بهتره هر یک روز در میان استفاده کنی. من پاناسونیک LT- 20 رو پیشنهاد میکنم. اگه بخوای دیر به دیر استفاده کنی به فویل ریش تراش فشار میاد .
بهتره هر یک روز در میان استفاده کنی. من پاناسونیک LT- 20 رو پیشنهاد میکنم. اگه بخوای دیر به دیر استفاده کنی به فویل ریش تراش فشار میاد .
اقا برین پاناسونیک lt20 بگیرین . واقعا معرکه اصلاح میکنه
الان 3 هفته هست دارم میزنم باهاش . هرروز که میزنم از روز قبل بهتر میزنه
مخصوصا اگه با کف ریش بزنم که از تیغ هم بهتر میزنه
در انتخابش شک نکنید
قیمتش هم معقوله
حدود 240
ممنون دوستان بابت راهنماییتون.
من خودم قبلا از این تیغه گردا استفاده میکردم، با این مدل تیغی که Lt20 داره کار نکردم، حدودا چند دقیقه طول میکشه که اصلاح کنیم؟؟؟ واسه ریشای صاف مناسب هست؟؟؟ زیر گردن رو میشه به راحتی زد؟؟ (البته خودم تا حالا زیر گردن رو با تیغ میزدم... !!!)
احتمال 90% همین LT20 رو میگیرم ولی نظرتون در مورد LT50 چیه؟؟؟، حدود 50 گرون تره،اگر ارزش 50 بیشتر داره اونو بگیرم، وگرنه که LT20 میگیرم
![]()
سلام . بستگی داره ریشاتون چقدر پرپشت باشه و نیز هر چند روز یک بار اصلاح کنین. اگه هر روز اصلاح کنین نهایت 3 دقیقه طول میکشه و موهای زیر گردنتون هم اصلاح میشه .
والا واسه یک پایه و نشون گر شارژ به درصد ارزش نداره 50 بیشتر خرج کنین.
من تجربه و نظر خودم رو گفتم.
چیزی در حدود 7 دقیقه طول میکشه اصلاح . زیر گردن رو هم عالی میزند ولی ممکن است که روزهای اول خوب نزند ولی با گذشت زمان موهای زیر گردن به طرز اصلاح عادت میکنن و پس از ان همه چیز حل میشود .
بنظرم دادن 50 تومن بیشتر فقط برای یک پایه شارژ معقولانه نیست
منم Lf-50 دارم با فوم بهتر میزنه تا خشک...کلا اصلاح تر بهتر میشه
دوستان این بادی گروم های پاناسونیک رو کسی قیمت داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پاناسونیک ها همشون ضد آب هستند ظاهرا. راستی قسمت خط ریش زنش به خودش وصله یا مثل این مدلهای جدید فیلیپس جدا هست و بهش وصل میشه؟
به خودش وصله.
من یه ماشین میخوام که بتونه تو مایه های شیو انجام بده..
خودم به اصطلاح ریش پروفسوری دارم و با موزر خیلی اذیت میشم برای خط انداختن..
یه مشکل دیگه که دارم اینه از بغل ریشام خیلی کم و نامرتب درمیان ولی از گردن پر میشن..
ضمنا صورتم هم آثار باقیمونده جوش زیاد داره
حالا با توجه به این موارد تو مایه های ۱۵۰ تا ۲۰۰ چی پیشنهاد میدین!!؟
مدت اصلاح یرام فرقی نداره شیو کنه خوب خط بندازه نیم ساعت هم باشه میرزه...
تنظیمش هم واسه پرفسوری خوب باشه..
چون موزر اذیت میکرد دوماهی میشه از این ژیلت ۱۰۰۰تومنیا مصرف میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)