خب فردا باید بری نامه رو بگیری![]()
خب فردا باید بری نامه رو بگیری![]()
چرا اینقدر قاطی میکنی
اگه یه سوال در مورد پرداخت پول میکردی دوستان یا من راهنماییت میکردن
حالا اینترنتت وصل شد ؟
اعصاب ندارم
در مورد سوال آخرت هم هنوز پارس آنلاینم وصله.بنازم به این پارتی گاگولمون![]()
آقا این چه اینترنتیه مخابرات میده ؟الان از دوستم که اون هم صبح با من گرفت پرسیدم میگه فاجعه است .من الان زنگ زدم آشنامون چون برام وصلش نکردن ببینم پولشو پس میدن
آی ملت ... ای هوااااااااااااااااار .. 2 نفر از پشتیبانی مخابرات رو که باهاشون حرف زدن بهم گفتن مخت خراب شده رفتی اشتراکه پارس آنلاین رو ول کردی اومدی از مخابرات گرفتی
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
سرعت دانلود از لینکهای مستقیم هیپ فایل ( اشتراک خودم) - لینک مستقیم رپیدباز با پارس آنلاین : 220 ثابت .. مخابرات با سرعت 1 مگ : دو ثانیه 60 دو ثانیه 70 دو ثانیه 100 دو ثانیه 60 دو ثانیه 80یعنی باید کنار دانلود یه فیلم چند تا قرص اعصاب هم بخوری
کسانی که نگرفتن هر کاری میخوان بکنن غیر از اینکه به دام مخابرات بیفتناون دو تا سرعتی که صفحه اول میبینید که با یه سرعت یکنواخت و ثابت داره دانلود میکنه در حال حاضر به هیچ وجه وجود خارجی نداره.سرعت دانلود مخابرات در حال سکته هست
Last edited by .s.a.e.e.d; 04-09-2011 at 17:32.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
الان دارم افسوس میخورم که چرا اون 512 حسابگر با سرعت دانلود 220 رو ول کردم اومدم اینجا همون پول رو میدم و هیچی واقعا افسوس
خودزنی باید کرد الان
هر وقت میخوام برم دانلود کنم میرم یه چیپس میخرم میشینم دانلود نیگاه میکنم و چیپس میزنممغازه سر کوچه دیگه کارش شده خندیدن به ما هر وقت میرم میگه چیپس جدید آوردم خوراک دانلوده ببر منم که هیچ جوابی ندارم میگم ما تسلیم
ولمون کن بزار به درد خودمون بمیریم
Last edited by awed; 04-09-2011 at 18:13.
سلام دوستان.
همش تقصير اين بهنام جون هست! هي گفت بيا مخابرات ،بيا مخابرات
! (شوخي
).
آقا با اين وضع پينگ ديگه نميشه بازي آنلاين زد! دوستان چه كنيم ؟؟!
پايه هستين اكليل درست كنم با هم شيشه هاي مخابرات رو بياريم پايين؟؟!
راستي وضع اينترنت Dial-Up مخابرات هم زياد خوب نيست! چند روز پيش كه شارژم تموم شده بود با اينترنت نفتي مخابرات وصل شدم سرعتش 27K بود
! بعد با حسابگر وصل شدم 42K بود
! پينگ مخابرات هم 1200 بود ،ولي ماله حسابگر 400 بود
!
عجب ! سرعت دانلود بايد ثابت باشه ؟! ماله من خيلي بالا پايين ميرهسرعت دانلود از لینکهای مستقیم هیپ فایل ( اشتراک خودم) - لینک مستقیم رپیدباز با پارس آنلاین : 220 ثابت .. مخابرات با سرعت 1 مگ : دو ثانیه 60 دو ثانیه 70 دو ثانیه 100 دو ثانیه 60 دو ثانیه 80یعنی باید کنار دانلود یه فیلم چند تا قرص اعصاب هم بخوری
!
موفق باشيد.
حداقل سرعت دانلود باید یه روند تقریبا یکنواخت داشته باشه.ولی دانلود مخابرات انگاری هر ثانیه یه سکته میزنه
Last edited by .s.a.e.e.d; 04-09-2011 at 19:42.
الان دو روزه مخابرات به حالت نرمال برگشته و هیچ مشکلی نداره !
پینگش هم که اصلا در سطح ایران نیست
سرعت دانلودش هم خوبه ! من راحت با 62 دانلود می کنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)