تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 364 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من زیاد فیلم میبینم شما اگه فیلم بین باشی از طریق نت.به احتمال زیاد mkv میبینی که tv هیچ مشکلی باهاش نداره.
    من الان فهرست فیلم هایی که این lw57000 میتونه پخش کنه رو واسه شما مینیوسم:اینا فرمت های تصویری هستند{vob.tb.trp.ts.dat.mpeg.mpg.asf.avi.DivX .mkv.mp4.m4v.wmv}رفیق تموم این فرمت هارو این tv تا بیت ریت 20 مگ میتونه پخش کنه.فقط باید صدای این فیلم ها حتما mp3 باشه با بیت ریت تا 320 کیلوبیت البته دالبی هم باشه میتونه پخش کنه.زیرنویس ها رو هم که ساپورت می کنه{smi.srt.sub.ass.ssa.txt.psb}فقط رفیق باید کد این زیرنویس ها ansi یا utf-8 باشه که میشه اون رو با نت پد تغییر داد.
    صدا هایی که پخش می کنه فقط mp3 هست واسه صوتی میگم فایل های کپی رایت هم پخش نمیشه.
    ال جی روی کپی رایت خیلی حساسه.
    ولی بیشتر این چیزایی که توی نت هست -- شده و کپی رایت نداره.
    واسه عکس هم{jpeg.jpg.jpe}تا سایز 15360*8640
    سلام آقا مهدی راستش من میخواستم از 3dbaz بلوری بخرم ولی از وقتی که شما گفتی فیلم آواتارش تو پلیرتون اجرا نشد شک کردم. به نظر شما بقیه بلوری هاش همینطورن؟ این 3dbaz چقدر هزینه پستی میگیره؟ سایت دیگه ای سراغ دارین که بلوری باکیفیت داشته باشه

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام آقا مهدی راستش من میخواستم از 3dbaz بلوری بخرم ولی از وقتی که شما گفتی فیلم آواتارش تو پلیرتون اجرا نشد شک کردم. به نظر شما بقیه بلوری هاش همینطورن؟ این 3dbaz چقدر هزینه پستی میگیره؟ سایت دیگه ای سراغ دارین که بلوری باکیفیت داشته باشه

رفیق مگه 3d نمیخوای خوب همین side by side هارو بگیر کیفیتشون هم خوبه.من این بلوریی که رایت شد مشکل داشت.دیگه هم این سایته بلوری نمیفروشه

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه تاپیک در مورد بلوری پلیر های ال جی ایجاد کردم.هر کسی اطلاعاتی داره یا مشکلی داره اینجا مطرح کنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقايون لينك داونلود آخرين آپديت تلويزيون ال جي 47" ال دبليو 5700 رو داريد؟ من تو خونه اينترنت ندارم مي خواهم آفلاين آپديتش كنم تلويزيونمو
    و ديگه اينكه با وصل كردن كامپيوتر به تلويزيون تونستم ايميج فيلمهاي بلوري رو با برنامه پاور دي وي دي 12 پخش كنم اما نتونستم سه بعدي شو تنظيم كنم كسي اطلاعاتي داره تو اين مورد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیدونم والا
    الان ورژن آخرین آپدیتی که شما رو تی ویت داری چی هست؟

04.03.13

این آخرین آپدیته

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

رفیق مگه 3d نمیخوای خوب همین side by side هارو بگیر کیفیتشون هم خوبه.من این بلوریی که رایت شد مشکل داشت.دیگه هم این سایته بلوری نمیفروشه
    رفیق سایت فرشنده side by side بهم معرفی میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام واسه تلوزیون pz9500 هم ابدیت هست اگر هست غیر از تغییر و ابدیت اسمارت کار دیگه ایم می کنه

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ایرادی که مهدی خورده بوده احتمال زیاد از فیلم بوده
    از اینا میتونی بگیری دوسته عزیز:

آقايون لينك داونلود آخرين آپديت تلويزيون ال جي 47" ال دبليو 5700 رو داريد؟ من تو خونه اينترنت ندارم مي خواهم آفلاين آپديتش كنم تلويزيونمو
    و ديگه اينكه با وصل كردن كامپيوتر به تلويزيون تونستم ايميج فيلمهاي بلوري رو با برنامه پاور دي وي دي 12 پخش كنم اما نتونستم سه بعدي شو تنظيم كنم كسي اطلاعاتي داره تو اين مورد؟
    آخرین آپدیت رو لینکش رو تو صفحه قبل گذاشتم
    برای 5700 هم هست ولی گویا برای ایران فرق میکنه؟!

04.03.13

این آخرین آپدیته
    مهدی این که خیلی قدیمی محسوب میشه
    4.02.62 هست؟!
    منتهی این وسطش 2 هست و ماله شما 3؟!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من زیاد فیلم میبینم شما اگه فیلم بین باشی از طریق نت.به احتمال زیاد mkv میبینی که tv هیچ مشکلی باهاش نداره.
    من الان فهرست فیلم هایی که این lw57000 میتونه پخش کنه رو واسه شما مینیوسم:اینا فرمت های تصویری هستند{vob.tb.trp.ts.dat.mpeg.mpg.asf.avi.DivX .mkv.mp4.m4v.wmv}رفیق تموم این فرمت هارو این tv تا بیت ریت 20 مگ میتونه پخش کنه.فقط باید صدای این فیلم ها حتما mp3 باشه با بیت ریت تا 320 کیلوبیت البته دالبی هم باشه میتونه پخش کنه.زیرنویس ها رو هم که ساپورت می کنه{smi.srt.sub.ass.ssa.txt.psb}فقط رفیق باید کد این زیرنویس ها ansi یا utf-8 باشه که میشه اون رو با نت پد تغییر داد.
    صدا هایی که پخش می کنه فقط mp3 هست واسه صوتی میگم فایل های کپی رایت هم پخش نمیشه.
    ال جی روی کپی رایت خیلی حساسه.
    ولی بیشتر این چیزایی که توی نت هست -- شده و کپی رایت نداره.
    واسه عکس هم{jpeg.jpg.jpe}تا سایز 15360*8640
    من درست متوجه نشدم. یعنی mkv با رزولوشن 1920 در 1080 میتونه پخش کنه؟ اگه صداش فقط mp3 باشه پخش میکنه؟ اینطوری که خیلی از mkv هارو پخش نخواهد کرد.؟!؟!؟!؟!
    راستی من میخواستم lw980 بخرم. کسی از قیمتش خبر داره؟ و کلا اینکه چه جوریاس. من هرچی review ازش خوندم خوب بوده. واسه من از همه چی مهمتر اینه که خود تلویزیون بتونه mkv بخونه مخصوصا full hd

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آخرین آپدیت رو لینکش رو تو صفحه قبل گذاشتم
    برای 5700 هم هست ولی گویا برای ایران فرق میکنه؟!

اون آپديت مگه مال 6500 نبود؟
    و اينكه براي ايران فرق مي كنه يعني حالا آپ نكنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •