»نظورتون همین ورژن 1 هست ؟؟
اون که من نصب کردم هیچ تغییری نداد تو بازی![]()
»نظورتون همین ورژن 1 هست ؟؟
اون که من نصب کردم هیچ تغییری نداد تو بازی![]()
بچه ها یه سوال فوری
دارم بازی می کنم الان ... یه لحظه stop زدم اومدم
میگم توی master leauge چطوری میشه special training داد به طرف
مثلا یکی 3 تا special ability داره.....چطوری بیشترش کنم ؟؟
یعنی به یکی چه طوری تمرین اختصاصی بدی ؟؟؟
بابا یکی جواب بده دیگه
الان چهار دفعه می پرسم....
دوستان این نسخه ی اصلی که میگن منتشر شده به جز گذارشگر کیفیت تصویرش چطوره ؟
زمین هاش HD نیست ؟
بعد مدت زیادی که منتظر بازی بودم واقعا ناامید شدم من تا حالا فیفا بازی نکردم حتی اون زمانایی که پی ای اس بدجوری از فیفا عقب افتاده بود گفتیم عیب نداره عادت میکنیم ولی دیگه اینبار واقعا نمیشه کاری کرد کونامی جوری .... تو بازی که آدمو مجبور میکنه بره فیفا حالا از مشکل گزارشگری و تاری تصویر که بگذریم مشکل هوش مصنوعی بازیکنای حریف بدجوری رو اعصابه.اصلا نمیشه توپو از اینا گرفت تا میای طرف بازیکن با سرعت برق آسایی تورو دریبل میزنه که بدجوری حال آدمو میگیره فرق نمیکنه بازیکن مدافع باشه مهاجم یا هر کس دیگه ای آخه این چه وضعشه ما نباید یه بارم که شده یه چیز درست درمون از این کونامی بینیم نمی دونم واسه بقیه همچین مشکلی وجود داره یا فقط منم که این مشکلو دارم![]()
یکی جواب مارو نمیده؟؟؟
توی قسمت Tactical assistance توی ترکیب گزینه substitution رو OFF کن.
(( دوستان این نسخه ی اصلی که میگن منتشر شده به جز گذارشگر کیفیت تصویرش چطوره ؟
زمین هاش HD نیست ؟ ))
یکی جواب من رو هم بده لطفا .
( کلا این جا همه عادت دارن فقط سوال کنن )
سلام بابا این چه وضعشه
فکر کنم کونامی یادش رفته تو گیم پلی بازی توپگیری از حریف رو قرار بده با همه تست زدم با ضربدر و آر یک با آر2و ضربدر و ضربدر و مربع هیچگدوم جواب نمیدن یعنی از 20 تا توپ 5 تاشو میگیری از اون 5 تا 4 تاش خطا میشه فقط یکی
اینقدر به 2011 گیر دادید خداییش چیش بود قبول ارم تو 2012 دریبل زدن و شوت خیلی خوب شده اما این توپ گیری واقعا افتضاح
به امیدی پچی برای درست کردن این موضوع
دوستان یکم به بازی خودتون برگردید و از بازی ایراد نگیرید..
روش گرفتن توپ خیلی راحته و اگه با r2 +ضربدر یارگیری کنید خیلی راحت توپ رو تصاحب میکنید..
من که مشکلی ندارم و به چند باریم سوپر استار رو بردم..
در ضمن هوش بالای cpu ضعف حساب نمیشه اینو اون دوستمون که میگه هوش مصنوعی افتضاحه بدونه...
دوستان یه پچ درست و حسابی نیومده اعصابمون بهم ریخته نه نقل و انتقالات درسته نه با پچ درست میشه اون آنلاک مستر لیگ رو هم که میریزیم که دسته بهم میریزه یه تکونی به خودتون بدید یه چیزهایی بذارید بدرد بخوره دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)