يكي از بهترين مدل هايي كه ميشه توصيه كرد به دوستان
-مدل هاي جديد گويا اين قابليت حذف شده با ابن حال اين تاپيك رو بررسي كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي از بهترين مدل هايي كه ميشه توصيه كرد به دوستان
-مدل هاي جديد گويا اين قابليت حذف شده با ابن حال اين تاپيك رو بررسي كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز t-tanhayam
ممنون از زحماتتون
يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
ممنونم
سلام من یک ال ای دی سری 5 دارم اما منوی pip غیرفعال هست اگه میشه کمکم کنید. تنکس
من هم موافقم منتها بنده اين مدل رو ندارم وگر نه به روي چشم حتما اينكار رو انجام ميدادم
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
-كدوم قسمت منظورتون هست ؟
اگر دارين شبكه ها رو ميبينيد وpip ندارين طبيعيه تنها در وروديها فعال ميشه
منظورت از ورودی حالت av هست ؟ در این حالتم pip غیر فعاله !
سلام
کسی از دوستان سامسونگ مدل c6960 ال ای دی رو خریده؟ کیفیت تصویرش چگونس؟
سلام و عصر به خیر
از دوستانی که Samsung 46C8000 و یا 46C8880 رو خریداری و استفاده می کنند، خواهش می کنم تجربیاتشون در حین استفاده از این تلویزیون (محاسن و معایب احتمالی، کیفیت تصاویر Sd و HD، استفاده با کنسولهای بازی، کیفیت شبکه های آنالوگ، امکانات جانبی دستگاه خصوصا بحث دارا بودن تیونر دیجیتال، یکنواختی نور پنل، موضوع ابری شدن تصاویر یا هر مسئله دیگیری که لازم می دونند) رو در این تاپیک برای استفاده سایرین که قصد خرید این تلویزیون رو دارند(مثل بنده) لطف کنند و قرار بدهند.
با سپاس از شما
-يعني اين قابليت در ورودي ها فعال هستند
مثلا شما توي ورودي رس.ي.و.ر. هستين و PIP فعال ميشه
زمانيكه رو ي شبكه هاي ايران هستين اين منو غير فعال هست
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
من اين مدل رو دارم واز نظر من كيفيت قابل قبولي داره با توجه به هزينه وامكانات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)