تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 186 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اونجا که فاصلمون تفاضلمون 10 تا شد! 5 تا مثبت واسه سیتی و 5 تا منفی برای ما!
    دقیقا درست میگی.

اما بعد از اون حذف بد از لیگ قهرمانان تیم دوباره خودش رو پیدا کرده و تبدیل شده به همون تیم اول فصل که همه رو ۴-۵ تایی میکرد.
    این بازی هم خدا رو شکر انگاری مصدوم ندادیم.از بس این چند وقته مصدوم دادیم حالا هر بازی یه چشممون باید به نتیجه باشه به چشممون هم به مصدوم شدن و نشدن بازیکنامون.البته یه نیم نگاهی هم به نتایج سیتی داریم.
    خبر خوب هم که نزدیکی بازگشت کلورلی و اندرسونه که میتونن به تیم کمک کنن.چون بازیهای پیش رو سختر از قبل نباشه ساده تر هم نیست.

2. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یلی وقت بود همچین لذتی از دیدن بازی یونایتد نبرده بودم. ایول. ویگان نیمه اول خیلی خطرناک بازی میکرد ولی با بازی عالیخ ودمون تونستیم گل زود هنگام و بزنیم و بعد از اخراج بازیکن ویگان هم گل دوم و زدیم و کارشون و تموم کردیم. بربا بعد از مدت ها به دوران خوب خودش برگشته بود. پارک، والنسیا، گیگز، نانی همه عالی کار کردن و یک برد شیرین و بدست اوردیم. شیرین تر از این برد امتیاز از دست دادن سیتی بود که کمتر کسی فکر میکرد مقابل وست بروم متوقف بشه. البته من گفته بودم که سیتی باز هم امتیاز از دست خواهد داد! چلسی و لیورشوت هم مساوی کردن تا همه چیز به نفع ما تموم بشه.
    10 گل در 2 بازی زدیم و این آمار خیره کننده ای است. امیدوارم همین روند و ادامه بدیم و 20امین قهرمانی و جشن بگیریم

4. 6 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

جواد خیابانی و روان شناسی ساق پا!
    گزارشگر بازی دیروز منچستر یونایتد و ویگان، جواد خیابانی بود. خیابانی با توپ پر برای گزارش بازی پا به ساختمان صدا و سیما گذاشته بود و حتی فاصله دقیق شهر ویگان تا منچستر و لیورپول و موقعیت جغرافیایی تک تک شهرهایی را هم که در لیگ برتر تیم داشتند همراه خود آورده بود اما ..

تماشا: گزارشگر بازی دیروز منچستر یونایتد و ویگان، جواد خیابانی بود. خیابانی با توپ پر برای گزارش بازی پا به ساختمان صدا و سیما گذاشته بود و حتی فاصله دقیق شهر ویگان تا منچستر و لیورپول و موقعیت جغرافیایی تک تک شهرهایی را هم که در لیگ برتر تیم داشتند همراه خود آورده بود اما در همان دقایق ابتدایی بازی با گفتن این جمله که «منچستر یونایتد از لیگ اروپا حذف شده و باید در جام یوفا برای گرفتن جام تلاش کند»، ماهیت خود را نشان داد.

او در ادامه کیکو ماچدا بازیکن منچستر یونایتد را ماخدا صدا زد و نام کوچک علی الحبسی، دروازه بان ویگان را هم به عبدالله تغییر داد. کلا خیابانی ارادت خاصی به دروازه بان های دو تیم داشت و داوید دخئا دروازه بان ذخیره منچستر ا هم دیخئا (و نه حتی دی خیا) صدای می زد. خیابانی با گفتن اینکه اضطراب زیادی در ساق های بازیکنان منچستر سیتی (در بازی همزمان) دیده می شود، شاخه ای جدید در روان شناسی به اسم روان شناسی ساق پا هم ایجاد کرد.

او خط دفاع منچستر را در نیمه دوم و پس از مسجل شدن نتیجه، خط دفاعی راحت الخیال عنوان کرد. استاد با یا دآوری ضربه رونی به بازیکن ویگان در بازی فصل قبل، آن را «یکی از بسیار حرکات بی تربیتی رونی در زمین فوتبال» عنوان کرد. خیابانی پس از گل سوم منچستر یونایتد اذعان داشت که «برباتوف از قدرت دریبل زنی اش سوءاستفاده کرده».

دیگر جمله جالب خیابانی در شروع نیمه دوم این بود: «نیمه دوم به وقت تهران آغاز می شود». البته اگر فردوسی پور یا مزدک چنین جمله ای به زبان می آوردند، احتمالا قصد مزه پرانی نسب به تاخیر زیاد صداوسیما داشتند اما خیابانی... او در تشخیص بازیکنان هم مشکل داشت و بارها برباتوف و گیگز را با هم اشتباه گرفت.

به نقل از:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن:

6. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اما در همان دقایق ابتدایی بازی با گفتن این جمله که «منچستر یونایتد از لیگ اروپا حذف شده و باید در جام یوفا برای گرفتن جام تلاش کند»، ماهیت خود را نشان داد.
    مشاهده شود:
    کد:
    با تشکر از تاپ گل (منبع کلیپ)
    +
    جواتی تو حین گزارش بازی این سوتی رو داد، حقیقتا کف کردم!
    خدا حفظش کنه! : دی

8. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

والنسيا: با حذف از ليگ قهرمانان مصمم تر شديم

يونايتدها بعد از حذف از ليگ قهرمانان، در شرايط بسيار خوبي به سر مي برند و در همه ديدارهاي شان در ليگ برتر به راحتي به پيروزي رسيده اند.

آنتونیو والنسیا، هافبک منچستریونایتد، معتقد است حذف زودهنگام از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، اراده بازیکنان این تیم برای کسب جام در دیگر رقابت ها را بیشتر کرده است.
    شیاطین سرخ این هفته موفق شدند در لیگ برتر 5-0 ویگان را شکست بدهند و در کنار منچسترسیتی، در صدر جدول قرار بگیرند. والنسیا در این دیدار یکی از گل های تیمش را به ثمر رساند.

والنسیا در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" حذف از لیگ قهرمانان ضربه بزرگی بود زیرا ما تیم بزرگی هستیم و از ما انتظار می رود در همه رقابت ها برای قهرمانی بجنگیم؛ نه اینکه تنها به دنبال صعود از مرحله گروهی باشیم.ما سال گذشته به فینال رسیدیم و حذف زود هنگام در رقابت های این فصل ناامید کننده بود. اما ما از این مسئله استفاده کردیم.
    تیم اکنون در تمرینات سخت تر تلاش می کند و با اراده قوی تری راهی مسابقات می شویم زیرا می خواهیم به جام دست پیدا کنیم. فرقی نمی کند در لیگ برتر باشد یا جام حذفی و لیگ اروپا. باید کاملا روی قهرمانی در این رقابت ها تمرکز کنیم."

شاگردان فرگوسن این هفته در در لیگ برتر مقابل بلکبرن قرار خواهند گرفت.
    شبکه ورزش

10. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن: از روي عقل بازيکن جذب ميکنيم

مربي شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش در بازار زمستاني خريدي از سر وسوسه نخواهد داشت.

سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی انتشار خبر سرمایه گذاری هنگفت تیمش در بازار نقل و انتقالات زمستانی را رد کرد و به این نکته اشاره کرد که با درنظر داشتن لیست در حال رشد مصدومان تیمش، از روی هوس بازیکنی خریداری نخواهد کرد.

این مربی 69 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که تنهادر صورتی که بازیکنانی که در اهداف بلند مدت او جای داشته باشند در بازار نقل و انتقالات قرار بگیرند، تیمش خرید خواهد کرد و در غیر این صوتر، یونایتد برای یافتن راه حل های موقت به سراغ بازیکن جدیدی نخواهد رفت.

فرگوسن در صحبتهایی به ام.یو.تی.وی گفت:« فکر نمی کنم که تاکتیکم در انجام خریدهای زمستانی را تغییر دهم. البته اگر بازیکنی در بازار باشد که ما به جذب او علاقه مند باشیم و او هم در لیست فروش قرار داشته باشد، برای جذب او تلاش خواهیم کرد.»

فرگوسن ادامه داد:« ولی درحال حاضر چنین بازیکنی مدنظر ما نیست.ما در بازار زمستانی بازیکنی را می خریم که در طول مدتی طولانی او را زیر ذره بین داشته ایم و تنها از روی هوس و وسوسه یک بازیکن خریداری نخواهیم کرد.»

مربی اسکاتلندی یونایتد به این نکته اشاره کرد که به جای خرید بازیکنان جدید ترجیح می دهد برای حل مشکلات مصدومان تیمش، به بازیکنان تیم پایه ای مراجعه کند. بازیکنانی مثل پل پوگبا و راول موریسون.

فرگوسن ادامه داد:« بازیکنان تیم پایه ای، با بالتر رفتن سنشان بهتر می شوند. پل پوگبا درماه مارس 19 ساله می شود. اسکیل فریر ، لارنل کول، جس لینگارد و راول موریسون همه بازیکنان خوبی هستند. یادتان نرود که رایان گیگز فوتبالش را در سن 17 سالگی شروع کرد . این بازیکنان هم استانداردها و توانایی های خوبی دارند.می توان در یکی دو بازی آنها را تست کرد، به ویژه در بازیهای خانگی، آنها را به عنوان بازیکن ذخیره به زمین فرستاد.این ایده ها در ذهن من هست.»
    شبکه ورزش

12. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عکسی دیده نشده از سر الکس فرگوسن

این عکس در سال ۱۹۶۷ گرفته شده و مربوط میشه به حدود ۴۴ سال پیش.

14. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسکولز در مصاحبه با مجله ی Four Four Two
    گيگز مي‌تواند گوارديولاي ديگري باشد

نه اصلا خوب نیست,هیچ شانسی ندارد,قدش هم که کوتاه است کمی حواس پرت به نظر میرسد. همه اين‌ها نظرات سر‌الکس فرگوسن بود اولين باري که بازي پل اسکولز جوان را در آکادمي منچستريونايتد در اواخر دهه 80 ديد، اما در طول دو دهه اخير پيرمرد سرخ از اين که متوجه شده در پيش‌بيني‌هايش اشتباه کرده به شدت خوشحال شد. اسکولز طي زمان حضورش در منچستريونايتد به يکي از بهترين فوتباليست‌هاي انگليسي تبديل شد. در توصيف بهترش همين بس که زين‌الدين زيدان او را بهترين هافبک نسل خودش مي‌نامد. او که تابستان امسال قيد همه چيز را زد و با تمام دلبستگي‌هايش از فوتبال خداحافظي کرد، از اين که يک بعد از ظهر را وقت بگذارد تا پاسخ همه سؤال‌هاي هوادارانش را بدهد استقبال مي‌کند. اسکولز در پشت ظاهر خجالتي‌اش اما باطني مصمم دارد و همان‌گونه که با صلابت در ميدان بازي مي‌کند پاسخ سؤا​ل‌ها را هم مي‌دهد. بخوانيد گفت‌و‌گوي FFT را با اين هافبک متواضع و دوست داشتني.

همه مي‌دانند که تو بيماري آسم داري، اين موضوع چقدر روي بازي‌ات تاثير گذاشته بود؟

خب اين مشکلي است که بايد با آن زندگي کنم و با استفاده از دارو با آن کنار بيايم، اما تا جايي که مراقب خودم باشم مشکلي پيش نمي‌آيد. البته بدترين زمان برايم زمستان‌ بود، وقتي هوا خيلي سرد مي‌شد و کمي نفسم مي‌گرفت. يک بار مجبور شدم به خاطر مشکل سينه‌ام چند هفته بازي نکنم. بعضي مواقع قبل از بازي يا در مواقع خيلي ضروري‌تر بين دو نيمه از اسپري مخصوص آسم استفاده مي‌کردم.

يادم مي‌آيد در نيمه نهايي جام حذفي 1990 انگليس در بازي اولدهام – منچستريونايتد طرفدار اولدهام بودي، الان اگر دو تيم يک بار ديگر با هم روبه‌رو شوند هوادار کدام تيم خواهي بود‌؟

الان قطعا يونايتد. خيلي‌ها درباره حمايت من از اولدهام حرف‌هاي زيادي زدند، در صورتي که من از وقتي بچه بودم طرفدار يونايتد بودم، اما خب پدرم نمي‌توانست من را به اولدترافورد ببرد و از آنجايي هم که خودش طرفدار اولدهام بود بيشتر من را به ديدن بازي اين تيم مي‌برد من هم چاره‌اي نداشتم جز فرياد زدن براي حمايت از اولدهام در پيروي از پدر.

بدون ترديد تو بهترين تکنيک را در بين بازيکنان بيست سال اخير انگليسي داري، چطور توانستي به چنين فوتباليستي تبديل شوي؟

با ديدن و آموختن از بازيکناني در پست خودم. اين که چطور حفظ توپ مي‌کردند. من خيلي به اريک هريسون مربي‌ام در تيم جوانان يونايتد مديون هستم. هر وقت فرصت اضافي داشتيم با ما تمرين مي‌کرد و خب تمرين‌هاي زياد او هم جواب داد. هميشه سعي کردم بيشتر روي مهارت‌هايي که توانايي‌اش را دارم متمرکز شوم. بازيکنان زيادي در فوتبال انگليس داشتيم و داريم که به طور ذاتي خوش تکنيک هستند اما به دليل يا دلايلي نتوانستند از آن بهره ببرند. بازيکناني نظير وين روني‌، جک ويلشر و مايکل کريگ از همه تکنيکي‌ها بهتر هستند. شايد از نظر ذهني مشکلي وجود داشته باشد. درست نمي‌دانم.

فرگوسن يک بار گفته بود که تو براي خنده، توپ را وسط تمرين به سر او زده‌اي، درست است؟

بله. البته تا حدي درست است، من آنقدر ديوانه نيستم که مستقيم و محکم توپ را به سمت او پرت کنم، اما بعضي مواقع که احساس مي‌کردم خوابش برده، توپ را آهسته‌ به سمتش پرت مي‌کردم که از خواب بپرد. با آن که سعي مي‌کردم متوجه نشود ولي در بين همه بازيکنان متوجه مي‌شد که کار من است.

تا حالا شده دلت بخواهد گوشواره به گوش بيندازي، موهايت را مدل خاصي آرايش کني يا خالکوبي بزرگي روي بدنت انجام دهي؟

هرگز چنين کاري را نخواهم کرد، هرگز. انگار اين روزها اگر خالکوبي نداشته باشي فوتباليست نمي‌شوي، ولي من هرگز اين‌گونه نبودم. حتي دوست نداشتم کارهايي بکنم که زياد ديده شوم، هيچ وقت بعد از گل خودم را به سمت جايگاه تماشاچيان پرت نکردم. بيشتر از اين که بخواهم اين کارها را انجام دهم خجالت مي‌کشيدم.

درست است که مي‌گويند وقتي در سال 1999 در ويمبلي مقابل لهستان هت‌تريک کردي زماني که براي شادي پس از گل در حال دويدن بودي داشتي به اين فکر مي‌کردي که اي واي بايد با رسانه‌ها مصاحبه کنم؟

بله، وقتي جوانتر بودم بعد از گل‌هاي مهمي که مي‌زدم اين فکر در ذهنم مي‌دويد، ولي خب رفته رفته با بيشتر شدن سابقه‌ام مشکلم با اين موضوع حل شد. مصاحبه هم بخشي از فوتبال است ديگر.

هر وقت تو را در حال مصاحبه مي‌ديديم خيلي تند و تيز حرف مي‌زدي، در حالي که همه تو را انساني خجالتي و کم حرف مي‌دانند، خارج از فضاي ورزشي انسان متفاوتي هستي؟

من در جمع دوستان و هم‌تيمي‌هايم آدم خجالتي و ساکتي هستم. راستش را بخواهيد خيلي از مصاحبه کردن لذت نمي‌برم ولي خب بخشي از ماجراي فوتبال است و بايد با آن کنار آمد.

در 16 بازي اول خودت براي تيم ملي انگليس 7 گل زدي و در 50 بازي بعدي 7 گل ديگر، چطور اين فاصله را توجيه مي‌کني؟

خب در آن بازي‌ها به اندازه کافي خوب نبوده‌ام، به همين سادگي.

مدت زيادي را کنار روي کين بازي کردي، همه او را به صداقت و رو‌راستي مي‌شناختند، نظر واقعي‌ات راجع به او چيست؟

روي به طرز باور نکردني در بازي قابل اعتماد بود. خيلي زود فهميدم مي‌تواند کاري کند که اگر شما در بازي زياد روي فرم نيستيد کم کاريتان خيلي به چشم نيايد. او واقعا يک رهبر و کاپيتان عالي بود. روي ما را به جلو هدايت مي‌کرد و در واقع مربي ما در ميدان بود.

زماني که فابيو کاپلو قصد داشت براي جام جهاني 2010 تو را از فکر خداحافظي ملي‌ات منصرف کند، چقدر دچار ترديد شدي؟

کمي به دادن جواب مثبت نزديک شدم اما در آخر احساس کردم دلم نمي‌خواهد شش هفته از خانه‌ام دور باشم. دوست داشتم تابستانم را در کنار خانواده‌ام سپري کنم. فکر برگشت خيلي وسوسه‌کننده بود اما خانواده‌ام برايم مهم‌تر بودند. هر وقت براي جام جهاني يا يوروها از خانه دور بودم زمان برايم خيلي کند مي‌گذشت و خيلي لذت نمي‌بردم.

دوست داري وقتي فرگوسن بازنشسته مي‌شود چه کسي را به جاي او روي نيمکت ببيني؟

خيلي‌ها از مورينيو مي‌گويند، ولي به نظر من مهم اين است که چه کسي در آن زمان موفق‌تر از همه است. بريتانيايي بودن يا نبودنش خيلي مهم نيست، خوب بودنش مهم است. رايان گيگز دارد مربي ولز مي‌شود، به نظر من او هم گزينه خيلي خوبي است. همه بچه‌ها برايش احترام خاصي قائل هستند. به شما قول مي‌دهم اگر مربي يونايتد شود يک گوارديولاي ديگر در فوتبال متولد خواهد شد.

درباره خودت بگو، برنامه‌ات براي آينده چيست، مي‌خواهي همچنان زندگي آرام را دنبال کني يا به مربي‌گري فکر مي‌کني؟

دوست دارم مربي شوم به طور آکادميک هم دنبالش خواهم رفت. بايد ببينم سرنوشت من را به کجا خواهد برد. اصلا مي‌توانم از مربي‌گري لذت ببرم يا توانايي اين کار را خواهم داشت؟ بايد پاسخ اين سؤال‌ها را پيدا کنم بعد به طور حرفه‌اي به مربي‌گري نگاه کنم.

به نقل از:
    کد:
    پ.ن:

16. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

در همان دقایق ابتدایی بازی با گفتن این جمله که «منچستر یونایتد از لیگ اروپا حذف شده و باید در جام یوفا برای گرفتن جام تلاش کند»، ماهیت خود را نشان داد.

او در ادامه کیکو ماچدا بازیکن منچستر یونایتد را ماخدا صدا زد و نام کوچک علی الحبسی، دروازه بان ویگان را هم به عبدالله تغییر داد. کلا خیابانی ارادت خاصی به دروازه بان های دو تیم داشت و داوید دخئا دروازه بان ذخیره منچستر ا هم دیخئا (و نه حتی دی خیا) صدای می زد. خیابانی با گفتن اینکه اضطراب زیادی در ساق های بازیکنان منچستر سیتی (در بازی همزمان) دیده می شود، شاخه ای جدید در روان شناسی به اسم روان شناسی ساق پا هم ایجاد کرد.

او خط دفاع منچستر را در نیمه دوم و پس از مسجل شدن نتیجه، خط دفاعی راحت الخیال عنوان کرد. استاد با یا دآوری ضربه رونی به بازیکن ویگان در بازی فصل قبل، آن را «یکی از بسیار حرکات بی تربیتی رونی در زمین فوتبال» عنوان کرد. خیابانی پس از گل سوم منچستر یونایتد اذعان داشت که «برباتوف از قدرت دریبل زنی اش سوءاستفاده کرده».

- نمی دونم چرا با اینکه جوات پفک می دونه طرفدارای منچستر ازش بیزار اند باز میاد گزارش بازی های منچستر رو میگیره و بدتر از اون مثل بچه ها روی اعصاب این همه هوادار یه تیم بزرگ میره برای چندمین بار میگم که برای صدا و سیما واقعا متاسفم

18. 2 کاربر از redevil6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

راستی فردا شب هم تولد ۷۰ سالگی سر الکسه.
    این مرد همه چیزش خاصه حتی روز تولدش.شب سال نو تولدشه.
    ما که نمیتونیم کادویی غیر از هواداریمون بهش بدیم اما امیدوارم اون به جاش بهمون این فصل قهرمانی شماره ۲۰ و کاپ لیگ اروپا رو بده.
    Last edited by Sub007; 31-12-2011 at 00:32.

20. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •