

الان سرویس من 512 هست که روی 1.5 مگ فیکس شده و میانگین دانلود من حداکثر 190 کیلوبایت هست

می تونید تفاوت سرعتی رو که با IDM و مانیتورینگ هست رو ببینید ولی مقدار دانلود شده اخر یکی هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من، اصلا چنین قصدی نداشتم. هیچکس نیست که همه چیز رو بدونه و مطلبی رو که شما بلدید ممکنه من ندونم و برعکس ولی شما بدون تحقیق و یه سرچ حتی فارسی همه چیز رو غیر قابل باور می دونید.

بازم میگم یه جستجوی معمولی در مورد این نوع سرویس ها انجام بدید تا مطلب بیشتر دستتون بیاد.

شما از مخابرات سرویس میگیری 512 ؟؟؟

من 2 مگ هستم آخرین سرعت دانلود 280 است .....

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من دو شب پیش تو ساعت رایگان حدودا 1 گیگ دانلود کردم ولی می تونی حجمی رو که این برنامه مانیتورینگ واسه من حساب کرده ببینی که 2 گیگ بوده که میشه پهنای باند مصرفی من

من 2 گیگ از پهنای باندم رفته ولی فقط 1 گیگ دانلود کردم (البته چون تو ساعت رایگان بوده مهم نیست )

برای اینکه دوباره اشتباه نکنی میگم که بحث ساکس با فیلت.رش.کن و WPN فرق می کنه.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما یه بار میگی wpn مصرفو دوبرابر میکنه یه بار میگی برای مواقعی که افت سرعت داشته باشی.....
    ببین من یه چیز میگم به طور مثال وقتی پهنای باند من 256 هست سرعت دانلودم هم حدود 32 کیلو میشه حالا وقتی شما با wpn شروع به دانلود میکنی و دانلود منیجر 32 تا سرعت میزنه چطور میشه ما سرعتمون حدود 64 تا باشه در حالی که پهنای باند اجازه نمیده!
    یه عبارت دیگه وقتی شما با پهنای باند 256 نهایت میتونی ساعتی 120 مگ دانلود کنی چطور میشه 240 مگ دانلود کرد!
    خودتون هم دارید میگید که idm و نرم افزار مانیتورینگ در نهایت یک مصرف رو زدن !
    در ضمن من گقتم که یه قسمت از حرفاتون در مورد نحوه کار wpn درسته اما اون قسمت دوبرابر شدن مصرف رو فکر نمیکنم
    Last edited by sh@y@n; 09-10-2012 at 12:20.

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

کانکشن هر دو دستگات یکی هست ؟؟؟ چون ممکنه با تنظیمات مودمت ست نباشه !

pppoe یا bridge
    از کجا بفهمم کدوم یکیه؟
    چطور ستشون کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

از کجا بفهمم کدوم یکیه؟
    چطور ستشون کنم؟
    اون دستگاهت که گفتی وصل میشد مشکلی نداشت به صورت اوتوماتیک وصل میشد به نت یا خودتون به صورت دستی کانکت میکردین ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سرعت داره کم و زیاد میشه باز !!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •