تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 314 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی zilevens ، برای من هم شما هم em0fab0y عزیز ، قابل احترامید ... در مورد لنوو به شما حق می دم ، داداشی من em0fab0y ، یکم داره در مورد لنوو کم لطفی می کنه .. و من با شناختی که ازش دارم همیشه منطقی و بدون دلیل صحبت نمی کنه ، درسته یکم کتک می خواد ، و در پاره ای از موارد شما هم باید کوتاه بیایید ...
    اگر واقعا نمیتونید باهم کنار بیاید ، با پیام خصوصی این قضیه رو تموم کنید ، اینجا تاپیک عمومیه و رینگ نیست !!!
    em0fab0y تو هم بی خیال ، میام 6050 تو می کنم تو حلقت ها

کاملا موافق هستم.

zilevens عزیز توجه داشته باش که اولا اینجا هیچکس جلوی دیگری کم نمیاره چون ما هیچکدوم همدیگه رو نمیشناسیم و فقط یه مشت اسم کاربری هست که تو دنیای مجازیه.
    مگه کسی منو میشناسه که حالا من کم بیارم و مثلا ضایع بشم؟؟ نه

فقط بحث اینه که بطور مثال من برم تو فروم DELL و بحث کنم وهی بگم حالا اینو که گفتی ثابت کن.
    شما خودت لپ تاپی رو که خریدی چقدر از مواردی که فروشنده گفت رو تونست ثابت کنه و تا حالا چقدرشو به خودت ثابت شده؟؟؟ ولی رو یه معیارهایی دیگه قلبت راضی شده و قلبا قبول کردی و خریدیش و حالا داری به هم لپتاپیات اونارو می گی و حالا من هی بگم اینو که می گی ثابت کن.
    می بینی که نمیشه.
    من پیشنهاد می دم که یا با پیغامهای خصوصی باید این بحث ها رو دنبال کرد یا واقعا هر کسی بره تو فروم خودش .
    به خدا قصدم خراب کردن برندی نیست ولی توجه داشته باشین که من یه GX660r خریدم 2.950.000 تومان بعد بردمش سر جلسه کاری یا تو دانشگاه .پسر مانیتور که نگو ...... دور تا دور LED مثل یه اتاری دهه 1360 و.....
    یه سونی خریدم CS118فقط خوشکل بود منو بیچاره کرد .اصلا حیف 100.000 تومان بعد یه سونی دیگه خریدم F115 اونم خوشکل بود ولی کاری رو که می خواستم انجام نداد.باز دنبال سونی می گشتم که یهو با 6090 تو همین فروم اشنا شدم و 6099 خریدم و واقعا راضیم.
    الان شده دوره اچج پی . لنوو . دل . اینا دیگه دارن بازارو از دست غولهاش می گیرن.
    خوب معلومه که اینا واقعا یه مارکشون محشره حالا اونی که اچ پچ خریده میگه این بهتره و اونی که لنوو خریده میگه این بهتره.
    من وقتی خواستم 6099 بگیرم فروشنده می گفت نونم برات می خره
    ولی پیر شده هنوز که این کارو نکرده.
    حالا من هرکی بخاد 6099 بخره می گم براش نونم می خره چون باورم شده و اثباتش که هیچ.
    ما که پول دزدی نیاوردیم که .امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن ولی این راضی بودن موجب نشه که بقیه برندها رو زیر سوال ببرن.
    همین.
    شما هم عزیز ما هستید و امیدوارم بحث به کل تموم شه.
    مرسی.

2. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا بجای این حرفا بگین چکار کنیم کیفیت گرافیک 6770 بالا تر بره کدوم پارامترا رو دست کاری کنیم.
    مرسی
    آقا کسی نیست جواب ما رو بره؟؟؟
    هم اکنون نیازمند یاری زردتان هستیم.
    زرد چون یه مقدار جو فروم متشنجه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

تبریک بابت این انتخاب عالی بالاخره مارو کشتی تا تونستی....
    از همون جایی که گفتم گرفتی؟؟
    درسته دی وی دی آخر حجم کمتری رو می گیره....در هر صورت باید پیغام congratulation داده باشه مینی بر موفقیت بک آپ....
    نه اول پارتیشن کن بعد اطلاعات بریز...
    هم با خود ویندوز میتونی بک آپ بگیری و هم با برنامه های دیگه...
    اگه بلد نیستی با آکرونیس کار کنی از طریق منوی خود ویندوز پارتیشن کن چون ممکن ویندوز بپره...
    نه ریکاوری فقط درایو C بر می گردونه...
    اونی که روش نوشته high performance گرافیک اصلی و اونی که power saver گرافیک اینتل ...
    اون گزینه که خودش اتومانیک سوییچ می کنه بردار...
    همیشه باید روی intel باشه مگر این که بخوای بازی یا کار سنگین گرافیکی انجام بدی....
    بایوس آپدیت کن فقط فایلشو بگیر و اجرا کن خودش همه کار می کنه....
    دستگاه هم موقع آپدیت تو شارژباشه....
    اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ممنون از راهنمایی
    تو recovery manage نوشته که اگه درایو ریکاوری پاک کنی ، دیگه f11 هم موقع بالا اومدن ویندوز کار نمی کنه !
    پس اگه درایو ریکاوری پاک کنیم چه جوری می تونیم بک اپ بر گردونیم ؟

وقتی گرافیم رو ati می زاریم ف باید باتری هم به وضعیت high perfomance تغییر بدیم ؟

5. این کاربر از binahayat_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

کاملا موافق هستم.

zilevens عزیز توجه داشته باش که اولا اینجا هیچکس جلوی دیگری کم نمیاره چون ما هیچکدوم همدیگه رو نمیشناسیم و فقط یه مشت اسم کاربری هست که تو دنیای مجازیه.
    مگه کسی منو میشناسه که حالا من کم بیارم و مثلا ضایع بشم؟؟ نه

فقط بحث اینه که بطور مثال من برم تو فروم DELL و بحث کنم وهی بگم حالا اینو که گفتی ثابت کن.
    شما خودت لپ تاپی رو که خریدی چقدر از مواردی که فروشنده گفت رو تونست ثابت کنه و تا حالا چقدرشو به خودت ثابت شده؟؟؟ ولی رو یه معیارهایی دیگه قلبت راضی شده و قلبا قبول کردی و خریدیش و حالا داری به هم لپتاپیات اونارو می گی و حالا من هی بگم اینو که می گی ثابت کن.
    می بینی که نمیشه.
    من پیشنهاد می دم که یا با پیغامهای خصوصی باید این بحث ها رو دنبال کرد یا واقعا هر کسی بره تو فروم خودش .
    به خدا قصدم خراب کردن برندی نیست ولی توجه داشته باشین که من یه GX660r خریدم 2.950.000 تومان بعد بردمش سر جلسه کاری یا تو دانشگاه .پسر مانیتور که نگو ...... دور تا دور LED مثل یه اتاری دهه 1360 و.....
    یه سونی خریدم CS118فقط خوشکل بود منو بیچاره کرد .اصلا حیف 100.000 تومان بعد یه سونی دیگه خریدم F115 اونم خوشکل بود ولی کاری رو که می خواستم انجام نداد.باز دنبال سونی می گشتم که یهو با 6090 تو همین فروم اشنا شدم و 6099 خریدم و واقعا راضیم.
    الان شده دوره اچج پی . لنوو . دل . اینا دیگه دارن بازارو از دست غولهاش می گیرن.
    خوب معلومه که اینا واقعا یه مارکشون محشره حالا اونی که اچ پچ خریده میگه این بهتره و اونی که لنوو خریده میگه این بهتره.
    من وقتی خواستم 6099 بگیرم فروشنده می گفت نونم برات می خره
    ولی پیر شده هنوز که این کارو نکرده.
    حالا من هرکی بخاد 6099 بخره می گم براش نونم می خره چون باورم شده و اثباتش که هیچ.
    ما که پول دزدی نیاوردیم که .امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن ولی این راضی بودن موجب نشه که بقیه برندها رو زیر سوال ببرن.
    همین.
    شما هم عزیز ما هستید و امیدوارم بحث به کل تموم شه.
    مرسی.
    ببین دوست من اصلا بحثی نبوده که بخواد تموم شه این طرف اصلا ارزش صحبت کردن نداره...
    این اومده داره lenovo با hp قیاس می کنه ...
    من اومدم بحث فنی کنم اما دیدم این یارو نیتش کثیفه دنبال بحث نیست فقط می خواد صحبت های منو به چالش یکشونه...
    برای همین منصرف شدم...
    تو خودت نگاه کن هیچ اشتراکی تو این دو برند برای قیاس نمی بینی ....
    نه تو دیزاین نه کانفیگ نه اعتبار برند هیچی....
    بعد جالبه می گه لنوو تو همه چی از اچ پی سرتره آخه یکی نیست بگه بزنم قهوه ای ت کنم اوسکول...
    ضمنا اولویت اول قیاس با سی پی یو ، هارد ،رم و گرافیک نیست که هیچ قسمتیش مربوط به یه شرکتی مثلا مثل اچ پی نیست...اینارو تو هر برندی میشه پیدا کرد مهم اون چیزی هست که واقعا توسط شرکت صاحب برند طراحی و توسعه پیدا کرده....
    مثل تکنولوژی هایی که اچ پی تو ساخت و طراحی بدنه ،مادربرد و معماری مدار استفاده کرده که کاملا هم انحصاری هست...
    اون چیزی هم که خودشون گفتن بالای 150 تست و 9000 ساعت چک روش اتفاق افتاده تا شده این...
    آخه کدومشو برند دیگه داره که آشغالی مثل لنوو داشته باشه...
    شما هیچ وقت نمی تونی یه برند چینی با یه برند امریکایی مقایسه کنی این مقایسه اشتباهه منتها این نمی فهمه...
    مثل این می مونه 206 با آزرا قیاس کنی ...
    درست هر دوشون کار آدم راه می اندازن اما تفاوت طوری هست که امکان مقایسه رو از هر کسی می گیره...

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

سلام
    ممنون از راهنمایی
    تو recovery manage نوشته که اگه درایو ریکاوری پاک کنی ، دیگه f11 هم موقع بالا اومدن ویندوز کار نمی کنه !
    پس اگه درایو ریکاوری پاک کنیم چه جوری می تونیم بک اپ بر گردونیم ؟

وقتی گرافیم رو ati می زاریم ف باید باتری هم به وضعیت high perfomance تغییر بدیم ؟
    چراباید کار کنه ؟؟
    درست می زنی؟؟
    نه پاکش کن مشکلی نیست می شه برگردونی....
    هم می نونی بزاری روی high performance و هم balanced ...
    فقط دقت کن زمانی که رو balanced هست تنظیمات گرافیک تو power options چه رو باطری و یا شارژر روی high باشه....
    بایوس رو آپدیت کردی؟؟
    Last edited by em0fab0y; 13-07-2011 at 01:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ببین دوست من اصلا بحثی نبوده که بخواد تموم شه این طرف اصلا ارزش صحبت کردن نداره...
    این اومده داره lenovo با hp قیاس می کنه ...
    من اومدم بحث فنی کنم اما دیدم این یارو نیتش کثیفه دنبال بحث نیست فقط می خواد صحبت های منو به چالش یکشونه...
    برای همین منصرف شدم...
    تو خودت نگاه کن هیچ اشتراکی تو این دو برند برای قیاس نمی بینی ....
    نه تو دیزاین نه کانفیگ نه اعتبار برند هیچی....
    بعد جالبه می گه لنوو تو همه چی از اچ پی سرتره آخه یکی نیست بگه بزنم قهوه ای ت کنم اوسکول...
    ضمنا اولویت اول قیاس با سی پی یو ، هارد ،رم و گرافیک نیست که هیچ قسمتیش مربوط به یه شرکتی مثلا مثل اچ پی نیست...اینارو تو هر برندی میشه پیدا کرد مهم اون چیزی هست که واقعا توسط شرکت صاحب برند طراحی و توسعه پیدا کرده....
    مثل تکنولوژی هایی که اچ پی تو ساخت و طراحی بدنه ،مادربرد و معماری مدار استفاده کرده که کاملا هم انحصاری هست...
    شما هیچ وقت نمی تونی یه برند چینی با یه برند امریکایی مقایسه کنی این مقایسه اشتباهه منتها این نمی فهمه...
    مثل این می مونه 206 با آزرا قیاس کنی ...
    درست هر دوشون کار آدم راه می اندازن اما تفاوت طوری هست که امکان مقایسه رو از هر کسی می گیره...

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

چراباید کار کنه ؟؟
    درست می زنی؟؟
    نه پاکش کن مشکلی نیست می شه برگردونی....
    هم می نونی بزاری روی high performance و هم balanced ...
    فقط دقت کن زمانی که رو balanced هست تنظیمات گرافیک تو power options چه رو باطری و یا شارژر روی high باشه....
    بایوس رو آپدیت کردی؟؟
    نه عزیز
    هموز آپدیت نکردم!
    خریدش یه دردسری داره و مدیریتش هم در سر داره !
    میشه در مورد پارتیشن بندی با ویندوز یه توضیح کوچیک بدید تا shrink میرم اما بعدش دیگه حالیمم نمیشه !
    برای کار با اکرونیس هم این لینک پیدا کردم
    کد:
    همینجوری دیگه درسته ؟
    می دونی من دنبال چیه ، علاوه بر اینکه این بک اپ دارم ، چون برنامه هایی که نصب میکنم زیاده و دردسر داره نصبش ، می خوام موقعی که برنامه ها نصب کردم یک بک اپ بگیرم ، برای این کار باید چکار کنم ؟
    و اخر اینکه خیلی باحالی

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

راستی کیف لپتاپ برای این مدلا چی خوبه ؟ چنده ؟ با خود لپ تاپ چیزای جانبی مثل موس و غیره چیزی هم میدن یا جدا باید بخریمشون ؟
    دوست من کیف خوب از 40 شروع می شه به بالا ، همشون یجورن ، به خودت و سلیقت بستگی داره ...
    نه لوازم جانبی خاصی نداره ...
    ولی تنها نکته بارز و جالبی که تو بسته های جدید اچ پی دیدم اینه که سیم برقش ، 3 نوع هست ، واسه پریز های مختلف !!! جالب بود برام ...

9. 2 کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

نه عزیز
    هموز آپدیت نکردم!
    خریدش یه دردسری داره و مدیریتش هم در سر داره !
    میشه در مورد پارتیشن بندی با ویندوز یه توضیح کوچیک بدید تا shrink میرم اما بعدش دیگه حالیمم نمیشه !
    برای کار با اکرونیس هم این لینک پیدا کردم
    کد:
    همینجوری دیگه درسته ؟
    می دونی من دنبال چیه ، علاوه بر اینکه این بک اپ دارم ، چون برنامه هایی که نصب میکنم زیاده و دردسر داره نصبش ، می خوام موقعی که برنامه ها نصب کردم یک بک اپ بگیرم ، برای این کار باید چکار کنم ؟
    و اخر اینکه خیلی باحالی
    ببین من توصیه می کنم حالا که بک آپ گرفتی کل پارتیشن رو حذف کن و از منوی ویندوز پارتیشن کن این طوری ساده تر ه برات...
    ولی اگر می خوای ویندوز اورجینال ادامه بدی که هیچی...اول بک آپ تو درایو D از طریق recovery manager پاک کن.. اگه دست به پارتیشن ها نزده باشی می بینی که در حالت عادی دو تا دریو وجود داره بکی C ودیگری D که بک آپ هست....
    از طریق manage ..disk management باز کن می بینی که درایوها به صورت گرافیکی نمایش داده شدن (دو درایو)...
    اول درایو C رو shrink کن تا به حدی که می خوای برسه مثلا 70 گیگ...حالا باید ببینی چقدر از حجم درایو c مونده و این که می تونه از باقیماندش درایو جدید بسازی یا نه....
    اگه زیاد مونده که دوباره shrink کن و تو پنجره ای که باز میشه حجم درایو جدید وارد کن مثلا اگه می خوای درایو E بسازی اگه c ظرفیتش زیاده حجم رو وارد کن مثلا اگه 60 گیگ مونده ازش 1024 ضربدر 60 کن به مگابایت وارد کن...
    اما اگر کم مونده ازش درایو D رو shrink کن و تو پنجره وارد شده حجم دلخواه وارد کن....
    و همین طوری ادامه بده....
    اینم یادت یاشه وقتی shrink کردی رو new volume کلیک کن و پارتیشن رو نام گذاری و فرمت کن....
    برنامه ها رو هم می تونی بعد از پارتیشن کاملا نصب کنی و با windows backup و یا برنامه های دیگه بک آپ بگیری که خیلی هم زیادن...
    Last edited by em0fab0y; 13-07-2011 at 01:10.

11. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

راستی کیف لپتاپ برای این مدلا چی خوبه ؟ چنده ؟ با خود لپ تاپ چیزای جانبی مثل موس و غیره چیزی هم میدن یا جدا باید بخریمشون ؟
    کیف targus بخر ضد ضربه فوق العاده ای داره...
    یه بار نوت بوک قبلیمو نجات داد...

13. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

دوستان من 6080 دارم ، خودم یه بررسی اجمالی می کنم ، بدون هیچگونه تعصبی

نمره کل : 8.5 از 10

معایب :
    1- زاویه دید صفحه نمایش می تونست بهتر بشه ، کمی مشکل دارم باهاش ولی خیلی آزار دهنده نیست
    2- ماندن اثر انگشت بروی بدنه ( البته براحتی قابل پاک کردن است )
    3- نامبر پد و کی برد معمولی
    4- وزن نسبتا زیاد برای حمل و نقل ( البته با شارژر و ... )

مزایا :
    1- دمای مناسب با توجه به کانفیگ
    2- قابلیت سوئیچ بین دو کارت گرافیک
    3- تنوع و کارایی عالی نرم افزار های ارجینال و نصب شده ی اچ پی
    4- پشتیبانی عالی سایت اچ پی
    5- کارت گرافیک قابل قبول و می تونیم بگیم بسیار خوب
    6- دارا بودن پورت های متنوع
    7- طراحی فوق العاده زیبا

نتیجه گیری : برای کسایی که نوت بوک پی سی می خوان و دنبال یه محصول خوب با یه کانفیگ واقعی می گردن ، حتما پیشنهاد می شه ...

15. این کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ببین من توصیه می کنم حالا که بک آپ گرفتی کل پارتیشن رو حذف کن و از منوی ویندوز پارتیشن کن این طوری ساده تر ه برات...
    ولی اگر می خوای ویندوز اورجینال ادامه بدی که هیچی...اول بک آپ تو درایو D از طریق recovery manager پاک کن.. اگه دست به پارتیشن ها نزده باشی می بینی که در حالت عادی دو تا دریو وجود داره بکی C ودیگری D که بک آپ هست....
    از طریق manage ..disk management باز کن می بینی که درایوها به صورت گرافیکی نمایش داده شدن (دو درایو)...
    اول درایو C رو shrink کن تا به حدی که می خوای برسه مثلا 70 گیگ...حالا باید ببینی چقدر از حجم درایو c مونده و این که می تونه از باقیماندش درایو جدید بسازی یا نه....
    اگه زیاد مونده که دوباره shrink کن و تو پنجره ای که باز میشه حجم درایو جدید وارد کن مثلا اگه می خوای درایو E بسازی اگه c ظرفیتش زیاده حجم رو وارد کن مثلا اگه 60 گیگ مونده ازش 1024 ضربدر 60 کن به مگابایت وارد کن...
    اما اگر کم مونده ازش درایو D رو shrink کن و تو پنجره وارد شده حجم دلخواه وارد کن....
    و همین طوری ادامه بده....
    اینم یادت یاشه وقتی shrink کردی رو new volume کلیک کن و پارتیشن رو نام گذاری و فرمت کن....
    برنامه ها رو هم می تونی بعد از پارتیشن کاملا نصب کنی و با windows backup و یا برنامه های دیگه بک آپ بگیری که خیلی هم زیادن...
    ممنون از جوابت
    الان داشتم پست های قدیمی می خوندم ، گفته بود اگه با ویندوز پارتیشن بندی کنی و بعد ها اگه بک اپ برگردونی همه درایور ها می پره ، اما اگه با آکرونیس پارتیشن بندی کنی ، بعد از برگردوندن بک اپ پارتیشن ها نمی پره !
    حالا دارم اکرونیس 11 دان می کنم ، ببینم چه خاکی تو سرم بریزم
    از توضیحات کاملت ممنون

17. این کاربر از binahayat_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •