وقتی شما انلاین بشین بازی خود به خود پچ میشه و باگ ها برطرف میشه .
شما باید اول لباس دوم اسکورپین رو باز کنین .
به اندازه یه پرش از حریف فاصله بگیرین دکمه بلاک رو نگه دارین یک بار جهت پایین - دوبار جهت بالا - بلاک رو رها کنید و مثلث رو بزنین. میشه![]()
وقتی شما انلاین بشین بازی خود به خود پچ میشه و باگ ها برطرف میشه .
شما باید اول لباس دوم اسکورپین رو باز کنین .
به اندازه یه پرش از حریف فاصله بگیرین دکمه بلاک رو نگه دارین یک بار جهت پایین - دوبار جهت بالا - بلاک رو رها کنید و مثلث رو بزنین. میشه![]()
آره عزيزم شد!!!
راستي من 5 تا صحنه(stage fatalkity) فيتاليتي زدم اما دو تاشو هنوز نديدم!!!خونه كريتوس و خيابون ميدوني منظور كجاهاست؟؟؟
عالی بود..
ولی فکر کنم مننظورش از / (یا) باشه...
اینو بخون
z~ice blast, NJ
/
, dash
+
,
~slide
میگه دوبار y بزن بعد وقتی یخش کردی برو نزدیکش بپر بالا یا x یا y رو بزن حالا اینو+
dash نمیدونم کی باید بزنیم ولی در ادامه y x y + slid رو راحت میشه زد .
.
.
ویرایش : ok تازه فهمیدم چی شد.همونطور که گفتی dash یعنی دوبار جلو رو باید بزنی و روی هوا کوبو رو ادامه بدی![]()
Last edited by JUSTIN11; 14-07-2011 at 21:24.
بهترین روش اینه وقتی دونفره بازی میکنید موقع انتخاب کارکترها مثلث رو بزنین و از استیج ها اونایی که پایینش جمجمه داره میشه زد فیتالیتی استیح.
حق با شما هست . اشتباه از من بود .عالی بود..
ولی فکر کنم مننظورش از / (یا) باشه...
اینو بخون
z~ice blast, NJ/, dash +, ~slide
میگه دوبار y بزن بعد وقتی یخش کردی برو نزدیکش بپر بالا یا x یا y رو بزن حالا اینو + dash نمیدونم کی باید بزنیم ولی در ادامه y x y + slid رو راحت میشه زد .
.
.
ویرایش : ok تازه فهمیدم چی شد.همونطور که گفتی dash یعنی دوبار جلو رو باید بزنی و روی هوا کوبو رو ادامه بدی
/ به معنی یا هستش .
تونیستی ویدئو هارو دانلود کنی ؟ مطمعن باش خیلی کمک میکنه به یادگیریت .
دوستان من خودم یک کومبو درست کردم از ساب زیرو که 29% جون رو می بره.
Y-X-B-چپ راست RT+B
واقعا اين كمبت خشنه!!!تو استراليا فروشش ممنوع شده و هر كي بخواد بايد از كشورهاي ديگه خريداري كنه!!!
آره خیلی خوب بود.
توی you tube هم کومبوهای باحالی داره
راستی بین همه شخصیت ها کمبوهای کی از همه جالب تره؟
از نظر من سخترین کمبوها که تمرکز زیادی میخواد متعلق به شنگ سونگ هستن . یه ویدئو دارم حجمش زیاده . اگه شد کات میکنم اضافه هاشو آپلود میکنم واستون. بعد از اون سونیا هم یکم سخته.
سایرکس هم که هر روز یکی واسش یه کمبو عجیب غریب پیدا میکنه.
اسونترین ها هم ارمک و کانگ لائو و لیوکانگ هستن.
دوستان من دو کومبوی دیگری از ساب زیرو ساختم که اولیش 35% جون می بره و دومی 32% خون می بره .
اولی.(دشمن را به ته صحنه ببرید و بچسبید به او.)
بعد دوبار Y رو بزنید و بعد سریع یخش کنید(پایین جلو A.) و بعد برین بچسبید به او و بعد بالا Yرا بزنید و سریع باز هم بالا Y را بزنید و حالاوقتی دشمن دارد از هوا می افتد و نزدیک شماست B-X-Y را بزنید و بعد سریع (چپ راست + RT B) رو بزنید.
با motaro ميشه مبارزه كرد؟؟؟
من الان يكمي بيشتر از 50 درصد داستانرو رفتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)