تنها راه حل نت گرفتن از مخابراته!
زنگ زدم مخابرات اینترانت بگیرم.
سرعت 2مگ/6گیگ حجم/ 3ماهه میدن 70ت !!!!
انصافا بر چه اساس و اصولی تعرفه گذاری میکنن؟
Last edited by and-roid2; 16-10-2015 at 20:23.
منظورتو سه ماهه 18 گیگ ؟خب سرویس 3 ماهه 15 گیگ ماهی 34 هست دیگه!
وا مگه داریم منکه 5 گیگ قبضی شبانه سرعت 30 کیلو دارم ماهی 15 ت میخوام کوچ کنم موندم برم کجا !
ایشون منظورشون اینترانت هست نه اینترنت
مثل اینکه مخابرات زده به سیم آخر و همه طرح های شبانه دارش رو حذف کرده
همینطوریش مشتری نداشت حالا چه برسه به اینکه شبانه رو هم حذف کرده
خدا یک عقلی به اینا بده
دوستانی که تجریه دارن به نظرتون با این شکایت راه به جایی میبرم؟
سلام حدود سه سال هست كه يك خط ثابت از مخابرات استان قم خريداري كردم و در طول اين سه سال عليرغم كيفيت بسيار پايين ، قطعي هاي مكرر ، پينگ بالا ، برخورد بسيار نامناسب بخش پشتيباني و ... به دليل اينكه خط فيبر نوري دارم ، مجبور به دريافت اينترنت از مخابرات بودم! قبلا هم در باره اين انحصار به غايت مزخرف مخابرات شكايت كردم اما با جوابهاي تكراري مواجه شدم! اگر واقعا هيچ مانعي سر راه شركتهاي ديگه ارائه دهنده اينترنت نيست، دليل عدم پشتيباني آنها از خطوط فيبر نوري را واقعا نميفهمم! مگر شركتي از مشتري بيشتر بدش مي آيد؟؟! اگر هم كه مخابرات اجازه ورود شركتهاي ديگر را نميدهد باز هم معني سكوت نهادهاي نظارتي را نميفهمم!! چندين بار با شركت مخابرات تماس گرفتم كه حالا كه بدليل فيبري بودن خط ، من نميتوانم از شركتهاي ديگر سرويس بگيرم، خط من را مسي كنند! اما هربار با پاسخهاي تكراري كه از قبل به اپراتورهاي بسيار بسيار باسوادشان ديكته كرده اند مواجه شده ام! اگر امكان دادن اينترنت نيست پس چرا خطوط را فيبر نوري ميكنند؟؟؟؟ غير از اين است كه توان رقابت با شركتهاي ديگر ندارند؟؟! چه گناهي كرده ايم كه بايد از ساده ترين حقوق خود به خاطر بي كفايتي يك مدير نالايق محروم باشيم؟ كجاي دنيا معني خط تلفن يعني فقط دريافت صدا؟؟ هرچند ميدانم اين شكايت هم راه به جايي نميبرد . اما فقط اين شكايت را بخاطر اين نوشتم كه احساس ميكنم وزير محترم وقت ، توجه ويژه اي به مشكلات دارند. تشكر از پيگيري شما
- - - Updated - - -
دوستانی که تجریه دارن به نظرتون با این شکایت راه به جایی میبرم؟
سلام حدود سه سال هست كه يك خط ثابت از مخابرات استان قم خريداري كردم و در طول اين سه سال عليرغم كيفيت بسيار پايين ، قطعي هاي مكرر ، پينگ بالا ، برخورد بسيار نامناسب بخش پشتيباني و ... به دليل اينكه خط فيبر نوري دارم ، مجبور به دريافت اينترنت از مخابرات بودم! قبلا هم در باره اين انحصار به غايت مزخرف مخابرات شكايت كردم اما با جوابهاي تكراري مواجه شدم! اگر واقعا هيچ مانعي سر راه شركتهاي ديگه ارائه دهنده اينترنت نيست، دليل عدم پشتيباني آنها از خطوط فيبر نوري را واقعا نميفهمم! مگر شركتي از مشتري بيشتر بدش مي آيد؟؟! اگر هم كه مخابرات اجازه ورود شركتهاي ديگر را نميدهد باز هم معني سكوت نهادهاي نظارتي را نميفهمم!! چندين بار با شركت مخابرات تماس گرفتم كه حالا كه بدليل فيبري بودن خط ، من نميتوانم از شركتهاي ديگر سرويس بگيرم، خط من را مسي كنند! اما هربار با پاسخهاي تكراري كه از قبل به اپراتورهاي بسيار بسيار باسوادشان ديكته كرده اند مواجه شده ام! اگر امكان دادن اينترنت نيست پس چرا خطوط را فيبر نوري ميكنند؟؟؟؟ غير از اين است كه توان رقابت با شركتهاي ديگر ندارند؟؟! چه گناهي كرده ايم كه بايد از ساده ترين حقوق خود به خاطر بي كفايتي يك مدير نالايق محروم باشيم؟ كجاي دنيا معني خط تلفن يعني فقط دريافت صدا؟؟ هرچند ميدانم اين شكايت هم راه به جايي نميبرد . اما فقط اين شكايت را بخاطر اين نوشتم كه احساس ميكنم وزير محترم وقت ، توجه ويژه اي به مشكلات دارند. تشكر از پيگيري شما
![]()
شرکت های دیگه به خاطر هزینه ای که داره خودشون روی فیبر خدمات نمیدند و ربطی به مخابرات نداره
زنگ بزن مخابرات ببین اگر یک خط جدید بگیری مسی بهت میدند یا فیبر؟
در ضمن شکایتت رو تو خود بازرسی مخابرات بنویس بیشتر پیگیر هستند تا جاهای دیگه
راستی الان قیمتهای اینترنت ایرانسل و رایتل بد نیست میتونی 80 تومن بدی یک مودم 3G بگیری و کلا خط ثابت بزاری کنار
مخابرات چند روزی قطی خیلی زیاد شده پشتیبانی جوابگو نیست شبانه اقتضاح![]()
مخابرات چند روزی قطی خیلی زیاد شده پشتیبانی جوابگو نیست شبانه اقتضاح![]()
سلام
حدود یک سال و نیم میشه که از مخابرات قم نت دارم. تا پنج شش ماه پیش خوب بود. مخصوصا دانلود شبانه رایگان. ولی اخیرا خیلی افتضاح شده. سرعت دانلود شبانه خیلی خیلی کم شده و در طول روز هم قطعی های مکرر داره... دیگه واقعا موندن ارزش نداره
الان به نظر شما از کدوم شرکت اینترنت بگیرم بهتره؟ کدوم شرکت سرویس دانلود شبانه رایگان بی دردسر تر و به صرفه تری داره؟
مرکز مخابرات زین الدین هستم.
عصر تلکام که تو پستهای قبلی معرفی کردن اینجا سرویس نمیده.
معاون شرکت مخابرات ایران از حل مشکل فروش پهنای باند اینترنت در استانهای کشور خبر داد و گفت: وضعیت اینترنت ADSL در استانها نرمال است و افرادی که در این زمینه مشکل دارند با سامانه ویژه ۲۰۲۱ تماس بگیرند. داوود زارعیان در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با اشاره به مشکلاتی که به دلیل بدهی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت و توقف فروش پهنای باند از سوی این شرکت در یک ماه اخیر پیش آمده بود گفت: با اقدامات صورت گرفته از اواخر هفته گذشته موضوع توقف فروش پهنای باند اینترنت و نیز کاهش پهنای باند حل شده است و از ابتدای این هفته وضعیت سرویس اینترنت مخابرات در حالت نرمال قرار دارد.
وی با بیان اینکه طی یک ماه اخیر در برخی استانها با عدم تحویل پهنای باند از زیرساخت و در برخی استانها با کاهش پهنای باند مواجه بودیم اظهار داشت: در برخی استانها بین ۲۰ تا ۵۰ درصد تخصیص پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات کاهش یافته بود.
معاون شرکت مخابرات ایران با تاکید براینکه هم اکنون اوضاع در ۹۰ درصد استانها در حالت نرمال قرار دارد اضافه کرد: وضعیت پهنای باند به حالت اولیه بازگشته است و تنها در ۲ استان کرمان و اصفهان محدودیت فروش پهنای باند وجود دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون مشکل خاصی در ارائه سرویس ADSL به مشترکان در تهران و نیز استانها وجود ندارد ادامه داد: سرویس پاسخگویی به شکایات مخابرات نیز نسبت به گذشته تفاوتی در ارائه گزارش نداشته است و شواهد نشان می دهد که روال عادی در ارائه خدمات وجود دارد.
زارعیان گفت: امکان پرداخت کل بدهی ها به شرکت ارتباطات زیرساخت وجود نداشته اما با تعامل صورت گرفته بخشی از بدهی پرداخت و مشکل ایجاد شده به دلیل توقف پهنای باند رفع شده است. تنها در ۲ استان اصفهان و کرمان واگذاری ADSL فعلا متوقف است تا مشکل حل شود.
معاون شرکت مخابرات ایران در پاسخ به موضوع نارضایتی کاربران ADSL به ویژه در تهران از کیفیت و قطعی و وصلی مقطعی این سرویس خاطرنشان کرد: تاکنون مشکلی از این بابت گزارش نشده است اما چنانچه کاربران با اختلال مواجه می شوند برای حل مشکل با سامانه ۲۰۲۰ تماس بگیرند و در صورتی که از این طریق پاسخ منطقی دریافت نکردند با شماره ۲۰۲۱ تماس بگیرند تا به صورت ویژه به شکایتشان رسیدگی شود.
به گزارش مهر،از آبان ماه امسال به دلیل عدم پرداخت بدهی از سوی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت، فروش پهنای باند اینترنت در ۸ استان به مخابرات متوقف شد که این موضوع نارضایتی کاربران ADSL مخابرات را به همراه داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)