متاسفانه درست نشد!سیستم نمیتونه Sleep بشه,خیلی زور میزنه و نمیتونه.البته گاهی وقتا هم راحت اسلیپ میشه!! نمیدونم چیکارش کنم دیگه!
متاسفانه درست نشد!سیستم نمیتونه Sleep بشه,خیلی زور میزنه و نمیتونه.البته گاهی وقتا هم راحت اسلیپ میشه!! نمیدونم چیکارش کنم دیگه!
سلام اینم دامپ من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما درایورگرافیک با اون برنامه که مشخص کردم ازداخل safe mode پاک کردین ؟ درضمن آخرین فایل دامپ اینجاازنوع آپلود کنید وقتی به بلو اسکرین برخورد کردین.
آره از safe mode با همون برنامه پاکش کردم.یه چیزی الان کارت گرافیک من کدومه؟ nVIDIA یا اون Intel Graphic ؟
هنوز بلواسکرین نداده,اگر اومد آپلود میکنم.
سلام
من چند وقته کامپیوترم وقتی دارم فیلم میبینم یا بازی میکنم (بیشتر) یا وقتای دیگه میره رو این صفحه آبی
گاهی هم همینجوری هنگ میکنه و دیگه هیچی کار نمیکنه
فایل ها رو اینجا آپلود کردم
ممنون میشم کمکم کنین
Last edited by materam; 03-09-2012 at 17:15.
پوشه دامپ شما خالیه به اینصورت عمل کنید فایل رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو اجرا کنید بعدشم سیتم ریستارت کنید بالا که اومد از نوع که سیستم بلو اسکرین دادن به شاخه ویندوز برین فایل درون پوشه minidump اینجا آپلود کنید
وقتی میزنم که بره Sleep یا Hibernate, صفحه خاموش میشه و بعد از چند دقیقه بلواسکرین میده,بعدش هم که سیستم رو روشن میکنم ویندوز دیر بالا میاد.همه درایورها هم کاملا به روز هستن.فایل مینی دامپ جدید رو هم آپلود کردم:
مینی دامپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من فایلdump رو خوندم و مشکل زیر رو دارم:
MEMORY_MANAGEMENT
0x0000001a
کسی می تونه کمک کنه ؟
dump file : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RAM : 2X4GB 1333
CPU : intel i5 2400
MAIN: GIGA P61A-D
VGA : 9400 nVidia Geeforce
Last edited by sa2n; 28-09-2012 at 18:31.
چی شد؟ سیستم من هنوز مشکل داره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)