در مورد هارد ایول ان8و
در مورد قیمت
تو تبریز 550 تومنه
در مورد هارد ایول ان8و
در مورد قیمت
تو تبریز 550 تومنه
با سلام . به سر دو گرم بودن دست کاری ندارد . چون صفحات Capasitive بر اساس گرما کار نمیکنند بر اساس مجاورت الکتریکی کار میکنند .
هارد شما NTFS است یا FAT ؟
آپدیت 1.2 مگی دو سه هفته است امده برای پخش زیرنویس
زیرنویس را هم دقیقاً باید همنام با فیلم کرده و کنارش بگذاری . زیرنویس باید sub یا srt باشد و حتماً با انکودینگ UTF-8 ذخیره شده باشد
انوقت میتوانی داخل خود گوشی زیرنویس را ببینی
ولی وقتی تصویر را به TV میفرستی واژه ها را وارونه نشان میدهد !
سلام میشه ازش به جای دستگاه gps استفاده کرد همچین برنامه ای رو داره !!!!! روش سوار کرد ؟؟؟؟؟؟ اگه بشه همین امروز میرم یکی می خرم !!!!!!!!
[QUOTE=Namdarian;5823710]با سلام . به سر دو گرم بودن دست کاری ندارد . چون صفحات Capasitive بر اساس گرما کار نمیکنند بر اساس مجاورت الکتریکی کار میکنند .
---------------
دوست عزيز به دماي دست بستگي داره.اينو دقيقا تو دفترچه اي كه همراه گوشي هست نوشته.از اين گذشته ميتوني خودتم امتحان كني
[QUOTE=sghu4me;5824211]به پی سی خوش اومدین
نه عزیز من اصولا کارکرد صفحات خازنی با الکتریسته ساکن بدن انسان هستش
واسه همین هم هست که اسمشو گذاشتن خازنی
خازن با الکتریسته و بار الکتریکی کار میکنه دیگه
من دفترچه رو هم نگاه کردم همچین چیزی ندیدم
کدوم صفحه رو میگین؟
احتملا در مورد دفترچه اشتباه میکنین این سوتی ها مربوط به مجلات موبایلی تولید داخل
[QUOTE=ali racer;5824503]------------
دوست من.همراه گوشی من یه دفترچه فارسی هست که تعداد کل صفحاتش 31 صفحه است.(البته یکی هم واسه دوستم گرفتم که اونم همین دفترچه همراش بود) و روی جلدش هم نوشته nokia n8-00 .بالای صفحه 7 اون نوشته اگر نوک انگشت سرد باشه کار نمیکنه![]()
دمت گرم تست زدم خیلی عاااااااااااااااااااالی!!!!روی ان8 امتحان کردم
فقط یه سوال بخوام از این وضیع درش بیارم چه کار کنم؟؟؟![]()
[QUOTE=ali racer;5824503]------------
دوست من.همراه گوشی من یه دفترچه فارسی هست که تعداد کل صفحاتش 31 صفحه است.(البته یکی هم واسه دوستم گرفتم که اونم همین دفترچه همراش بود) و روی جلدش هم نوشته nokia n8-00 .بالای صفحه 7 اون نوشته اگر نوک انگشت سرد باشه کار نمیکنه![]()
آقا حل شد!! دوستانی که سوال من براشون پیش اومد میتونن برنامه از setting برنامه میتونید Exit shell کنید که از محیط برنامه خارج بشه
جدی برنامه باحالی..... دوستان برنامه 15 روزه هستش کسی میتونه register یا هر کاره دیگه ای که این برنامه همیشگی بشه انجام بده
syeedalireza جان موفق باشی.خوشحالم که پیداش کردی.
Last edited by sghu4me; 02-02-2011 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)