سلام.
خیر سرشون به نصرتی و شیث میگن بازیکن.امروز با این کارشون آبروی هرچی بازیکن فوتبال رو بردن.تو فوتبال اروپا هم دیگه همچین کاری با هم نمیکنن که اینا کردن!
سلام.
خیر سرشون به نصرتی و شیث میگن بازیکن.امروز با این کارشون آبروی هرچی بازیکن فوتبال رو بردن.تو فوتبال اروپا هم دیگه همچین کاری با هم نمیکنن که اینا کردن!
به احتمال بالا هر دو شون منشوری میشن (امیدوارم این اتفاق بیفته) و البته واقعا بد میشه برای خط دفاع پرسپولیس... ضمن اینکه جریمه احتمالی باشگاه هم باید در کار باشه..!
رضایی که واقعا ثابت کرده چه خدمات ارزشمندی رو برای این فوتبال ارائه داده! سقوط هواپیما،تتو، شوک دادن و فحاشی، جریان ش.ر، گریه کردن در رختکن!!، بی احترامی به بازوبند کاپیتانی و ... و البته این اتفاق زشت پایانی! برای رضایی و امثال شیث ها حتی اظهار تاسف هم اشتباست... من برای نصرتی متاسفم که پنج شیش سال پیش گل صعود به جام جهانی میزد و الان...
امیدوارم هر دوشون از پرسپولیس بروند!
به نظر شما وقتی بازیکنان دفاع پرسپولیس یا به خودشون گل می زنند یا با سوتی هاشون باعث گل خوردن میشند ، آیا استیلی مقصره ؟
من باز هم میگم که استیلی براش زود بود مربیگری تو پرسپولیس و اگه بتونن یه مربی خوب بیارن ، استیلی باید بره. اما باید با احترام بره و با عزت و نباید زحماتش برای پرسپولیس رو فراموش کرد.
او هم در زمان بازیگری و هم در هنگامی که مربی پرسپولیس بود زحمات زیادی کشید و مظهر تعصب در پرسپولیس بود.
من هم تو 20:30 شنیدم ولی خوب نفهمیدم میشه بگید چی شده؟
بهترین چیز اینه که برید ویدیوش رو تو یوتویوب ببینید
ولی اینم 2 تا عکس برا شما که کامل متوجه شی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از عمل:
بعد از عمل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیپ رو ضمیمه کردم براتون ...
خودتون ببینید، متوجه میشید !!
گفتن نداره...تو خوشحالی گل اول و دوم پرسپولیس این حرکت انجام شد... + دوستان هم اشاره کردند...
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pcforlife; 30-10-2011 at 00:36.
یعنی خدا مرگ این دو تا بده.
بی آبرویی تا چه حد آخه؟
امسال کم شاهکار داشتیم الان اینم بهش اضافه شد.![]()
امروز چه خبر بوده، صحنه های دیگه ای از بازی امروز.: ))))
![]()
اینم ویدیوی حرکت دوم :
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)