البته ترجمه ی مهندس شهرام سبحانی هم هست
ترجمه شده ی کتاب network+ماکروسافت.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
البته ترجمه ی مهندس شهرام سبحانی هم هست
ترجمه شده ی کتاب network+ماکروسافت.
آخه یجه من دیده بودم نوشته برنامه نویسی تحت شبکه با vb
فکر کنم منظورشون برنامه نویسی تحت وب باشه
بله می دونم اما یه سری از قسمتها رو حذف کرده
با سلام خدمت همه دوستان فعال در زمینه شبکه
چرا در اکثر سرور ها از subnetmask 255 استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟
چه مزیتهایی داره؟
سلام
این مورد به نوع سرور مربوط نیست به کلاس ip مربوط میشه که باید ببینی Ip که به شبکه میدی از کدوم کلاسه تا ماسکش و هم تنظیم کنی...
با سپاس از لطف اساتيد ارجمند به اعتقاد شما ايا با پشتوانه اتمام دوره نتورك پلاس ميتوان بصورت حرفه اي جايي مشغول بكار شديا حتما كل دوره ام سي اس سي را بايد گذراند تا به چشم يك متخصص حرفه اي به ادم نگاه كنند. چون من چند بار در روزنامه ها ديدم كه در صدد استخدام كسي كه دوره نتورك پلاس را گذرانده باشد بودند. به عبارتي غرض اينست كه در اين عرصه اميدي به داشتن كار خوب و روبراه هست يا خير؟ ممنونم.
خوب بستگی به جایی داره که قراره استخدام بشی
بعضی جاها با + network کارشون راه می افته ولی بعضی جاها با level های بالاتر
مثلا اگه بخوای توی یه isp استخدام بشی باید حداقل تا اینفرا خونده باشی
اما مثلا یه شرکت معمولی ممکنه نتورک پلاس بسش باشه
مسلما هر چی level بالاتر باشه کار بهتر گیر ادم میاد و حقوق بهتر![]()
توی Vmware , ویندوز xp نصب کردم
میگه به اندازه ی کافی memory فیزیکی موجود نیست ولی رفتم مقدار حافظه memory تا حد آخر زیاد کردم
ولی بازم error میده ویندوز بسته میشه
من مشکل سر چیه؟
سلام دوستان.
من تازه کار با شبکه رو شروع کردم و تازه دارم به چیزهای جالب میرسم.
میشه یه ip و port اسکنر خوب معرفی کنید.
و در ضمن من تو یه سرور چندتا port باز پیدا کردم ولی نمیدونم با هاشون چی کار میشه کرد.
اگه میشه در مورد port ها و باگ هاشون یه اطلاعاتی رو بدین.
ممنون.
سلام دوستان...........
من اینترنت adsl دارم و بر روی سیستمم 2 تا کانکشن یکی برای مصرف روزانه و یکی برای مصرف شبانه ( به خاطر اینکه شبانه و روزانه دارای 2 تا یوزرنیم جدا هستند) دارم..........
یک کارت wlan هم دارم که میخوام این اینترنت adsl را که از نوع pppoe هست روی این کارت وایرلس share کنم.... ولی چون 2 تا کانکشن دارم در هر زمان فقط یکی از آنها را میتونم share کنم و مثلا برای استفاده از کانکشن شبانه روی وایرلس باید به صورت دستی برم کانکشن را share کنم که یه پیغام مبنی بر اینکه اون یکی کانکشنتون share هست و ...... را میده......
خلاصه اینکه من میخوام بدون دخالت خودم هر دوی این کانکشن ها روی wlan به اشتراک گذاشته بشن..... چون کانکشن شبانه من به طور خود به خود شب ها ساعت 3 کانکشن نوع روزانه را قطع میکنه و خودش به اینترنت وصل میشه......
مودم من هم asus am602 هست و به صورت lan به سیستم وصل است........
ممنون میشم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)