کاملا موافق هستم.
zilevens عزیز توجه داشته باش که اولا اینجا هیچکس جلوی دیگری کم نمیاره چون ما هیچکدوم همدیگه رو نمیشناسیم و فقط یه مشت اسم کاربری هست که تو دنیای مجازیه.
مگه کسی منو میشناسه که حالا من کم بیارم و مثلا ضایع بشم؟؟ نه
فقط بحث اینه که بطور مثال من برم تو فروم DELL و بحث کنم وهی بگم حالا اینو که گفتی ثابت کن.
شما خودت لپ تاپی رو که خریدی چقدر از مواردی که فروشنده گفت رو تونست ثابت کنه و تا حالا چقدرشو به خودت ثابت شده؟؟؟ ولی رو یه معیارهایی دیگه قلبت راضی شده و قلبا قبول کردی و خریدیش و حالا داری به هم لپتاپیات اونارو می گی و حالا من هی بگم اینو که می گی ثابت کن.
می بینی که نمیشه.
من پیشنهاد می دم که یا با پیغامهای خصوصی باید این بحث ها رو دنبال کرد یا واقعا هر کسی بره تو فروم خودش .
به خدا قصدم خراب کردن برندی نیست ولی توجه داشته باشین که من یه GX660r خریدم 2.950.000 تومان بعد بردمش سر جلسه کاری یا تو دانشگاه .پسر مانیتور که نگو ...... دور تا دور LED مثل یه اتاری دهه 1360 و.....
یه سونی خریدم CS118فقط خوشکل بود منو بیچاره کرد .اصلا حیف 100.000 تومان بعد یه سونی دیگه خریدم F115 اونم خوشکل بود ولی کاری رو که می خواستم انجام نداد.باز دنبال سونی می گشتم که یهو با 6090 تو همین فروم اشنا شدم و 6099 خریدم و واقعا راضیم.
الان شده دوره اچج پی . لنوو . دل . اینا دیگه دارن بازارو از دست غولهاش می گیرن.
خوب معلومه که اینا واقعا یه مارکشون محشره حالا اونی که اچ پچ خریده میگه این بهتره و اونی که لنوو خریده میگه این بهتره.
من وقتی خواستم 6099 بگیرم فروشنده می گفت نونم برات می خره
.gif)
ولی پیر شده هنوز که این کارو نکرده.
حالا من هرکی بخاد 6099 بخره می گم براش نونم می خره چون باورم شده و اثباتش که هیچ.
ما که پول دزدی نیاوردیم که .امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن ولی این راضی بودن موجب نشه که بقیه برندها رو زیر سوال ببرن.
همین.
شما هم عزیز ما هستید و امیدوارم بحث به کل تموم شه.
مرسی.