آها
نه من فک میکنم وزنم با توجه به قدم میزون باشه البته یکم شکم دارم اما میخوام عضله بسازم
راسی ممنون که وقت میذاری جواب میدی
آها
نه من فک میکنم وزنم با توجه به قدم میزون باشه البته یکم شکم دارم اما میخوام عضله بسازم
راسی ممنون که وقت میذاری جواب میدی
چه مارکایی خوبن؟
اصلا چطوره همه این پولو یه دفعه بذارم واسه گرفتن یه کراتین خوب؟
کلا با این شرایطم چه مکملایی لازممه؟تا پول جمع کنم واسشون
خواهش...تا اونجايي كه بتونم به كسايي كه تو اين رشته هستند كمك ميكنم.
اگه بخواي عضله خالص بسازي با 60 70 تومان الان فقط ميتوني يه وي 100% 900 گرمي تهيه كني.
براي ساختن عضله خالص فقط وي 100% ميتونه كمكت كنه. البته 2.5 كيلويي هست 130 به بالا...بالاتر از 2.5 هم كه ديگه قيمتاش ميره بالاي 300 ميشه.
Last edited by h-blade; 27-05-2012 at 23:28.
لطف میکنی
یعنی کراتین دیگه نگیرم؟
گیج شدم یکم،آخه تو بعضی جاها خوندم که گلوتامین و کراتین واسه کسایی تو شرایط من هستن توصیه میشه!
راستی یه نکته ایم بگم،هیکلم هنو اول راهه،یعنی عضله زیادی ندارم
اصلا یه سوال دیگه ،چقد طول میکشه هیکلم عضله ای بشه،نه خیلی حرفه ای اما در یه حد قابل قبول و ورزشکاری منظورمه؟
میدونم به آیتمای زیادی مثه استعدادو تمرینو ... بستگی داره اما شما همه چیزو نرمال بگیر
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نظر بدن خوشحال میشم
كراتين مقداري حجم و وزن غير طبيعي ميده كه از طريق جذب آب زير پوسته....گلوتامين هم اگه تنها بخوري زياد جواب نميده ولي اگه بخواي هزينه كني ميتوني تركيب هاي دوتايي از ميان پروتئين و كراتين و گلوتامين و يا حتي آمينو استفاده كنيد..
رشدتون همونطور كه خودتون گفتيد به 1000 تا عامل بستگي داره اينجوري نميشه چيزي گفت.
اينم بگم اگه سابقه تمرينتون كمتر از سه ماهه اصلا مكمل توصيه نميشه....
درود
آقا بنده نزدیک 1 ماه هست که به طور جدی شروع کردم و قصدم هم اینه که تقریبا BudyClassic کار کنم چون فیزیک بدنم نه به Building میخوره و نه به Fitness .
قد 178
وزن 84
دوره شکم و پهلو هم دارم یکم ولی خب خیلی نیست .
نظرات متفاوتی در مورد مصرف پروتئین Whey شنیدم که واقعا گیج کننده بوده , عده ای میگن بعد از 1 هفته تمرین میتونم این پروتئین رو استفاده کنم و عده ای هم نظرشون بر این بوده که بعد از 2 الی 3 ماه شروع کنم .
عده ای میزان مصرف رو هر کیلو در 10 روز گفتن و عده ای هم هر کیلو رو در 25 الی 30 روز !
فراموش کردم بگم من از Chlorella Vulgaris که شرکت ALGOMED تولید میکنه روزی 3 الی 6 تا استفاده میکنم اگه همین کافی هست که هیچ اگه نه که یه راهنمایی بفرمائید چه کنیم ما ؟
Last edited by SamGun; 29-05-2012 at 10:57.
در مورد اينكه شما چه رشته اي بخواييد فعاليت كنيد تو ايران به اون صورت اين 3 تا از هم تفكيك نميشه و همشون تقريبا يكيه و الان هم كه شما تازه وارد اين ورزش شدين به اين سادگيا هم نيست كه بگي من ميخواي تو اين رشته فعاليت كنم....
البته كار كردن تو رشته اي مثل بادي كلاسيك از فيتنس و زيبايي خيلي خيلي سخت تره و اگرم بخوايين حرفه اي كار كنين مسابقاتش فقط كشوريه.....تازه بايد زير نظر مربي بادي كلاسيك هم كار كنيد كه تو ايران خيلي خيلي كمه.
ضمنا بادي كلاسيك 90 درصد بستگي به فيزيك بدنيتون داره.
در مورد مكمل هم به نظر من بايد سابقه حداقل 3 ماه باشه ( اونايي كه ميگن يه هفته بيشتر مربي باشگاه ها هستند كه ميخوان جنسشون رو بفروشند).
ميزان مصرف هم به يه سري عوامل بستگي داره...
هدف من برای این ورزش تقریبا میشه گفت فقط بالا بردن سطح کیفی و قدرتی بدن برای ادامه ورزش های رزمی هست که قبلا انجام میدادم و به خاطر مصدومیت زانو چند سالی کنار گذاشتم.
در مورد زمان شروع به مصرف هم خوده بنده با شما بیشتر موافق هستم .
بله همونطور که گفتم فیزیک بدنم نه لاقر هست و نه چاق در حالت عادی بدنم 7 و چهارو شونه هست اما خب نه به خوش فرمی قبل که بودم.
این میزان مصرف به چه عواملی بستگی داره دوست عزیز ؟
المکس و ماسل فارم الان اوضاعش خوبه تقلبی کمتر داره.
کراتین مونو هیدرات فرمول ساخت خاصی نداره ,اصل باشه کافیه.وقتی با این کراتین جواب میگیری چرا باید پول بیشتری بدی!!!!
یه چیزی
مکمل چیزی نیست که با یه بار مصرف نتیجه بگیری دوستای من که مصرف میکنن با دز مناسب و مدت زمان طولانی مصرف میکنن تا نتیجه بیگیرن.....فرض کن بخوای پروتیین یا گینر مصرف کنی با یه قوطی به هدفت نمیرسی ولی تو طولانی مدت خودشو نشون میده.امیدوارم منظورمو رسونده باشم
سلام
من یک ماهی هست میرم باشگاه
اقا من تو تمرین پرس سینه و پرس بالا سینه خیلی ضعیف هستم و بعد یک ما بیشتر از 7.5 نتونستم بزنم
چیکار کنم بهتر بشم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)