حالا با این قیمت بهتر از نکسوس گیر میاد؟نظرتون در مورد خرید اینترنتی چیه ؟ممنون
حالا با این قیمت بهتر از نکسوس گیر میاد؟نظرتون در مورد خرید اینترنتی چیه ؟ممنون
داداش یارو مسخرت کرده
نکسوس کجا اوندا 40 کجا.
مشخصاتش رو می دونی؟
بهتر که نه با این قیمت ولی اگه به پایینتر راضی بشی تب2 هست .
خیلی ها از ایران شیپینگ خرید داشتند و کسی شکایت نداره البته اونجا همه چینی میارن.
بستگی داره از کجا میگیری . سایت های بزرگ اون پیشینه کاری شون رو برای 800 تومن به خطر نمی اندازن.
بله تقریبا می دونم خودمم تعجب کردم ولی نمی دونم بازم تازه می گفت خیلی استقبال کردن ازش قیمتش داره می ره بالا نمی دونم والاه.
مگه همه نکسوس ها چینی نیستن؟
مگه آدم روانیه 700 تومن پول تبلت چینی بدون گارانتی بده..خوب یکم میزاره روش تبلت 7 اینچ سامسونگ رو می خره
نکسوس ؟طراحی و ساخت توسط تیم ایسوز و گوگله
این تبلت هم اگر خواستید توی این لینک 520-530 میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مغازه دار جماعت تو دزدی کم نمیزارن
ببین داشت بهت مینداخت بد.
برو سایت ایران شیپینگ قیمت ها رو ببین آخرش یه پست به قیمت ازافه می کتی که دربیاد 10 تا 30 تومن نه دیگه 400 تومن ؟!!!!!؟!!!؟!!!
تو که توی مشهدی هنوز همشهری هاتو نشناختی؟ گفت 900 میتونی ازش 200 بخری !! والا
من 1 سال اونجا بودم وضعم همین بود. طرف میداد 100 ازش 40 گرفتمیاد بگیر
سلام به همه دوستان نه همون نکسوس فکر کنم خیلی بهتر باشه البته همیشه مغازه دار اون چیزیو پیشنهاد می ده که بیشتر براش سود داشته باشه البته خودمم تعجب کردم نمی دونم اینا عجیب می خواستن بندازن
به هر حال ممنون از همتون بخاطر راهنماییتون لطف کردین![]()
به نظم من نکسوس در صورتی میارزه که قیمتش زیر 550 باشه چون 199 یا 249 دلاره و نهایت بی انصافیه تبلتی که به عنوان نبلت ارزون شناخته میشه رو با قیمتی بالای 550 بخری! اگر تا 800 هزار دارید که هزینه کنید Samsung Galaxy Tab 7 Plus بهترین گزینه هست.
بله درست می گین ولی چه می شه کرد هرچقدر دوست دارن قیمت می دندوست من امکانات این galaxy tab 7 رو دیدم تبلت خوبیه نصبت به قیمتش ولی نکسوس از لحاظ cpu و سخت افزار قویتر نیست به نظر شما؟نمی دونم من تا حالا از محصولات سامسونگ نداشتم ولی احساس می کنم یه خورده ضعیف تر از اون چیزیه که نشون می ده اگه نظرتونو بدین ممنون می شم اگر یک لطفیم بکنین برتری های این دوتا تبلتو نصبت به هم بگین ممنون می شم پیشاپیش از همتون ممنونم
درمورد این نوع پردازنده هم اساتید یه توضیح بدن ممنون Mali-400MP GPU
Last edited by mojtabap99; 19-08-2012 at 14:37.
من خودم plus دارم. نکسوس فقط از نظر پردازنده گرافیکی بالاتره. اون هم نه انوقدر که فکرشو بکنی. در عوض سیم کارت میخوره که میتونی هر جایی از gprs استفاده کنی. شاید فکر کنی از این مودم های usb میخری. اما مطمئن باش آویزون بودن یک مودم usb به تبلت اصلا تجربه لذت بخشی نیست. تازه نکسوس اصلا پورت usb نداره. ضمن اینکه 7 plus نازکتر و خوش دسته. فقط تنها ایرادش اینه که nadroidش 4 نیست اونم با آپگرید حل میشه.
حالا به نظرت دوربین و کارت حافظه و پشتیبانی از سیم کارت همه و همه برتری سخت افزاری 7 plus رو نشون نمیده؟
Last edited by a.toraby; 19-08-2012 at 17:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)