تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 329 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

دکمه Option رو روی دستگاه اندرویدی بزنید و Request Desktop View یا موارد مشابه رو در سایر مرورگر ها بزنید.

2. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان

گوشی من i9082 گرنده که روت کردم ولی مثل اینکه درست روت نشده (از این روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بعد دیدم کار نمیکنه از یک سایت دیگه هم همیکارا رو تکرار کردم ولی فکر کنم مدلش فرق میکرد چون شکل ریکاوری مود فرق کرد.
    حالا که میخام انروت کتم اررور میده installation aborted چیکار کنم

اون قسمت odin counter هم 3 شده

کمک کنید

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض

آیا مشکل از اندروید 4 هستش یا از تنظیمات گوشی؟؟؟؟

سلام به دوستان

من جدیدا گوشی Galaxy s4 mini گرفتم که اندرویدش چهاره با بعضی از سایتها که جاوا نیاز داره و اچ تی تی پی اس هست ارور زیر رو میده و نمیاره :

an error has occurred in this application , please check yourlog files for further information...

قبل از این من با گوشی گالاکسی که اندرویدش 2.3 بودم این سایتا رو بخوبی میاورد حتی نرم افزار java midp emulator for android 4.2 رو هم نصب کردم فایده نکرد ...

دوستان میدونید مشکل از کجاست؟؟

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال
    من از وقتی گوشیم رو آپدیت کردم هی وقتی چند کار همزمان میکنم ریاستارت میشه
    تازه عر موقع ریاستارت میشه همه ی نرم افزار هایی که تو مموری ام هستش ترتیبش بهم می خوره مشکل چیه؟چکار کنم؟
    Xperia L
    Android:4.2.2

Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.پوشی من desire x دوسیم کارته هست.
    توی قسمت پیامها نشون نمیده که پیام به سیم یک اومده یا سیم دو.
    اونوقت من نمیدونم باید با کدوم سیم بهش پیام بدم.
    گیر افتادم بخدا.
    دوستان کمک کنید.
    برنامه هم بود معرفی کنید

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من اکسپریا آکرو اس دارم. الان حدود یک ساله دارمش. جدیدا چند تا مشکل پیدا کرده .

اولیش اینه که وقتی دارم باهاش کار می کنم مخصوصاً موقعی که دارم باهاش بازی می کنم ، یه دفعه نور صفحه مقداری کم میشه و نمی شه زیادش کرد.

دمیش هم اینه که یه کم سرعتش اومده پائین. خیلی از اپلیکیشن های به درد نخور رو پاک کردم الان به اندازه روز اول اپلیکیشن دارم. چند تا دونه بیشتر نیست.

میشه بگید علت ها چیا هستن و باید چیکارا کنم ؟

ممنون

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض وقتی گوشیم رو با کابل یو اس بی به پخش ماشین وصل میکنم دستگاه گوشیم رو نمیشناسه و پیغام no file میده

سلام دوستان. من گوشی xperia neo l دارم و پخشم هم پخش فابریک پژو 206 هستش که پورت یو اس بی داره. وقتی گوشیم رو به پخش ماشین وصل میکنم گوشیم رو نمیشناسه و پیغام no file میده و ارتباط رو قطع میکنه. با دو حالت media transfer و mass storage هم امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده. رو گوشیم یه کارت میکرو اس دی دو گیگ نصبه که فرمتش هم fat هستش و هم روی روتش و توی فولدرهاش کلی فایل ام پی تری دارم. راستش بیشتر میخوام که بتونم از این طریق گوشیم رو شارژ کنم و لازم نباشه شارژر فندکی بخرم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

برنامه قرآن اندروید iQuran pro 2.5.2 رو بگیرم؟ این بهترینه؟
    اوه چقد فایل دیتاش زیاده ! همون فایلهای صوتی منظورمه. مال هر استاد میفرقه ! دوروبرای یه گیگه واایی با سرعت کزایی کی دان کنیم اینارو !

یه گوشی اندروید هست که وقتی میزنم یو اس بی، نمیادش میخواد نصب بشه! سی دی هم که نداره چیکار کنم؟ برو بکس راهنمایی لدفا

یو اس بیشو فک کنم باید نصب کرد که سی دی نداره خودش هم نصب نمیشه همینجوری.
    Last edited by Ghaioom; 23-12-2013 at 15:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام .موقع اتصال گوشی سونی ارک اس به کامپیوتر صفحه گوشی شروع به پرش روی منوهای مختلف میکنه اشکالش از کجاست؟

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض وقتی گوشیم رو با کابل یو اس بی به پخش ماشین وصل میکنم دستگاه گوشیم رو نمیشناسه و پیغام no file میده

سلام دوستان. من گوشی xperia neo l دارم و پخشم هم پخش فابریک پژو 206 هستش که پورت یو اس بی داره. وقتی گوشیم رو به پخش ماشین وصل میکنم گوشیم رو نمیشناسه و پیغام no file میده و ارتباط رو قطع میکنه. با دو حالت media transfer و mass storage هم امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده. رو گوشیم یه کارت میکرو اس دی دو گیگ نصبه که فرمتش هم fat هستش و هم روی روتش و توی فولدرهاش کلی فایل ام پی تری دارم. راستش بیشتر میخوام که بتونم از این طریق گوشیم رو شارژ کنم و لازم نباشه شارژر فندکی بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •