برای من هم وصل شد.
این مشخصات سرویس فعلیم (256Kbps مخابرات):
اینم سرویس قبلیم (روز: 512Kbps؛ شب: 2048Kbps):
![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
برای من هم وصل شد.
این مشخصات سرویس فعلیم (256Kbps مخابرات):
اینم سرویس قبلیم (روز: 512Kbps؛ شب: 2048Kbps):
![]()
Last edited by mohsen_rkh; 01-01-2011 at 19:53.
یه تست از سرعتم:
دوستانی که از مخابرات 256 میگیرن لطف کنن یه مقایسه کنن ببینم برا من خوبه یا نه.
محتوای مخفی: تست سرعت سرویس قبلیم
سلام منم امروز مودم گرفتم
tp-link 8811 حدود 20 تومن ...
تا یکی دو روز دیگه میاد وصل کنه ..128
فقط امیداوارم سرعتش پینگش خوب باشه و قطعی نداشته باشه ..
نظر دوستان چیه ؟
آيا مركز مخابرات پاسداران هم adsl مخابرات رو ساپورت ميكنه؟
براي من كه الان چند وقت هست غروب كه ميشه هر سايتي رو ميخوام باز كنم 10 دفعه بايد Refresh كنم. پينگ من روي 400 هست متغير هست. البته من از داخل run سايت ياهو رو پينگ ميكنم.
دوستان من الان بخوام ب پشتيباني مخابرات بگم اينجوريه چيكار كنم؟؟؟ البته يه شماره 1899 دادن كه پيغام بزاريم.
سلام دوستان . امروز میرم فرم ADSL مخابراتو کامل کنم اخه زنگ زدن گفتن بیاید چون قبلا رزرو کرده بودم .. از موقع ای که فرم پر کنم چقدر بعد وصل میشه و من باید چی کارا بکنم..تازه می خوام برم مدم بخرم .. باید چه کانفیگایی بکنمشو ... ؟
ممنون میشم زود پاسخ بدید !!!
براي من كه گفت 72 ساعت بعد ولي زودتر وصل شد. مودم هم Linksys بگير كه خيلي خوبه البته من خودم يه D-link وايرلس دار گرفتم براي استفاده گوشي و لپ تاپ همزمان. ولي خوب مخابرات ما كه خوب نيستش بعد از ظهر به بعد اصلا صفحات وب به زور باز ميشه نميدونم به كي بايد بگيم پشتيباني درست حسابي هم نداره.
-------------------------------------------------------------
دوستان DNS مخابرات رو بگين ممنون ميشم. براي اعتراض به وضعيت سرعت چيكار بايد بكنم؟؟؟
کسی نبود؟!![]()
برای من که بابام ساعت 12 رفت. بعد از ظهر ساعت حدود 4 بود امتحان کردم وصل شده بود.
تنظیمات خاصی هم نداره. فقط Username و Password و PVC خطت.
سلام من از خود مخابرات ADSL 256 گرفتم،از طریق کدوم سایت میتونم میزان مصرفم روبدونم؟ آخه الان نمیدونم چند گیگم مونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)