این پیچ واقعا مسخرس مشکل اوفت فریم ایجاد میکنه بعد تو بعضی از چمپ مثل jax bug به وجود اومده ......... میان درست کنن میزنن کل بازی به گند میکشن
400 مگ پیچ میدن بعد الان با این وضع یک 500 تا دیگه میدن تا درست کنن .............
این پیچ واقعا مسخرس مشکل اوفت فریم ایجاد میکنه بعد تو بعضی از چمپ مثل jax bug به وجود اومده ......... میان درست کنن میزنن کل بازی به گند میکشن
400 مگ پیچ میدن بعد الان با این وضع یک 500 تا دیگه میدن تا درست کنن .............
Last edited by Fusi0n; 31-08-2012 at 00:05.
آره من قبلا با jarvan بازی میکردم اون دایره ای که مشخص میکرد شمشیرشو کجا پرتاب میکنه رو هرجا میخواستم بیوفته انتخاب میکردم,میرفت اونجا مینداخت,الان اون دایره هه از محدوده ی لیمیت jarvan بیرون نمیره!
سلام سرور ایرانی داره که بری قسمت ایرانی ها؟؟؟؟
و یک سئوال دیگه من اینو دانلود کردم حجمش خیلی کم بود بازش کردم یکم از اینستالش رد میشه میمونه تکون نمیخوره
مشکل حجم پچ ها می دونین چیه؟ هر تغییر کوچیکی که تو هر هیرو ایجاد می کنن، کل هیرو رو دوباره باید دانلود کنی
الان مثلا اندازه mordekaiser رو افزایش دادن، به خاطر همین کل اسکین هاش رو دوباره دانلود کردیم :|
یه مقدار صبر کن رد می کنهو یک سئوال دیگه من اینو دانلود کردم حجمش خیلی کم بود بازش کردم یکم از اینستالش رد میشه میمونه تکون نمیخوره
Last edited by *Necromancer; 31-08-2012 at 13:33.
باو این حرکت نمیکنه انتی ویروسمم اف کردم ولی حرکت نمیکنه![]()
سلام
لطفا یکی از دوستان لینک دانلود آخرین نسخه بازی به همراه آپدیتهاشو میذاره ؟ (راحت نصب و آپدیت شه و بره تو بازی ...)
دوستان این اسکین جدید سونا legacy skin ـه ؟ آخه احساس میکنم قبلا دیدمش ...
اگه آره تا بگیرمش ...
یعنی اینقدر وضعت خوبه؟![]()
یعنی اینقدر وضعت خوبه؟
آخه اگه legacy باشه ارزشش رو داره .. اسکین قشنگی هم هست ...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)