سلام ببخشید سوال داشتم
من مییرم تو لیست مکالمات فقط شماره گرفته شده یا شماره ای که بهم زنگ زده رو نوشته و ساعت تماس و مدت زمانی رو که مکالمه کردم رو نزده
راهی هست؟؟
سلام ببخشید سوال داشتم
من مییرم تو لیست مکالمات فقط شماره گرفته شده یا شماره ای که بهم زنگ زده رو نوشته و ساعت تماس و مدت زمانی رو که مکالمه کردم رو نزده
راهی هست؟؟
سلام من گوشي experia x8 دارم اگر بخوام ورژن اندورید 2.1
بكاپ بگيرم و به ورژن بالاتر ارتقا بدم اگر راضي نبودم و بعد از چند هفته يا چند ماه رستور كنم مانند بكاپ قبل فارسي و با همان برنامه ها برمي گردد ؟؟؟
لطفا دوستان ورژن اندورید بالاتر وتست شده بدون مشكل قرار بديد كه براي اولين بار نصب كنم با تشكر از دوستان
یه سر به اینجا برن
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من این گوشی رو به قیمت 190 تومان گرفتم یه قاب آبی-مشکی و برچسب محافظ lcd هم روش بود.
حالا سه تا سوال دارم!!
چطوری باید برنامه و بازی و تم نصب کنم؟؟(ورژن آندروید هم 2.1 هست)
چطوری باید به wireless کانکت بشم؟
چطوری برنامه های باز رو ببندم؟
Last edited by goldenmasoud; 05-05-2011 at 07:58.
سلام.
من wifi رو روشن میکنم و وقتی که اسکن میزنم چیزی پیدا نمیکنه ولی با یه گوشی n82 که تست میکنم پیدا میکنه!!
مشکل از چیه؟
سلام دوستان سايت بدون ----- براي نصب رام خوب و تست شده
سلام
می تونید مشکلتون ر وبیشتر توضیح بدید چون من خودم n82 هم ذارم و به نظرم قدرت دریافت x8 اگه از 82 بیشتر نباشه کمتر نیست
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
سایت بهتر از فروم خودمون برای تازه کار ها سراغ ندارم
هر رام و بازی جدید و به درد بخوری که ارائه بشه توی تاپیک قرار داده میشه و فقط شما باید زحمت حستحو ر وبکشید
اما سایت خارجی هم هستتوی قسمت مربوط به x8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دوتا رام تست شدند
از نظر ظاهر هیچ فرقی با هم ندارند
هر دو رابط کاربری sense htc دارند با تمام امکاناتش که دقیقا مثل نسخه اصلی این رابط است
در هر دو رام : دوربین ؛ وایرلس ؛ بلوتوث ؛ رادیو ؛ و به گمونم 3G (همون 2.5G ) کار نمیکنند!!
خب پس یعنی هیچی کار نمیکنه
با نصب این رامها شما یه ورژن خوب از رابط htc دارید که بدون مشکل در نصب و اجرای برنامه ها براتون کار میکنه و میتونید از زیبایی ها و امکانات اون کمال استفاده رو ببرید ولی در عوضش از مواردی که در بالا ذکر کردم محروم میشید!
تفاوت 0.3 با 0.4: همونطوری که گفتم هر دوتا رام از نظر ظاهری کاملا مشابه هستند فقط ورژن 0.3 یک مقداری گیر داره و بعضی مواقع کند عمل میکنه که در ورژن جدیدتر این رام یعنی 0.4 این مشکل کاملا برطرف شده
این رامها فایل منیجر ندارند و با توجه به غیر فعال بودن موارد بالا تنها راهی که میشه روی اینها فایل منیجر نصب کرد و با اون نرم افزارها رو نصب کرد از طریق custom.zip در xrecovery هستش که اونم روش جالب و به درد بخور و آسونیه
بیشتر واسه مواقعی خوبه که بخواین تعداد زیادی نرم افزار رو نصب کنید. که این حالت وقتی رام جدید نصب میکنید و میخواید نرم افزار هاتونو روی اون رام بریزید بیشتر به کارتون میاد و کارتونو آسون میکنه
اگه دوستان مایل بودن بگن آموزشش رو بزارم
Last edited by pesarirooni_ma; 05-05-2011 at 12:29.
بازی رو نصب کردم اما توی لودینگ میپره بیرون... 400 مگ الکی دانلود کردم![]()
سلام میگم فایل apk رو(با یکی دیگه ) عوض کن شاید جواب بده
بعضی وقت ها این راه حل موثره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)