تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 154 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آلگري: براي ما مهم 3 امتياز بازي بود

سرمربي ميلان پس از پيروزي مقابل لچه از اختلاف 4 امتيازي تيمش با بيانکونري متعجب است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، میلان در ورزشگاه خانگی خود توانست لچه را با نتیجه ۲ بر صفر از پیش رو بردارد.

ماسیمیلیانو آلگری در مورد این دیدار گفت: برای ما بسیار مهم بود تا بتوانیم ۳ امتیاز این بازی را به‌دست آوریم به شکلی که ۲ امتیاز برتری خود نسبت به یوونتوس را حفظ کنیم ولی با این پیروزی توانستیم اختلاف را به ۴ امتیاز برسانیم. به هیچ وجه فکر نمی‌کردم پس از این بازی اختلاف امتیازی ما با یوونتوس به ۴ برسد. البته همان‌طور که همه می‌دانند راه طولانی تا پایان فصل مانده و ۴ امتیاز برتری تضمین کننده چیزی نیست.

یوونتوس در دیدار این هفته خود برابر جنوا به تساوی بدون گل رسید تا میلان بتواند با برتری ۴ امتیازی به صدرنشینی در کالچو ادامه دهد.

آلگری ادامه داد: بازی بسیار خوبی انجام دادیم. در برخی از دقیقه‌های بازی احساس می‌کردم گل تساوی را دریافت خواهیم کرد. بارها گفته‌ام اگر نتوانید از فرصت‌های خود در ابتدای بازی استفاده کنید، ممکن است در ادامه بازی به مشکل بخورید. این درست همان چیزی است که در لندن برابر آرسنال شاهد آن بودیم. شما نمی‌توانید همواره انتظار داشته باشید در بازی‌هایی که خوب بازی می‌کنید بتوانید پیروز میدان شوید و مجبور هستید با کمترین تلاش به دنبال به‌دست آوردن بهترین نتیجه باشید.

آلگری در هفته گذشته زیر فشار فراوانی قرار داشت زیرا در رسانه‌ها اعلام شده بود درگیری کوچکی با زلاتان ابراهیموویچ داشته است.

وی در این مورد نیز گفت: از همه حرف‌هایی که پیرامون ایبرا زده می‌شود خسته شده‌ام. هیچ اتفاقی نیفتاده، این یک رخداد عادی است که یک مربی و بازیکنش در مورد مسائل مربوط به تیم با یکدیگر صحبت کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خب منم این برد رو تبریک میگم, همونطور که انتظار داشتم اسکودتو امسال هم داره بدون دردسر
    به کلکسیون افتخارات تیم اضافه میشه. امیدوارم تا آخر فصل به همین منوال با ثبات پیش بریم.
    امیدوارم جمعه به رئال و بارسا نخوریم ( آخ چه حالی میده رئال و بارسا به هم بخورن)

4. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فان بومل، فرشته نجات کسی که فوتبالش را متحول کرد

ستاره هلندی میلان به فردی که به او در دنیای فوتبال خدمت رسانی کرد، کمک خواهد کرد

سایت گل- مارک فان بومل، ستاره هلندی باشگاه میلان می خواهد به یک دوست بلژیکی که در سخت ترین روزهای زندگی اش گرفتار شده کمک رسانی کند.

این ستاره باشگاه میلان به دنبال آن است تا با راه انداختن یک کمک خیریه و یک بازی دوستانه پول لازم برای کمک رسانی به فردی که فوتبالش را متحول کرد جمع آوری کند.

فان بومل دراین باره گفت:« به لطف بوسمن بود که من توانستم از پی اس وی آیندهوون به بارسلونا بروم.»

ژان مارک بوسمن دیگر طاقت ندارد. او در صحبتهایش با روزنامه «د استاندارد » تمام دنیای فوتبال را متهم کرد که آنها از شرایط او سوء استفاده کرده اند و او را فراموش کرده اند:

« کسی نمی خواهد به من کاری بدهد. تمام دنیای فوتبال مرا کنار گذاشتند؛ چون من در روی مقامات ایستادم. اگر تمام باشگاه ها که به لطف صحبتهای من به سود و منفعت رسیدند، یک یورو برایم کنار می گذاشتند، الان کار من به اینجا کشیده نمی شد.»

تنها کسی که دراین میان به داد او رسیده، مارک فان بومل است. زمانی که فان بومل از گرفتار شدن بوسمن در دام الکل و افسردگی خبردار شد، به او پول داد تا به تعطیلات برود.چند روز پیش این دو نفر همدیگر را در بازی میلان – آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا دیدند و ستاره هلندی برای او هدیه دیگری درنظر گرفت.

اسطوره بلژیکی به دنبال کسی بوده تا به او کمک کند. و اکنون فان بومل آماده کمک رسانی به اوست. او به حراج وسایل شخصی بازیکنان باشگاه میلان دریک مراسم خیریه و جمع آوری کمک مالی برای بوسمن فکر می کند و می خواهد تا دیداری دوستانه و خیریه را هم به همین منظور ترتیب دهد تا در آن بازیکنان تیم ملی هلند،باشگاه های ایتالیایی و ستاره های بین المللی حضور یابند

فوتبالیست سابق پس از هدر دادن جبران خسارت ادعا شده در پس از برنده شدن در دادگاه برای اطمینان از جابه جایی آزاد بازیکنان در بازار نقل و انتقالات اروپا به مشکل برخورد و الان با 750 یورویی که به صورت مهانه از دولت دریافت می کند، زندگی اش را می گذراند و به عنوان یک فرد بیکار از دولت پول می گیرد. او در سخت ترین روزهای زندگی اش گرفتار شده و دراین باره گفت:« اگر به خاطر شخصیت قوی ام نبود، تاالان خودکشی کرده بودم.»

Last edited by B3HZ@D; 12-03-2012 at 20:29.

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آلگري: سرنوشت سري آ مشخص نشده است

ماکسي آلگري، سرمربي ميلان، اعلام کرد علي رغم فاصله 4 امتيازي در صدر جدول با يوونتوس، هنوز سرنوشت قهرماني اين فصل سري آ مشخص نيست و معتقد است اتفاقات زيادي مي تواند در ادامه فصل رخ دهد.

میلانی ها شب گذشته مقابل لچه به پیروزی 2-0 رسیدند و با توجه به توقف یوونتوس مقابل جنوا، اختلاف در صدر جدول را به 4 امتیاز افزایش دادند.

آلگری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این پیروزی یک گام مهم به سوی قهرمانی بود اما تعیین کننده نبود زیرا هنوز راه درازی در پیش است.

ما اکنون 4 امتیاز جلو هستیم و هنوز 11 بازی دیگر باقی مانده است. ما باید به جای تلف کردن وقت مان با محاسبات، روی دیدارهای باقی مانده تمرکز کنیم.

باید آرامش مان را حفظ کنیم زیرا علاوه بر لیگ، در دو رقابت دیگر نیز حضور خواهیم داشت. تنها امتیازات پایان فصل می گویند که چه تیمی قهرمان شده است. هر هفته نمی توان قهرمان شد یا آن را از دست داد."

شاگردان آلگری هفته آینده در انیو تاردینی میهمان پارما خواهند بود.

8. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیرو خبرهای علاقه میلان به موریل مهاجم جوان و 20 ساله تیم لچه باید بگم که توی مصاحبه بعد بازی با میلان از اون در مورد علاقه میلان به او سوال شده و گفته:
    علاقه میلان به من باعث افتخاره ولی من فعلا به تیم لچه فکر میکنم و تمرکزم روی موفقیت با تیم لچه است.
    آلگری هم در پایان بازی در وصف این بازیکن گفته بود که " خیلی پخته و مثل بازیکنان با تجربه بازی میکنه " .
    این بازیکن بصورت قرضی در تیم لچه بازی میکنه و تیم اودینزه مالکیت این بازیکن رو در اختیار داره و قیمت این بازیکن هم چیزی حدود 10 میلیون تخمین زده شده.

فکر کنم باید آماده بشیم برای خداحافظی با پاتو در پایان فصل...مقصد بعدی به احتمال 99.9% باید PSG باشه

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض زلاتان: درگیری من و آلگری؟ اگر چیزی نمی دانید دهان تان را ببندید ستاره سوئدی شایعه درگیری لفظی اش با سرمربی روسونری را رد کرد

فقط برو توکار تیپ زلات جون

سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره میلان، تاکید کرد هیچ مشکلی با ماکسی آلگری، سرمربی تیمش، ندارد و از کسانی که به غیر از این فکر می کنند خواست ساکت بمانند.

این مهاجم سوئدی بعد از دیدار چند روز قبل تیمش مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان از تاکتیک آلگری در این دیدار انتقاد کرد و گزارش هایی در مورد درگیری لفظی این دو در رختکن بعد از پایان بازی منتشر شد.

اما زلاتان در گفتگو با خبرنگاران گفت:" جنجال در مورد درگیری لفظی من و آلگری؟ بسیاری از افراد در مورد چیزهایی صحبت می کنند که در مورد آن اطلاعی ندارند. آنها باید دهان شان را ببندند. هیچکس بعد از شکست خوشحال نیست و من هم نبودم. فقط همین."

او سپس در مورد پیروزی 2-0 تیمش مقابل لچه که موجب افزایش اختلاف در صدر جدول به چهار امتیاز شد، گفت:" ما اکنون اندکی راحت تر هستیم زیرا 4 امتیاز جلو افتاده ایم. با این وجود، فصل هنوز تمام نشده استو اتفاقات زیادی ممکن است رخ دهد. تنها مسئله مهم موفقیت تیم است. ما تنها می خواهیم در دیدارهای مان به پیروزی برسیم."

میلان با 57 امتیاز از 27 بازی در صدر جدول سری آ قرار دارد.

12. 4 کاربر از Fate2646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صحبت های گالیانی پیرامون میلان,ایبرا و رونالدو

مصاحبه کامل گالیانی با اسکای اسپورت ایتالیا..

روسونری ها در حال حاضر با 4 امتیاز اختلاف نسبت به بانوی پیر صدر سری آ را مطلق از آن خود کرده اند پس از آنکه یوونتوس موفق نشد در ورزشگاه ماراسی ,جنوا را شکست دهد.

گالیانی در تازه ترین صحبت های خود به اسکای اسپورت ایتالیا گفت " ما بر این باور هستیم که بهترین تیم حال حاضر ایتالیا را در اختیار داریم"

"بین ما و یوونتوس یک رقابت کاملا طبیعی وجود دارد.میلان,اینتر و یوونتوس همیشه تقریبا برای افتخارات بزرگ در حال مبارزه هستند"

"قهرمان سری آ دیگر تغییر کرده است و به نظر میرسد اسکودتو در این فصل از آن میلان یا یوونتوس خواهد شد"

"ما با 4 امتیاز اختلاف در صدر قرار داریم که یک مانع کوچک برای حریف است.این به ماننده یک جایزه است تا بتوانی 11 بازی باقیمانده را سپری کنید"

" توپ طلا اقلب به بهترین بازیکن از یک تیم قهرمان داده میشود.زلاتان از ابتدای حضور خود برای میلان چیزهای مهمی را فتح و به ارمغان آورده است,بنابراین ممکن است وی یکی از کاندیدای برای توپ طلا باشد"

وی در پایان صحبت های خود گفت " سیلویو برلوسکونی در رابطه با انتقال احتمالی رونالدو فقط شوخی میکند و زمانی که این کلمات را از او شنیدم کاملا متعجب زده شدم.با این وجود من هر شب رویای انتقال کریستیانو رونالدو را در سر ندارم...."

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط برو توکار تیپ زلات جون
    توی عکس ....اون ماموره رو نگاه کنید چه طوری ایبرا رو نگاه میکنه........حداقل از لحاظ قد و قواره بازیکن خوفناکیه
    راستی این موریل مهاجم لچه چه جور بازیکنیه؟؟سرعتیه؟؟...تکنیک ه؟؟...شم گلزنی بالایی داره؟؟؟

16. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به یاد روزهایی که لیگ ایتالیا اول بود و یوونتوس و اث میلان غول های اروپا بودند چه لیگی بود به نظر من که الان فوتبال اروپا افت کرده
    و تیمهای قوی کم شدن و فوتبال جذابیت خودش رو از دست داده
    به امید روزی که دوباره این تیمهای قدرتمند چند سال پیش اروپا رو دوباره ببینیم
    یوونتوس اث میلان لیورپول منچستر یونایتد چلسی اینتر میلان

18. 4 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش سرعتش خوبه و تا اینجای فصل هم 5 گل برای لچه زده , 6 پاس گل داده
    دو تا بازی از این بازیکن دیدم و زیاد اطلاعی ندارم که چطوریاست
    یک خبر دیگه هم هست که میلان دنبال آساموا هافبک جوان و غنایی اودینزه و پابلو آرمرو مدافع چپ 25 ساله و کلمبیایی این تیمه.
    اگه آرمرو رو بشه گرفت خیلی خوبه...سرعتش خیلی زیاده و قدرت بدنی فوق العاده ای هم داره

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •