خیلی بده دقیقا مثل pes نمیتونی 2 تا ویژگی رو با یه دکمه داشته باشی فیفاهای قبلی میشد
تو دسته میشه 24 تا دکمه رو با دو دست انجام داد اما تو کیبورد که نمیشه ...
خیلی بده دقیقا مثل pes نمیتونی 2 تا ویژگی رو با یه دکمه داشته باشی فیفاهای قبلی میشد
تو دسته میشه 24 تا دکمه رو با دو دست انجام داد اما تو کیبورد که نمیشه ...
اگه واقعا PC رو هم یکم ادم حساب کنن بدک نیست .
الان بازی های امروزی همه رو وقتی میری توش همون اول بازی میبینی حالت رو با نشون دادن کنترل های XBOX میگیره .
مثلا همون اول برای ورود به بازی باید دکمه A زده بشه . کم کم فکر کنم دیگه تولید کارت گرافیک هم قطع شه. حالا خوبه یه دسته PS2 دارم وگرنه زورم میومد برم 50 تومن بدم دسته ایکس باکس بگیرم .
ما که اومدیم بعد از 5 سال که از فیفا 05 (اخرین فوتبالی که زدم) میگذره یه فیفا 10 بزنیم نا امید شدیم . همون PES رو بازی میکنیم که اخرین نسخه اش 2006 بود که بازی کردم .
فیفا چرا مشکل لگ زدن بازی رو همه ساله داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟یادمه نسخه 10 و 9 هم لگ میزدن
...
برای آنلاین بازی کردن چه چیزی مهمه؟من با اینترنت 128-512 بازی می کنم با فریز بسیار!مشکل از کجاست.پینگ هم سبز بود.
سلام دوستان
می خواستم بگم چرا فیفا 11 تو لیگش از هفته 14 یه..... خود به خود بیرون می اید البته چند وقت پیش یکی از بچه ها یه کرک معرفی کرد کرک رو ریختم باز همون جوری اگه میشه راهنمایی کنین و مشکل از کجاست وایا برطرف می شه![]()
سلام .
دوستان کسی برنامه ای برای ادیت کردن چهرها نداره ، تو خود بازی که هیچی نبود ؟
سلام
من هم مشکل شما را دارم . فیفا 11 برای من هم لگ داره به نظرم فیفا رو بی خیال شید خیلی بهتره .
تو این بازی دروازه بان رو چطور میشه کنترل کرد؟
چند تا نقد خودنم نوشته بود دروازبان رو میشه کنترل کرد
ولی هر چی به ما شوت میزنن میره تو گل!
فقط دروازبان رو با دکمه زرد ایکس باکس میتونمک بیارم جلو و بعدش فقط نگاه میکنه نه شیرجه ای
یکم در مورد دروازبانی توضیح میدید؟
من دانلود کردم، به %99.99 رسیده دیگه بیشتر نمیشه!!!!!!!!
باید چیکار کنم؟
ببین منم این مشکل رو دارم بازی رو اسکیپ یا همو sim match میزنم اینجور یه بازی رو انجام نمیدم همین طوری باید ازش بگذری
ضمنا" دوستنای که لگ دارند من با رم 2 گیگ و گرافیک جی تی 240 رون بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)