تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 130 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اما این مجموعه لکه ننگی بود در تاریخ صدا و سیما و پرونده آقای ضرغامی.
    تا باشه از این لکه های ننگ تو دامن ضرغام

2. 6 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من کشته مامان گفتن فیروز هستم

+

بحث تفکر عــــــــــرزشی در باب اثرات فاخر سیما ، امریست متداول .

باید گفت فاجعه ! وقتی عده ای مدعی در تمامی علوم و فنون میان و میگن این سریال تــیشه بر ریــشه اسلام زد و بعد از 30 سال آب پاکی رو ریخت ، دیگه نباید انتظاری از دوستان عزیز در این انجمن داشت .

بقول دوستی :

خـــاموش بی خـــرد

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

راسته میگن میخوان ادامش بدن؟

من یک سری چیزای ناقص از یکی شنیدم که میگفت بهنام تشکر چند روز پیش اومده بود توی تلویزیون گفته که احتمالا میخوان ادامش بدن

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

یکی تو تهران بره ساختمان پزشکان عکس از بیرون ساختمان بگیره. ولی فک کنم کسی آدرسشو ندونه!

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

راسته میگن میخوان ادامش بدن؟

من یک سری چیزای ناقص از یکی شنیدم که میگفت بهنام تشکر چند روز پیش اومده بود توی تلویزیون گفته که احتمالا میخوان ادامش بدن
    خیلی خوبه که

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خیلی خوبه که
    مطمئن باش افتضاح تر میشه سری دومش....

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این سریال که خدا رو شکر تمام شد.

اما این مجموعه لکه ننگی بود در تاریخ صدا و سیما و پرونده آقای ضرغامی.

امیدوارم دیگه شاهد ساختمان پزشکان های بعدی در صدا و سیما نباشیم.
    صدا و سیما به فرموده امام دانشگاه است و نه مرکز آموزش بی بند و باری و انحرافات اخلاقی.
    به یمن وجود و تبرک مقام شامخ انقلابی و نایب برحق امام زمان که همانا امام مکان نامیده میشود! ...

سخنی چند دارم با شما دوست فدایی :

این سریال با بازیگران جهانخوار و با هزینه ای که از جانب غرب به حساب های نجس شخص چگینی صادر شد .

روح ولایی و آرمانهای امام مکانمان را مورد خنده قرار داده و ما را از آرمانهای خویش عقب میراند ...

باشد که دیگر شاهد تجاوز گروهی ( دست اندرکاران سریال ) به مخ های معنوی و ولایی مردم همیشه در صحنه نباشیم .

اجرتون با امام اماکن
    Last edited by Ssarshar; 02-08-2011 at 14:39.

8. 10 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خواننده تیتراژ ساختمان پزشکان: دیگر با صداو سیما کار نمی کنم!

شفاف: اگر اهل دیدن سریال «ساختمان پزشکان» هستید، پس حتما صدای سیروان خسروی را هم شنیده‌اید. خواننده جوانی که باخواندن آهنگ تیتراژ این سریال طنز، توانسته به چنان شهرتی برسد که حالاعلاقه مندانش، حاضرند برای دیدن اجرای زنده‌اش دربرج میلاد، بلیط ۶۰ هزار تومانی تهیه کنند.

سیروان خسروی حالا به مرز ۲۹ سالگی‌اش نزدیک می‌شود و تاکنون دو آلبوم به نام‌های «توخیال کردی بری» و «ساعت ۹» را هم منتشرکرده است که در آخرین آلبوم خود توانست سبک نوینی به نام «هاوس» را به دنیای موسیقی پاپ ایران وارد کند. او علاوه برخوانندگی، تنظیم وآهنگسازی نیز انجام می‌دهد و اغلب با برادرش زانیار همکاری می‌کند.

وقتی از سیروان درباره میزان استقبال مردم از اجراهای زنده‌اش می‌پرسم، با لبخندی حاکی از رضایت می‌گوید: «حدس می‌زدم که حجم زیادی از علاقه مندان به سالن بیایند اما راستش اصلا انتظار این همه هیجان و انرژی را از سوی تماشاچیان نداشتم. آخر می‌دانید که در اجراهای زنده، معمولا تماشاچیان سانس اول، کم حوصله‌تر و کم انرژی‌تر از تماشاچیان سانس‌های بعدی هستند. اما برایم بسیار جالب بود که در سانس‌های اول اجرایم نیز مردم با حرارت و اشتیاق، کنسرت را پیگیری کردند وکاملا برعکس آن چیزی که فکر می‌کردم اتفاق افتاد. من واقعا از انرژی مضاعف تماشاچیان در سانس‌های اول، انرژی گرفتم.»

سیروان خسروی با وجود آنکه بخش عمده‌ای از شهرت‌اش، به واسطه حضور در صداوسیما به دست آمده است، اما از نحوه کارکردن با صداوسیما گله‌مند است. او از تصمیم‌اش برای قطع همکاری مشترک با مسئولان تلویزیون خبرمی دهد و با لحنی ناراضی می‌گوید: «دوست نداشتم شعر و ترانه آهنگ‌هایم در سریال ساختمان پزشکان عوض شود اما متاسفانه، بخشی از قسمت‌های عاشقانه در ترانه این آهنگ دستکاری شد. مگر اتفاق خیلی عجیب و غریبی بیفتد ولی واقعا فکرنمی کنم دیگر شرایطی ایجاد شود که بخواهم دوباره با صداوسیما همکاری کنم.»

منظورت از اتفاقات عجیب و غریب چیست؟ یعنی هنوز هم برای همکاری با صداوسیما دودل هستی؟ با قاطعیت می‌گوید: «نه، اصلا دو دل نیستم. در حال حاضر اصلا به همکاری مجدد با صداو سیما فکر نمی‌کنم. تلویزیون برایم حاشیه‌های زیادی درست کرد و می‌خواهم در ادامه مسیر هنری‌ام، بر روی آلبوم‌های آینده خودم و همچنین تنظیم آهنگ برای دیگر خوانندگان تمرکز کنم»

سیروان از امکانات اجراهای زنده موسیقی درایران هم ناراضی است و به قول خودش هیچ چیزمان در اجراهای زنده، مطابق استانداردهای جهانی موسیقی نیست: «امکاناتی که برای اجراهای زنده در اختیارخوانندگان ایرانی قرار می‌دهند، بسیار ضعیف و تاسف بار است. سالن نامناسب، صدابرداری ضعیف، پارکینگ کوچک، پشت صحنه نامتوازن و خلاصه همه چیزمان در اجراهای زنده موسیقی با استانداردهای دنیا فاصله دارد. فقط انصافا طرفداران پرانرژی اجراهای زنده در ایران، از سطح جهانی بالا‌تر هستند و به غیراز تماشاچیان زنده و خونگرم، دیگر هیچ چیزمان دراجراهای زنده با آنچه که در سالن‌های موسیقی جهان اجرا می‌شود، همخوانی ندارد!»

10. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شفاف: اگر اهل دیدن سریال «ساختمان پزشکان» هستید، پس حتما صدای سیروان خسروی را هم شنیده‌اید. خواننده جوانی که باخواندن آهنگ تیتراژ این سریال طنز، توانسته به چنان شهرتی برسد که حالاعلاقه مندانش، حاضرند برای دیدن اجرای زنده‌اش دربرج میلاد، بلیط ۶۰ هزار تومانی تهیه کنند.
    سیروان خسروی با وجود آنکه بخش عمده‌ای از شهرت‌اش، به واسطه حضور در صداوسیما به دست آمده است، اما از نحوه کارکردن با صداوسیما گله‌مند است.
    کسی که اینو نوشته یا آدم احمقی بوده یا نمیدونه سیروان کی هست !
    سیروان خسروی بابت سبک شاهکار و تنظیم های فوق العاده ش معروف شده نه به خاطر خوندن تیتراژ سریال ساختمان پزشکان !!
    همچین میگه با همکاری صدا و سیما به جایی رسیده انگار چند بار واسه صدا و سیما کار کرده !!
    کلا یه بار اونم خوندن تیتراژ این سریال بود.
    چه حرف هایی در میارن از خودشون

12. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

سبک شاهکار؟
    نمردیم و شاهکار هم شنیدیم
    سیروان هم شد خواننده؟!!!

14. 5 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سبک شاهکار؟
    نمردیم و شاهکار هم شنیدیم
    سیروان هم شد خواننده؟!!!
    میدونستم سر همین شاهکار گفتنم الان چند نفر میخوان تیکه بندازن
    منظور من استایل خاص خوندنشه ... البته قبول دارم شاهکار گفتنم یه کم اغراق آمیز شد.
    شما اصل مطلبو بچسب به جا تیکه انداختنت

16. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •