آخه به یکی دو ساعت راضی نمیشه ولش کنی هفت هشت ساعت می خوابه ! اونجوری که نصف روز تاخیر میخوره ،اگه iranian truck simulator بود کسی چیزی نمی گفت ولی اینجا دیر بری جریمت می کنن.
آخه به یکی دو ساعت راضی نمیشه ولش کنی هفت هشت ساعت می خوابه ! اونجوری که نصف روز تاخیر میخوره ،اگه iranian truck simulator بود کسی چیزی نمی گفت ولی اینجا دیر بری جریمت می کنن.
یکار دیگه هم میتونی بکنی وقتی میبینی باری که زمانش کم مونده و نزدیکه که انقضاش تموم بشه و در همین حین راننده رو خواب فراگرفته بزنی بغل و استراحت کنی و منتظر بارهای جدید باشی که این مشکل بوجود نیاد
دیر رفتن هم جریمه داره ،کنسل کردن بار هم جریمه داره این کار زیاد به صرفه نیست بهترین کار اینه که رانندگی با چشم بسته رو تمرین کنم![]()
فرق که اصلا نکرده فقط ورژن بالا رفته و یه کشور اضافه شده
کلا 360mb هست دیگه حجمی نیست که سرعت بالا نیاز داشته باشه![]()
دوستان مي خوام بهترين كاميون بازي رو معرفي كنيد...
لطفا سليقه اي نباشه...
فقط از ديدگاه فني،حتي مي شه در صفحه اول هم قرار داد تا هر كسي كه اومد بفهمه در بازي چه خبره...!
نظر من Man A Class هست،سريع ترين و قوي ترين كاميون بازي،تنها مشكلش اينه كه باك بنزينش كمي كوچيكه كه ميشه با ارتقا
دادنش اين مشكل رو هم حل كرد...
ولي در كل King Of The Roads اين بازي هست...!
سلطان جاده هاي آلمان...
نظر تو تکی رو نمیشه توی صفحه اول گذاشت به نظر من همه دوستان بیان نظرشون رو راجع به بهترین ماشین بدن تا از بین این نظرات یه نظر کلی رو انتخاب کنیم و حتی اگه حال کنید توی صفحه اول هم میذاریم![]()
منم همين رو گفتم:
لطفا همه نظرتون رو بگيد...دوستان مي خوام بهترين كاميون بازي رو معرفي كنيد...
خب نظر من زاجع به این موضوع
به نظر من هم Man A Class واقعا عالی هست و من هم کلا با سری man خیلی حال کردم چون واقعا کامیون های برویی هستند و از نظر سوخت هم من کلا حال میکنم که زود به زود سوخت تموم بشه و برم گازوئیل بزنم پس انتخاب من هم شد Man A Class
دوستان نظرات خود را درباره ابن موضوع دریغ نکنید![]()
راستی این مد توی کدوم سایت هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)