درود دوست عزیز
شما خودتون از اسکار بچه گرفتین؟ اگه جواب مثبته در موردش توضیح بیشتر بدین، چون من شنیدم تشخیص نر و ماده اسکار سخته و هر اسکار نر جفت خودشو بین یه گروه انتخاب میکنه!
اگه از یه جفت بچه گرفتین ممنون میشم تجربه تون رو به اشتراک بذارین
درود دوست عزیز
شما خودتون از اسکار بچه گرفتین؟ اگه جواب مثبته در موردش توضیح بیشتر بدین، چون من شنیدم تشخیص نر و ماده اسکار سخته و هر اسکار نر جفت خودشو بین یه گروه انتخاب میکنه!
اگه از یه جفت بچه گرفتین ممنون میشم تجربه تون رو به اشتراک بذارین
نه دوست من گفتم که تجربه شخصی ندارم ولی چیزی که در مورد تکثیر همه ماهی ها میگن اینه که باید حداقل 5 تا از ماهی مورد نظر رو از سن بچگی نگه داری خوب تغذیه کنی تا بالغ بشن و خودشون جفت انتخاب کنن وقتی جفت گیری کردن و مطمئن شدید جفت خوردن جداشون کنید. وقتی تخم گذاشتن تخم ها رو جدا کنید.
در مورد اکثر ماهی ها هم میگن تشخیص صد در صدی نر ماده هنگام تخم ریزی و جفت گیری میسر میشه
به غیر از اسکار یه ماهی دیگه هم هست که خیلی شبیه زندانی هست. ولی خط هاش مثل زندانی مرتب نیست مخصوصا در ناحیه سر اون هم میگن راحت بچه میده
تو این سایت هم می تونی در مورد تکثیر سوال کنی ادم های حرفه ای زیادن اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نگاه چشمی تشخیص جنسیت اسکارها اینطوریه:
ماهی نر:
1- نوک لوله اسپرم نر شبیه به نوک قلم نی و زوکی شکل اس.
2- قوز روی سر ستبر و بلندتر است.
3- لبهای پهن و ضخیمتری نسبت به ماده دارد و کمی دهانش بزرگتر است.
ماهی ماده:
1- نوک لوله تخمدان درست شبیه تخم و لبه آن گرد است.
2- قوز روی سر کوتاه تر است.
3- لبهای ماده باریکتر و نازکتر و دهان آن کوچکتر است.
ولی من نتونستم از اسکار بچه بگیرم!
اسم اون ماهی که میگین "به غیر از اسکار یه ماهی دیگه هم هست که خیلی شبیه زندانی هست. ولی خط هاش مثل زندانی مرتب نیست مخصوصا در ناحیه سر اون هم میگن راحت بچه میده" سیچلاید گورخری هستش با نام لاتین convict cichlid همونطور که گفته بودم بچه گرفتن از این ماهی خیلی آسونه و احتیاجی هم به نگهداری گروهیشون برای تکثیر کردن نیست کافیه فقط یه جفت ازشون رو داشته باشین!
اگه حوصله تکثیر دارین حتما" با این ماهی شروع کنین!
ضمنا" از معرفی سایتتون ممنونم![]()
شما یدونه ای داداشـــــمـ ... ما شاگرد شوماییم .
...
تو دیسکس باهات مووافقم . البته فکر نمیکنی کمی براش سنگینه یهو از دیسکس شروع کردن ؟ تو ذوقش میخوره .
... در مورد سایز کردن کاملا باهات موافقم . باید روی سایز اوکی باشه تا زیاد کردن . برای اوایل بهتره .
بعد از دیسکس فعلا با وضع موجود میتونه روی آروانا کار کنه . اگه بتونه فقط 5 تا آروانای کوتوله یا باله طلایی بگیره و سایز کنه محشره .
از اسکار بچه گرفتن کار سختی نیست ... فقط برای هچ شدن تخم ها کار سخت میشه .
تو کارگاه ها از دارویی برای از بین بردن قارچ تخم ها استفاده میکنن که متاسفانه در دسترس ما نیست .
من 3 4 بار از اسکارهام تخم گرفتم ولی همشون کاملا هچ نشدن و با وجود مراقبت کامل من و والدین بر اثر قارچ از بین رفتند .
درود دوست عزیز
منظروم از بچه گرفتن همون هچ شدن تخم ها و بیرون اومدن لاروها از تخم هاشون هست!
تو این 3 4 بار حتی یک لارو هم از تخم بیرون نیومد؟
اگه لاروی بیرون اومده باشه پس اسکار نر هم بوده، آخه به نظر من وقتی یه ماهی از اون همه تخمی که میذاره بالاخره یه چند تا لاروی به دست میاد حتی اگه شرایط آب خوب نباشه.
من فکر میکنم اسکار نری وجود نداشته تا تخم ها رو بارور کنه! یا واقعا" تخم اسکار به قارچ خیلی حساسه!
دمای آب تانکتون چقدر بود که تخم گذاشتن؟!من یه جا خونده بودم دما باید از 25 بالاتر نره و یه جایه دیگه خونده بودم دما باید زیاد باشه![]()
ممنون از همه به خاطر جواب هاي خوبشون....
آيا ميشه رو گوپي يا مولي تعداد كار كرد چون شنيدم كه اين دوتا خيلي زود زياد ميشن و آيا جايي هست كه بشه فروخت اين تعداد رو؟
زود که زیاد میشن ولی فکر نمیکنم به اندازه اسکار بچه بدن.
گیاه خوار ها رو هم اگه بخواین برای فروش تکثیر کنید دردسرشون کمتر از بقیه ماهی ها نیست
دوست عزیز بچه گرفتن یعنی تبدیل به بچه ماهی از مرگ و میر گذشته ... تا مرحله تخم گذاری که کار سختی نیست . یه محیط ارام و مساعد برای تخم ریزی ...
قاعدتا نری بوده که روی تخم ها اسپرم میریخته که اینجا بحثش رو مطرح کردم !!!
ضمن اینکه من برخورد نکردم اسکار ماده تخته سنگ یا زمین یا هر بستری رو برای تخم ریزی مهیا کنه. تو تانک من معمولا همیشه نر ها این کار رو میکردند .
هیچ وقت هم اینتخابی نبوده . یعنی خودشون انتخاب نمیکردند جفتشون رو . من انتخاب میکردم . فقط باید موقع انتخاب حواست روی بالغ بودن ، جوون بودن و آخرین باروری قبلی رو باشه . ( حالا پرس و جو از صاحاب قبلیش در صورت امکان یا قیافه و لوله ش و ... )
چرا . از بین اون همه تخم 10 20 تا لارو شد ولی فقط 1 روز طاقت آوردن .
دما نباید بالا بره . PH اب هم فوق العاده مهم هست . جالب اینه با رعایت همه موارد موفق نشدم.
دلیلش رو هم تو بی ثباتی آب نمیدونم . به نظرم آب رو باید از لحاظ سلامتش تایید میکردم .
خب این زمین تا آسمون با دیسکس و آروانا فرق داره !!!!!!!!
شما مولی گاوی ( مولد ) بگیر 2000 تومن ! سر 25 روز ازش 100 تا بلکنه بیشتر بچه تحویل بگیر ! گپی هم مولد بگیر 1000 تومن سر 20 روز ازش 50 تا بچه بگیر !
البته بین زایمان ها باید یه دوره 1 ماهه ماده استراحت کنه . وگرنه سر زای دوم از دستت میره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)