واقعا شورشو در اوردن ،از حجم زدن ، قیمت رو افزایش دادن ،در صورتی که قیمت تمام شده شون کاهش پیدا کرده یعنی جی؟ این برای من این معنی رو میده که هرچی قیمت پهنای باند بره بالا به نفعمون بوده نه ضرر مون ایشالا قیمت ش سر به فلک بکشه![]()
واقعا شورشو در اوردن ،از حجم زدن ، قیمت رو افزایش دادن ،در صورتی که قیمت تمام شده شون کاهش پیدا کرده یعنی جی؟ این برای من این معنی رو میده که هرچی قیمت پهنای باند بره بالا به نفعمون بوده نه ضرر مون ایشالا قیمت ش سر به فلک بکشه![]()
دوستان من نمیدونم دیروز میگفت حجمت تموم شده در صورتی که 400 مگ داشت و استفاده نکرده بودم..... 2 گیگ شارژ کردم بعد باز وصل نمیشد میگفت رمزتو اشتباه میزنی...... گفتم شاید کلا قطعه..... بعد 2 ساعت اومدم دوباره وصل بشم دیدم همون ارور رو میده......زنگ زدم پشتیبانی مشهد اون اپراتور هوشمنده گفت 800 مگ داری کپ کردم..........رمزم عوض کردم........دوباره امروز همین اتفاق افتاد....ولی هنوز نرفتم چک کنم ببینم از حجم کم شده یانه.........قضیه چیه؟ برا بقیم اتفاق افتاده؟
دوستان دیروز توی اخبار می گفت اینترنت نمی دانم ارزان شده و مردم خوشحال باشن
من 100 بار این تعرفه جدید را دیدم قیمت ها بالا تر!!!
یکی می تواند توضیح بدهد منظور مخابرات از ارزان تر شدن چی هست؟؟
شاید هنوز به صورت کامل راه نیفتاده!!!
یکی یک توضیح بده کجاش ارزان شده ما برویم دنبال همان جای که ارزان شده!!!
داداش شما که زحمت میکشی میری ببین این 3 مگ نامحدود سرعتش حتما همینه ؟ به همه میدن ؟
من پرسیدم ، به همه میدن. اما از اینکه سرعت حداقل چقدره و اینکه آیا 100% نامحدوده چیزی نمیدونست. یعنی تا حالا کسی نگرفته که بدونه.
آقا نگفتین، طرح خانوواده شبانه رایگان داره یا نه؟!
...............................
Last edited by kojima3d; 07-03-2013 at 23:39.
دوستان چقدر طول میکشه که خط رو از رانژه در بیارن ...؟؟؟
میخوام برم یک شرکت دیگه
اقا شبانه رایگان مال کدوم تعرفه هاست؟
اخرین نسخه فری joon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)