سلام بچه ها.
بچه ها لطفا یه کم درباره shsh گرفتن توضیح میدین و یا یه لینک آموزشش برام میذارین؟
سلام بچه ها.
بچه ها لطفا یه کم درباره shsh گرفتن توضیح میدین و یا یه لینک آموزشش برام میذارین؟
درود بر شما
ابتدا برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باری اجرای برنامه نیاز دارید تا آخرین نسخه جاوا بر روی کامپیوتر شما نصب باشه
و سپس برنامه را اجرا کنید و دستگاهتون رو به کامپیوترتون متصل کنید و منتظر بمونید تا دستگاه شما توسط برنامه شناسایی بشه
بر روی اسم دستگاهتون در برنامه تاینی آمبرلا کلیک کرده و در صفخه مقابل بر روی گذینه advanced رو انتخاب کنید
تیک گذینه save hosts to cidya... را بردارید
و از تب بالا گذینه general را انتخاب کنید و سپس بر روی save shsh کلیک کنید
فریمور دستگاهتون چنده؟
درود
یکیبار از خود آیپد از General > Reset Contents ... رو زدم ولی آرم اپل میاد و یه گیج داره برای پر شدن ولی خالیه و بعد از گذشت 1 ساعت هنوز همون شکله.
وصلش کردم به آیتونز و برنامه ها رو دلیت کردم حالا هربار میزنم آیتونز گیر میکنه و از برنامه آیتونز خارج میشه.هیچ راه دیگه ای برای فکتوری کردنش نیست؟
مرسی
درود بر شما
یکبار ریستور کنید
ياعلي سلام
دوستان من. ويندوزمو عوض كردم و اخرين ورژن ايتيونز رو ريختم
ولي هر كاري ميكنم برنامه هاي دانلود شده از اپ استور رو نميتونه كپي كنه براي همين هم
نميذاره برنامه جديد بريزم اين در حاليه كه من تا قبل عوض كردن ويندوز و نصب اخرين ورژن ايتيونز هيچ مش مشكلي نداشتم
و ايتيونز همه برنامه هاي دانلود شده ام رو ميشناخت
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
درود شما باید مجددا اپل آیدیتون رو در برنامه آیتیونز آتورایز کنید
مرسی ولی مشکل همینه که هرچی میخوام آتورایز کنم این پیغام میاد :
including this one, you hav authorized 2 computers out of your available 5.
این پیغام میگه شما قبلا این کامپیوتر رو آتورایز کردید با این اپل آیدی
شما برنامه هاتون رو با همین اپل آیدی دانلود کردید؟
بله با همین آیدی دانلود کردم
ولی بعد از نصب تازه ویندوز در روز گذشته اتورایز نکردم .
Last edited by italto; 22-01-2012 at 00:24.
یک مرتبه دی آتورایز و مجددا آتورایز کنید و بر روی اسم دیوایستون در سمت چپ آیتیونز راست کلیک کنید و گذینه puschases app رو انتخاب کنید اگر مجددا به مشکل برخورد کردید یکبار آیتیونزتون رو کامب پاک کنید و از یک لینک سالم دانلود و نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)