سلام آقا مهدی راستش من میخواستم از 3dbaz بلوری بخرم ولی از وقتی که شما گفتی فیلم آواتارش تو پلیرتون اجرا نشد شک کردم. به نظر شما بقیه بلوری هاش همینطورن؟ این 3dbaz چقدر هزینه پستی میگیره؟ سایت دیگه ای سراغ دارین که بلوری باکیفیت داشته باشه
سلام آقا مهدی راستش من میخواستم از 3dbaz بلوری بخرم ولی از وقتی که شما گفتی فیلم آواتارش تو پلیرتون اجرا نشد شک کردم. به نظر شما بقیه بلوری هاش همینطورن؟ این 3dbaz چقدر هزینه پستی میگیره؟ سایت دیگه ای سراغ دارین که بلوری باکیفیت داشته باشه
رفیق مگه 3d نمیخوای خوب همین side by side هارو بگیر کیفیتشون هم خوبه.من این بلوریی که رایت شد مشکل داشت.دیگه هم این سایته بلوری نمیفروشه
دوستان یه تاپیک در مورد بلوری پلیر های ال جی ایجاد کردم.هر کسی اطلاعاتی داره یا مشکلی داره اینجا مطرح کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون لينك داونلود آخرين آپديت تلويزيون ال جي 47" ال دبليو 5700 رو داريد؟ من تو خونه اينترنت ندارم مي خواهم آفلاين آپديتش كنم تلويزيونمو
و ديگه اينكه با وصل كردن كامپيوتر به تلويزيون تونستم ايميج فيلمهاي بلوري رو با برنامه پاور دي وي دي 12 پخش كنم اما نتونستم سه بعدي شو تنظيم كنم كسي اطلاعاتي داره تو اين مورد؟
04.03.13
این آخرین آپدیته
رفیق سایت فرشنده side by side بهم معرفی میکنی
سلام واسه تلوزیون pz9500 هم ابدیت هست اگر هست غیر از تغییر و ابدیت اسمارت کار دیگه ایم می کنه
ایرادی که مهدی خورده بوده احتمال زیاد از فیلم بوده
از اینا میتونی بگیری دوسته عزیز:
آخرین آپدیت رو لینکش رو تو صفحه قبل گذاشتم
برای 5700 هم هست ولی گویا برای ایران فرق میکنه؟!
مهدی این که خیلی قدیمی محسوب میشه
4.02.62 هست؟!
منتهی این وسطش 2 هست و ماله شما 3؟!!!!!!!!!
من درست متوجه نشدم. یعنی mkv با رزولوشن 1920 در 1080 میتونه پخش کنه؟ اگه صداش فقط mp3 باشه پخش میکنه؟ اینطوری که خیلی از mkv هارو پخش نخواهد کرد.؟!؟!؟!؟!
راستی من میخواستم lw980 بخرم. کسی از قیمتش خبر داره؟ و کلا اینکه چه جوریاس. من هرچی review ازش خوندم خوب بوده. واسه من از همه چی مهمتر اینه که خود تلویزیون بتونه mkv بخونه مخصوصا full hd
آخرین آپدیت رو لینکش رو تو صفحه قبل گذاشتم
برای 5700 هم هست ولی گویا برای ایران فرق میکنه؟!
اون آپديت مگه مال 6500 نبود؟
و اينكه براي ايران فرق مي كنه يعني حالا آپ نكنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)