تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 139 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

نمی دونم به این فروم ربط داره با نه من یه USB 16G Transcend دارم فرمتش FAT32 من دیده بودم می نوشتن نمیشه فولدر بالا تر از 4G توش ریخت ولی یه بازی 7G راحت ریختم توش بعد به ps3 وصل کردم بازی ارو راحت و بدون مشکل ریختم روش Multiman م دو یعنی کامپیوتر اشتباه می گه USB من FAT32 و USB من NTFS؟
    فرمت FAT32 نمیتونه فایلهای بالاتر از 4 گیگ رو ذخیره کنه، نه فولدرهای بالای 4 گیگ رو...
    به عنوان مثال شما نمیتونید یک فایل ویدیویی 5 گیگ رو روی USB با فرمت FAT32 ذخیره کنید اما میتونید مجموع 5 فیلم که هر کدوم یک گیگ حجم دارند رو به راحتی به فلش مموریتون انتقال بدید.
    بعضی بازیها درسته که بیش از 4 گیگ حجم دارند اما چون فایلی با حجم بالاتر از 4 گیگ ندارند شما میتونید اونها رو روی فلش کپی کنید.
    امیدوارم متوجه اصل مطلب شده باشید...
    Last edited by Grand; 10-01-2013 at 21:13.

داره خودمونی میشه Ali940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

مرسی خیلی کمک کرد ممنون
    می خواستم تشکر کنم اما بلد نبودم رو چی بزنم به بزرگی خودتون ببخشیدچون تازه کارم

3. این کاربر از Ali940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

یه سوال مجیط xmb چیه دقیقا ؟
    همون صفحه اصلی ps3 همونی که گیمو ستینگو از اینجور چیزارو توش انتخاب میکنی در واقع یعنی این
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

مرسی خیلی کمک کرد ممنون
    می خواستم تشکر کنم اما بلد نبودم رو چی بزنم به بزرگی خودتون ببخشیدچون تازه کارم

خواهش میکنم دوست عزیز، هدف کمک رسانی بود که انجام شد؛ تشکر لازم نیست

6. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود....
    تو -- 4.30 روجرو بازی heavy rain تو هارد کنسول ریختم دیدم فای های بیگ مولتی من سرهم نکرده اسبلیت گذاشته ؟؟؟؟؟؟؟؟ -- 3.55 خودش سرهم میکرد
    راهش چیه؟؟
    بازی که اجرا نکرد
    دیسک اورج داخل نزاشتم گفته بودن این -- اکثرا دیسک اورج لازم نداره شنیدم موتور استورم دیسک اورج میخاد و ... بس الکی 4.30 کردیم همون 3.55 که همه فیکس میشدن بازی ها درسته؟؟
    مرسی

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

درود....
    تو -- 4.30 روجرو بازی heavy rain تو هارد کنسول ریختم دیدم فای های بیگ مولتی من سرهم نکرده اسبلیت گذاشته ؟؟؟؟؟؟؟؟ -- 3.55 خودش سرهم میکرد
    راهش چیه؟؟
    بازی که اجرا نکرد
    دیسک اورج داخل نزاشتم گفته بودن این -- اکثرا دیسک اورج لازم نداره شنیدم موتور استورم دیسک اورج میخاد و ... بس الکی 4.30 کردیم همون 3.55 که همه فیکس میشدن بازی ها درسته؟؟
    مرسی
    بهتر بود همون 3.55 نگه میداشتید دستگاه رو،الان دیگه همه بازیها برای 3.55 دارن فیکس میشن..................
    دیسک اوریج هم بهتره توی دستگاه باشه،بیشتر بازیها بدون دیسک اوریج اجرا میشن،اما اگه BRD توی دستگاه باشه خیلی راحت و روون تر میتونین بازی بکنین....................
    با مولتی من بازی رو اسکن کنید توی آپشن برید قسمت اسپیلت،اگه پیدا نکردید به کسی مراجعه کنید دستگاه رو براتون آپدیت کرده...................

توصیه میکنم دانگرید کنید به 3.55،البته اگه واستون پولش مهم نیست....................

9. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود...
    مرسی
    این کنسول خسته کرد شاید ردش کنم بره
    هزینه که نداره حوصله ندارم کنسول ببرم مغازه
    دفه قبل خودم نصب کردم فقط برنامه مسخره که ریکاوری میبره مشکل ساز شد بهترین کار ریکاوری رفتن همون روش دستی هست
    یک سوال دفه قبل برنامه ریکاوری رفتن بازی در اورد مجبور شدم رو هم 7 8 10 بار دکمه باور نگه دارم تا خاموش روشن بشه و بره ریکاوری تا کارم راه بیوفته عمر دستگاه کم شده یا ضربه دیده؟ ؟
    اخر هم با روش دستی رفتم ریکاوری نه با برنامه مسخرشون
    این نسخه 4.30 pkg خاستم نصب کنم 3 4 بار دستگاه ریست شد یا موقع بازی ایبوت میخاست دستگاه قفل کرده 4 5 بار با باور خودش Off کردم اگه عمر دستگاه کم شده بفروشمش راحت کنم؟؟؟

اگه باعث خرابی دکمه باور یا سخت افزارش در اینده نشده و نیمسوز نشده نفروشم به چه 3.55 تبدیل کنم روجرو یا ریباگ کدوم بهتره مرسی
    مرسی الکس فرا

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوستان یه PS3 فت 40 گیگ گرفتیم دو روز باهاش بازی کردیم بعد خود به خود صفحه قرمز شد. RSOD
    بردیم پیش فروشنده یه روز انگولک کرد درست نشد که نشد پس هم نگرفت. (گفت نصف قیمت پری روز ور میدارم!)
    حالا میگه 250 تومن خرج داره و باید مادر بردش عوض شه.
    حالا این مادر برد ها چطورن؟ نو میندازه یا ممکنه یه گندشو بندازه روش؟
    راهی برای درست کردن صفحه قرمز دائمی هست؟ (میدونم چند نوعه، مال ما ظاهرا اون بده هست)
    حسابی اعصابمون به هم ریخته لطفا کمک کنید. ممنون.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستان یه PS3 فت 40 گیگ گرفتیم دو روز باهاش بازی کردیم بعد خود به خود صفحه قرمز شد. RSOD
    بردیم پیش فروشنده یه روز انگولک کرد درست نشد که نشد پس هم نگرفت. (گفت نصف قیمت پری روز ور میدارم!)
    حالا میگه 250 تومن خرج داره و باید مادر بردش عوض شه.
    حالا این مادر برد ها چطورن؟ نو میندازه یا ممکنه یه گندشو بندازه روش؟
    راهی برای درست کردن صفحه قرمز دائمی هست؟ (میدونم چند نوعه، مال ما ظاهرا اون بده هست)
    حسابی اعصابمون به هم ریخته لطفا کمک کنید. ممنون.
    نمیدونم از کدوم پدر..... ای خریدی،اما خیلی آدم.... بوده واقعا.................
    اون دستگاهی که به شما داده 100 % ریفر بوده و مشکل حرارتی داشته،تو ایران دستگاه ریفر زیاد اومد که بیشترشون مشکل دار بودن،حالا مشکلشون فرق میکرد،یکی عین ماله شما،یکی درایوش،یکی برقش،کلا زیاد مشکل داشتن.....................
    توصیه میکنم به هیچ وجه اون 250 تومن رو به طرف ندید،با قیمت خیلی پایین تر افراد دیگه میتونن واستون ردیفش کنن،البته اگه تهران باشید......................
    البته راه دائمی نداره اصلا،Yellow Dead هم راه دائمی نداره،اینم راه دائمی نداره،بدترین مشکلی که سری فت داره اینه که شما ممکنه الان یه قسمتش خراب بشه و درستش کنی ولی چند وقت بعد یا دوباره اونطوری میشه یا یه جای دیگش دوباره خراب میشه..................

حالا اگه تهران بودبد و تعمیرکار خوب خواستید به من PM بدید تا بهتون معرفی کنم................

13. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

نمیدونم از کدوم پدر..... ای خریدی،اما خیلی آدم.... بوده واقعا.................
    اون دستگاهی که به شما داده 100 % ریفر بوده و مشکل حرارتی داشته،تو ایران دستگاه ریفر زیاد اومد که بیشترشون مشکل دار بودن،حالا مشکلشون فرق میکرد،یکی عین ماله شما،یکی درایوش،یکی برقش،کلا زیاد مشکل داشتن.....................
    توصیه میکنم به هیچ وجه اون 250 تومن رو به طرف ندید،با قیمت خیلی پایین تر افراد دیگه میتونن واستون ردیفش کنن،البته اگه تهران باشید......................
    البته راه دائمی نداره اصلا،Yellow Dead هم راه دائمی نداره،اینم راه دائمی نداره،بدترین مشکلی که سری فت داره اینه که شما ممکنه الان یه قسمتش خراب بشه و درستش کنی ولی چند وقت بعد یا دوباره اونطوری میشه یا یه جای دیگش دوباره خراب میشه..................

حالا اگه تهران بودبد و تعمیرکار خوب خواستید به من PM بدید تا بهتون معرفی کنم................
    ممنون
    من دیگه واقعا نمیدونم اعتماد چیز خوبیه یا چیز بدیه.
    متاسفانه نمیتونم کنسولو بیارم تهران. به هر حال ممنون.
    اون مادر ... ای هم که کنسولو ازش خریدم بالاخره به چیزی که لیاقتش رو داره میرسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •