ok پس من همون رامو فلش می زنم.
خبرشو می دم.
کجا می تونم برا گوشی برچسب ضد خش LCD بگیرم؟ تو شهر خودمون اصلا این گوشیرو کسی نمی شناسه. کسی می تونه 1 سایت معرفی کنه برا خرید اینترنتی؟
ok پس من همون رامو فلش می زنم.
خبرشو می دم.
کجا می تونم برا گوشی برچسب ضد خش LCD بگیرم؟ تو شهر خودمون اصلا این گوشیرو کسی نمی شناسه. کسی می تونه 1 سایت معرفی کنه برا خرید اینترنتی؟
10-20 صفحه قبل آدرس یک سایت هست که قاب آتریکس رو داره . یک مدلش قاب بهمراه برچسب ضد خشه که اون موقع ها 20 هزار تومان بود . 2-3 بچه ها هم خریدن ازش .
دوستاني كه مثل خودم رام رسمي 2.3 دارن و دنبال يك برنامه براي روشن كردن صفحه با كليدهاي ولوم بودن از اين لانچر اسفاده كنن . قابليتهاي خوبي از جمله همين wol wake و .... داره و يكم محيط رو عوض ميكنه كه براي تنوع خوبه .
miuisp launcher
باسلام من خودم برای چندتاگوشی که دارم ازسایت ایران شیپینگ خریدکردم وبعدازحدود16روزدرب منزل تحویل گرفتم هم قاب محافظ
پشت گوشی وهم برچسب ال سی دی وهم چندتاکابل ازنظرقیمت هم بدنبود
بچه ها تا چه ورژن اندرویدی قراره براش بیاد ؟ ( الان تنها گوشی که تو بازار قیمتش یکم مناسبه همینه ! 700-750 )
ولی مثلا گالکسی اس 750-800 هست ! آرک اس 850 !!!
ICS برای Atrix 4G Q2 2012 میاد (واسه 4G که بیاد کاستوم های ICS هم میان و در نتیجه روی ورژن جهانی هم میتونین استفاده کنین) و برای Atrix جهانی Q3 2012 میاد...
اندروئید 4 هم براش میاد ولی تقریبا آخر از همه(کوارتر سوم)
گوشیه خیلی خوبیه من یه ماه دستم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسمیش q3 برای آتریکس معمولی میاد ؟
بازم خوبه من فکر کردم اصلا قرار نیست ورزن 4 رسمی براش بیاد !
بله میاد ... واسه آتریکس 4 جی هم همون کوارتر سوم میاد تو اون لینکی که دادم می تونید ببینید
محمد جان کجا قیمت کردی 700-750 ؟؟
والا من خودم کرمان 750 دیدم
بچه ها هم دیدم تو موبایلستان زده بودن 700 ( دیگه نمیدونم کجا 700 بوده ! )
ولی حتی همون 750 هم میارزه شما فکرشو کن گالکسی s رو میدن 800 تومن ! آرک رو میدن 750 !
نظر شما هم مثل من نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)