بعید میدونم مصرف زیادش خوب باشه دکتر بهت تجویز کرده ؟
بعید میدونم مصرف زیادش خوب باشه دکتر بهت تجویز کرده ؟
امیدوارم که همینطور باشه دوست عزیز
سلام عزیز شما می گید پی ار پی جواب می ده برای کسایی که موهاشون نریخته این دکتر قنبری که می گید خیلی نونش داغ کرده پی ارپی 1800 ت می خواد
سلام عزيزان
موهاي من ريزش شديدي داره،جايي نيست كه كامل خالي باشه اما كاملا بيخ سرم مشخصه و خيلي تابلو شده ديگه))
كم كم دارم ميرم تو فكر كاشت مو،٢٣ سالمم هست
حالا سوالي كه دارم.اين ايران فيت كه تو تلويزيون تبليغ ميكنه فاميلمونه ! برم پيش همين يا نه ؟
كسي تجربه يا شنيده اي از كارشون داره؟
به ٢ شيوه fit و fut كار ميكنن انگار
چون فاميله نميشه مورو از ماست كشيد،يا بايد بدون سوال جواب از خودش برم اونجا،يا كلا قيدش رو بزنم و برم جاي ديگه
سلام
کسی میدونه برا اینکه مشخص بشه ریزش مو ی یک فرد هورمونی ست یا ناشی از کمبود ویتامین
اسم آزمایشها چی هست ؟؟
خواهر زنم رفته بود دکتر براش اینارو نوشته بوده :
TIBC, ESR 1hr, CBC, TSH, T4, T3, T-up, FTI, FSH, LH, Testo, 17 OH prog, DHEA SO4
برای آقایان چی هست ؟
ممنون
هزاران آزمايش ميشه براي ريزش مو نوشت. پزشك بر اساس شرح حال و معاينه آزمايشات هدفمند درخواست ميكنه.
اکثره ازمایش اقایون باسه تستسترون هست مثله اینکه ما ها ویتامین و غیره احتیاج نداریم![]()
ممنون
دکتر پوست و مو متوجه میشه تا مو رو ببینه که ریزش ارثی هست یا هورمونی یا کمبود ویتامین ؟
ممنون
]ريزش موي ارثي معمولا الگوي خاصي داره . ٩٠ درصد ريزش مو ارثي هست و با شرح حال مختصر مخصوصا در مورد سابقه خانوادگي و معاينه ساده دارو رو شروع ميكنه.
كمبود ويتامين ها توي دنياي امروزي خيلي كم اتفاق ميوفته و علايم مهمتر و پر سروصداتري نسبت به ريزش مو دارن
Last edited by hajoo; 16-08-2014 at 17:16.
سلام
دوستان استفاده از شامپوی بدن به جای شامپو موی سر ممکنه به موها ضرر بزنه یا نه؟دوستان اگه تجربه یا اطلاع دارن ممنون می شم اطلاع بدن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)