تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 449 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

كسي نسخه كرك شده اين نرمافزار رو داره ؟
    دوست عزیز بسته امنیتی کومودو رایگانه و شما می تونین از سایتش دانلود کنید و حالشو ببرین

برای راحتی شما لینک نسخه کاملش رو قرار میدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sunrise07; 18-12-2010 at 10:07.

2. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان عزیز کومودو اسکنر صفحات وب رو هم داره مثل کسپر؟...مرسی

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز کومودو اسکنر صفحات وب رو هم داره مثل کسپر؟...مرسی
    نه نداره به جاش دی ان اس های خودشون رو می تونی ست کنی که کار همون اسکنر صفحات رو می کنه
    صفحه اول تاپیک مهران جان توضیح کامل دادن

5. 4 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیرو صحبت های کرکس جان بگم
    امروز از این پشتیبانی کمودو پرسیدم چرا کمودو رایگانه درجواب گفت ((هدف کمودو ایجاد اینترنت امن برای همه انسان هاست)) این شرکت با این هدف داره پیش می ره خوب باید رایگان باشه
    البته داداش ، کمودو یه مقدار کمی خالی هم بسته برات . اگه کمودو میخواست اینترنت برا همه امن باشه یه پروژه ی open source یا shareware رو راه اندازی میکرد . البته بر خلاف تصور بعضی دوستان ، کمودو یه شرکت امنیتی جدید نیست که بخواد با تبلیغ خودشو بشناسونه ، ولی برای اینکه از غافله عقب نمونه یه برنامه ی تقریبا کامل و رایگان و بدون تبلیغ و یه سری هم برنامه های مستقل (که توی پست قبلیم نوشتم) ارائه کرده . و به جای تبلیغ مستقیم بیشتر روی تبلیغ غیر مستقیم (کاربر به کاربر) و دفعات دانلود از سایتهایی مثه cnet و filehippo تکیه داره و با تمام این اوصاف بازم دستش درد نکنه . دمش گرم (من تو سایت avast هم همیشه ازشون تشکر میکنم) . (من چقدر موءدب و باتربیتم)

7. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من دیشب یه برنامه جاف که توسط یه پسر بنگلادشی -- شده و برای موبایل به کار میاد رو نصب کردم
    پیغام Buffer overflow رو داد با یه skip و یه terminate
    میشه توضیح بدید که چیکار باید میکردم ؟
    من skip رو زدم

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من دیشب یه برنامه جاف که توسط یه پسر بنگلادشی -- شده و برای موبایل به کار میاد رو نصب کردم
    من skip رو زدم
    خوب دیگه کار اون برنامه ها کرک کردنه اگه از سالم بودن برنامه اطمینان داری skip بزن

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

البته داداش ، کمودو یه مقدار کمی خالی هم بسته برات . اگه کمودو میخواست اینترنت برا همه امن باشه یه پروژه ی open source یا shareware رو راه اندازی میکرد . البته بر خلاف تصور بعضی دوستان ، کمودو یه شرکت امنیتی جدید نیست که بخواد با تبلیغ خودشو بشناسونه ، ولی برای اینکه از غافله عقب نمونه یه برنامه ی تقریبا کامل و رایگان و بدون تبلیغ و یه سری هم برنامه های مستقل (که توی پست قبلیم نوشتم) ارائه کرده . و به جای تبلیغ مستقیم بیشتر روی تبلیغ غیر مستقیم (کاربر به کاربر) و دفعات دانلود از سایتهایی مثه cnet و filehippo تکیه داره و با تمام این اوصاف بازم دستش درد نکنه . دمش گرم (من تو سایت avast هم همیشه ازشون تشکر میکنم) . (من چقدر موءدب و باتربیتم)
    شرمنده اون وقت کمودو مغز ...خورده بیاد این همه وقت بزاره اون وقت به همین راحتی منبع باز بده بیرون همه از روش کپی کنن به نظرمن اوپن سورس تو زمینه انتی ویروس و امنیتی بی معنیه چون تمام این شرکت ها بر اساس تکنیک ها و روش های ابداعیشون که حاصل ماهها تلاشه پیش می رن
    همین سیاستی که در پیش گرفته بهترینه هزینه هاش رو از طریق تامین امنیت شرکت ها بدست میاره به خاطر همین میاد برای کاربر خانگی رایگانش می کنه

10. 5 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من چندوقتی نبودم
    دیدم چند صفحه ی آخر درباره ی برنامه های امنیتی بحث شده
    البته توی این نکته که نباید اینجا اینجور بحث ها را کرد هیچ شکی نیست من هم نمیخوام بحث کنم فقط خواستم نظره خودم را بگم (هیچ دلیلی نیست که نظره من 100% درست باشه پس خواهشن دوستان دیگه برای موافقت و مخالفت با من ادامه ندن)

من چند سالی هست که از کومودو استفاده میکنم البته بیشتر این مدت را فایروال کومودو را با یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکردم از وقتی که با این تاپیک آشنا شدم تصمیم گرفتم از نسخه ی اینترنت سکوریتی کومودو (فقط) استفاده کنم

من همیشه طرفدار فایروال کومودو بودم و هستم به نظره من بهترینه
    از لحاظ سنگینی سیستم من چیزی احساس نکردم
    از لحاظ پیچیدگی تنظیمات من هم قبول دارم که پیچیده اس ولی عادت میشه خیلی از برنامه ها پیچیده هستند همه ی برنامه ها که قرار نیست مثل ESET باشند
    ولــــی
    از لحاظ آنتی ویروس به نظره من فعلا حرفی برای گفتن نداره!!! وقتی سیستم من را فول اسکن کرد کلی فایل های مخرب شناسایی کرده بود (برای نمونه فایل ستاپ آنتی ویروس پاندا 2009 را ویروس میشناخت!) نه کرک که اکثرشو ثبت کردم توی سایت کومودو تقریبا 80% از فایل هایی که من ثبت کرده بودم را قبول کرد که اشتباه شناسایی کرده (زود جواب داد)
    یا یکی از قایل ها که ویروس بود با پاک کردنش بعد از اسکن دوباره شناسایی کرد (همون فایل را)

من نمیگم آنتی ویروس کومودو بدرد نمیخوره میگم هنوز کار داره تا بخواد اسمی در کنه
    من نمیگم آنتی ویروس کومودو آمنیت کسی که داره استفاده میکنه را میاره پایین میگم باید از یک برنامه ی دیگر هم کمکی گرفت و کامل به حرف کومودو اطمینان نکرد
    اگر از کومودو استفاده میکنید بیشترین قسمت امنیت را فایروال و امکانات جانبی تامین میکنه نه آنتی ویروسش

و در ضمن من نمیگم که باید از روی تست های سایت های مختلف برنامه ی امنیتی انتخاب کرد ولی اینطوری هم نیست که نتایجشون بی ارزش باشه و مافیا بازی کنند
    چطور اونوقتی که فایروال کومودو را به عنوان بهترین شناختند و میشناسن مافیا بازی نیست سره آنتی ویروسش مافیا بازی میشه!!!

به هر حال من همچنان از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده میکنم نمیگم به مشکل نخوردم ولی اونقدر بد نبوده که بخوام از استفاده ی کومودو دست بکشم
    Last edited by myusac; 20-12-2010 at 19:18.

12. 5 کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من در نرم افزارهای امنیتی نباید پروژه open source باشه،دلیلشم واضحه،چون وقتی سورس یک برنامه رو public می کنن،تا هرکسی اونو هر طوری دوست داشت کاستومایز و کامپایل کنه،کمی مشکلات پیش می آد،چون همه که آدم خوب نیستن،شاید یک هکر در نقش یک توسعه دهنده ظاهر بشه و یک قسمت از برنامه رو طوری طراحی کنه ،که بعدن ازش بتونه سو استفاده کنه....

در حالی که کومودو با هوشمندی سعی کرده به صورت close کار کنه و همه چیز سازمانی و مشخص باشه.....

×××البته این نظر منه،ممکنه شما نظر متفاوتی داشته باشین....

14. 6 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من skip رو زدم
    من سه کتاب فوق العاده رو به زبان فارسی برایتان آپلود کردم....
    ×××این کتاب ها همانند چاقو هستند و استفاده دوگانه ای دارند×××
    کتاب شماره 3 را حتی اگر علاقمند مبحث "سر ریز بافر" نیستید ،هم بخوانید....

کتاب اول:
    کد:
    نویسنده:آقای امیر حسین استخریان
    تعداد صفحات:36

کتاب دوم:
    کد:
    نویسنده:آقای بهرنگ فولادی
    تعداد صفحات:7

کتاب سوم:
    کد:
    نوشته آقای حمید رضایی
    تعداد صفحات:45

×××××با خواندن این کتاب ها دلیل تاکید استاد برنامه نویسیم که بر تمامی متغییر ها دامنه تایین کن رو فهمیدم.....
    شاید به نظرم امری بیهوده می رسید ، ولی این کار من باعث می شد احتمال این نوع حملات به صفر برسد
    Last edited by santamove; 20-12-2010 at 20:31.

16. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

"نظر هر کاربری در این تاپیک برای ما قابل احترام و بسیار ارزشمند هست،هر نظری از یک ذهنی تراوش می شه که ناشی از یک سیستم فکری شخص هست،پس دلیلی از منصرف شدن در ابراز نظرات انتقادی نسبت به کومودو وجود نداره....."
    Last edited by santamove; 21-12-2010 at 15:37.

18. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •