ببخشید یه سوال
فصل گذشته کی قهرمان شده بود ! هر چی فکر میکنم یادم نمیاد : دی
ببخشید یه سوال
ایولبابا فوق ستاره
با اینکه تازه چند سالی میشه چلسی مطرح شده
ولی بازم
باشه دیگه واسه اینکه دلتو نشکونیم
تایید میشه
چلسی قابل قیاس با سیتی نیست.![]()
![]()
خب معلومه دیگه چلسیببخشید یه سوال
با داوری یا بدون احتساب داوری
حق هم داری وقتی 3 فصل پیا پی سدر نشین یه تیم رو ادم ببینه
اصلا قهرمانی یه تیم دیگه به چشم نمیاد
حیف
اگر با بلکبرن مساوی نمیکردیم
الان ...
ولی بازم پیروزی از آن ماست
![]()
برباتوف: باورم نمیشود در یک بازی 5 گل زده باشم!
او به جمع بازیکنانی پیوسته که در یک دیدار لیگ برتر 5 گل زدهاند
سایت گل – دیمیتار برباتوف گفته باورش نمیشود که چه دستاوردی کسب کرده است. بازیکن 29 ساله بلغاری در بازی مقابل بلکبرن پنج گل زد و تیمش را هفت بر یک پیروز کرد.
این اولین گلهای او پس از هتتریک مقابل لیورپول در ماه سپتامبر بود، یعنی 11 بازی قبل.
او میگوید: «باورم نمیشود پنج گل در یک بازی زدهام، اما این اتفاق روی داد.
گل اول مهمترین گل بود، چون به من اعتماد به نفس بخشید.
به عنوان مهاجم، مردم تنها به گلهایی که میزنید مینگرند. من بیشتر به فکر نوع بازی خود هستم ولی امروز تنها گل زدم.»
مهاجم سابق تاتنهام گفت حضور در کنار بازیکنانی مانند اندی کول و آلن شیرر – که آنها هم رکورد پنج گل در یک بازی لیگ برتر را دارند – باعث افتخار است: «من قبلا هم پنج گل در یک بازی زده بودم، اما خیلی وقت پیش بود، در بلغارستان. امروز این کار را در لیگ برتر انجام دادم. کنار امثال کول و شیرر ایستادن افتخار بزرگی به شمار میرود.»
نانی و جیسونگ پارک دیگر گلهای یونایتد را زدند و تیمشان را پیش از سفر چلسی به نیوکاسل به صورت موقت به صدر جدول فرستادند.
2010/11/28کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R O O T; 29-11-2010 at 18:19.
ناراحتي هاجسون از بازي مقابل منچستريونايتد در جام حذفي
قرمزها بايد در دور سوم جام حذفي به الدترافورد بروند و مقابل شاگردان فرگوسن قرار بگيرند
2010/11/29 1700
سايت گل- روي هاجسون، سرمربي ليورپول گفت از اينكه تيمش در جام حذفي بايد مقابل منچستريونايتد قرار بگيرد، ناراحت است.
قرمزها بايد در دور سوم جام حذفي به الدترافورد بروند و مقابل شاگردان فرگوسن قرار بگيرند و سرمربي سابق فولام از اينكه اين دو تيم در اين مرحله بايد مقابل هم بايستند، ناراضي است.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" بازي فوق العاده اي خواهد بود اما كمي بدشانسي است كه دو تيم ليگ برتر بزرگ مانند ليورپول و منچستريونايتد بايد در اين مرحله مقابل هم قرار بگيرند.
اين بازي از تلويزيون پخش مي شود و ما بايد خودمان را براي اين مسئله آماده كنيم. من هم بايد بروم و سر و وضعم را درست كنم!"
نتیجه بازی که مشخصه
مثل دفعات قبل....اخرین برد لیورپول مقابل یونایتد بر میگرده به چند سال قبل؟؟
خیلی خوبه که بازی تو اولترافورده! ایشالا که میبریم...![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)