کد برای من اس ام اس میشه و شماره ریکاوری و ایمیل ریکاوری برای من مباشد کد هم برای شماره و هم برای ایمیل ریکاوری ارسال میشه اما ریکاوری نمیشه. گوگل احمق باید بدونه من که شماره تلفن و ایمیل ریکاوری دستم هست هکر نیستم
کد برای من اس ام اس میشه و شماره ریکاوری و ایمیل ریکاوری برای من مباشد کد هم برای شماره و هم برای ایمیل ریکاوری ارسال میشه اما ریکاوری نمیشه. گوگل احمق باید بدونه من که شماره تلفن و ایمیل ریکاوری دستم هست هکر نیستم
Last edited by steps; 06-02-2017 at 12:16.
سلام
یه نفر بدون هیچ مشکلی داره از اون ایمیل استفاده میکنه . گوگل چطوری اون شخص رو نادیده بگیره و شما رو مالک بدونه ؟
شاید یک نفر مدتی در یک شرکت کار کرده و براشون ایمیل ساخته و حالا اومده بیرون و شرکت پاسورد رو عوض کرده . گوگل این فرضیات رو هم باید در نظر بگیره
اگر کسی الان ازش استفاده نمیکرد شما راحت میتونستید ریکاوری کنید پاسورد رو بگیرین یا تغییرش بدین
فکر کنم اونجا که میگه یه ایمیل بده همین الان تماس بگیریم باهات، یه ایمیل دیگه بدید و عوضش کنید.
سلام
یه سری ایمیل برام اومده از یه ادرس خاص
میخوام اول اونا رو به فولدر خاصی ارسال کنم و همینطوری ایمیل های جدیدی که ازش میاد
دوم هم از همه شون خروجی بگیر
چیکار کنم ؟
سلام
ایمیلی که میخوان فقط برای گفتگو و سین جیم هست (بازپرسی )نه برای تغییر ایمیلِ جایگزین که روز اول ثبت شده
یاهو هم وقتی مشکل حل نمیشه میگه ایمیل بده . بعدش کلی سوال میپرسند . آخرین بار کِی وارد شدی ؟ با چه مرورگری ؟ رمزت رو حدس بزن .
تازه آخِر سر هم میگه اگه نتونی یکی از دو سوال امنینی رو بگی پس دیگه کاری از دست ما برنمیاد و برو یه ایمیل دیگه بساز
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-02-2017 at 07:02.
سلام
ببخشید از قسمت گوگل+ میشه ایمیل طرف رو پیدا کرد؟ ندیدم توش بنویسه!
درود دوستان
یه جیمیل هست که پسوردش فراموش شده
هم شماره موبایل هم ایمیل ریکاوری هست
کد به موبایل ارسال میشه به جیمیل ریکاوری هم همینطور
کدها رو که وارد می کنم آخرش این ارور رو میده
Google couldn't verify this account belongs to you
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
همونطور که می دونید میشه برای ایمیل یک لیبل/Label مشخص کرد تا با اون ایمیلها مختلف از هم سریع تشخیص داده بشن و حتی این امکان هست که برای یک آدرس مشخص مشخص کرد وقتی ایمیلی از اون سایت و یا شخص به شما ارسال شد با لیبلی که از قبل برای اون مشخص کردید نشان گزاری بشه. من اشتباهی یک آدرس ایمیل را با یک لیبل اشتباهی علامتگذاری کردم و هر موقع ایمیلی از اون سایت بخصوص به صندوق پستی من میاد با اون لیبل که مربوط به اون ایمیل نیست علامت گذاری میشه و باید بطور دستی ایمیل رو انتخاب کنم و از آیکون Labels تیک لیبل اشتباهی اون ایمیل رو بردارم و apply کنم. نمی دونم چطوری باید برای همیشه لیبل اشتباهی که برای اون آدرس ایمیل مشخص کردم رو برای همیشه حذف کنم تا وقتی از اون سایت بخصوص برام ایمیل اومد با لیبل درستی که می خوام بسازم مشخص بشه.
بطور کوتاه: چطور لیبل اشتباهی رو برای همیشه از یک آدرس که مربوط به لیبل نیست حذف کرد تا ایمیلهای اون سایت با لیبل اشتباهی علامت گذاری نشن.
ممنون از کمک شما
مراجعه به تنظیمات ایمیل و یا کلیک بر روی آیکون چرخ دنده و رجوع به سربرگ Labels قادرید تمامی موارد رو مورد ویرایش قرار دهید
با درود ، من رمز جی میلم رو فراموش کردم ولی از روی موبایل به حسابم دسترسی دارم(ارسال و دریافت میل) کاری می تونم بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)